Tom Allen Senera

Energia-asiantuntija

Julkaistu 04.03.2021

Tom Allen Senera syntyi vuonna 2015, kun maalämpöalan uranuurtaja Tom Allen Oy ja energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera Oy yhdistivät voimansa. Tom Allen Senera Oy nousi Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtajaksi. Yrityksessä työskentelee noin kahdeksankymmentä alan ammattilaista.

Tom Allen Senera Oy:n toiminnan lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys. Toimitamme asiakkaillemme maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kokonaisvastuullisesti. Kokonaisvastuuseen kuuluu järjestelmien mitoitus, suunnittelu sekä toteutus vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Järjestelmän valmistumisen jälkeen asiakastamme palvelevat etävalvontamme ja huoltomme.

Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat luotettavuus, vastuullisuus sekä uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa taloudellisesti kestävää ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

Tule mukaan edistämään uusiutuvaa energiaa ja energiataloudellisuutta rakennetussa ympäristössä! Maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtaja Tom Allen Senera etsii tiimiinsä myyntihenkistä Energia-asiantuntijaa asuinkiinteistöjen monipuolisiin hankkeisiin. Työskentelet osana menevää nelihenkistä tiimiä, joka vastaa siitä, että Tom Allen Seneran maa- ja ilmalämpöpumput tavoittavat niitä tarvitsevat asiakkaat, tehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Tuotteet joiden parissa työskentelet ovat tunnettujen valmistajien (Thermia, Bosch, Gebwell) korkealaatuisia maalämpöpumppuja ja ilmavesilämpöpumppuja, jotka toimivat hyvällä hyötysuhteella ja pitkällä käyttöiällä. Kohteet vaihtelevat uudisrakentamisesta saneerauskohteisiin -omakotitaloista suurempiin pientaloyhtiöihin. Tulet työskentelemään tehtävässä tiiviisti Tom Allen Seneran kokeneempien osaajien kanssa, saaden tehtävään perusteellisen perehdytyksen ja tuen.

Energia-asiantuntijan vastuut pähkinänkuoressa:

Tarjouspyyntöjen käsittely ja niihin vastaaminen – Vastaanotat päivittäin useita tarjouspyyntöjä asiakkailta ja lähdet aktiivisesti selvittämään niihin oikeaa ratkaisua sekä valmistelemaan tarjousta annettujen reunaehtojen mukaisesti. Sovit tapaamisen asiakkaan kanssa, jolloin pääset tutkimaan tulevaa kohdetta tarkemmin.

Asiakastapaamiset – Vierailet asiakkaiden luona kartoittamassa heidän ja kiinteistön tarvetta. Osaat argumentoida Tom Allen Seneran ratkaisujen puolesta taidokkaasti ja vakuuttaa asiakkaan siitä, miksi juuri tiedän ratkaisu on markkinoiden paras. Asiakkaat ovat sijoittuneet Etelä-Suomen alueelle n. 150 km säteelle. Lämpöpumppujen lopullinen mitoitus kohteeseen tehdään kartoituskäynnin jälkeen.

Asiakkuuden hoito – Kun hankkeet käynnistyvät toimit yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan yhdessä projektipäällikön kanssa.

Toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa tai työelämän kautta kerrytettyä käytännön ymmärrystä teknisestä myynnistä
 • Kilpailuhenkisyyttä, aktiivista asennetta tekemiseen sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoa
 • Kiinnostusta talotekniikkaa ja sen energiaratkaisuja kohtaan
 • Suomen ja englannin kielen osaaminen (ruotsi eduksi)
 • Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
 • Ymmärrystä maalämpöpumpuista

Tom Allen Seneran Energia-asiantuntija Jimi kuvailee työtään näin: “Parasta tässä työssä on se, että ei ole yhtään samanlaista työpäivää. Pääsen työssäni tekemään sekä uudis- että saneerauskohteita, joka tuo työnkuvaan monipuolisuutta.” Energia-asiantuntijana pystyt itse vaikuttamaan omien työpäiviesi sisältöön ja tapaamisten rytmitykseen. Mitä enemmän teet kauppaa, sitä suuremman korvauksen saat työstäsi.

Tässä roolissa tulet oppimaan kaiken tarvitsemasi lämpöpumpputekniikasta, kylmäaineprosesseista, maalämmöstä, lämmön talteenotosta ja siitä, miten niitä sovelletaan asiakaskiinteistöihin. Opit jäähdytyskoneiden ja lämpöpumppujen toiminnasta sekä niiden erilaisista sovelluskohteista. Lisäksi pääset perehtymään siihen, miten lämpöenergian kierrätys toimii ja miten k.o. järjestelmiä kannattaa toteuttaa. Osana Tom Allen Seneran asiantuntijajoukkoa olet mukana alan johtavassa asiantuntijatiimiä. Töitä tehdään positiivisella asenteella ja pilke silmäkulmassa.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan ylivoimaisesti suurimman ja edistyksellisimmän toimijan riveissä energiatehokkaamman tulevaisuuden puolesta
 • Pääset mukaan tekemään ja kehittämään uusia ja innovatiivisia uusiutuvan energian ratkaisuja ja sitä kautta syventämään ja laajentamaan osaamistasi
 • Kattavat työterveyshuollon palvelut
 • Kattavat työsuhde-edut (puhelinetu, auton käyttöetu)
 • Joustoa työaikoihin sekä työntekopaikkaan (osittainen etätyömahdollisuus)
 • Aktiivisuuteen perustuvan palkkamallin ilman palkkakattoa (pohja + provisio)

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 21.3. mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tom Allen Senerasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.tomallensenera.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Tom Allen Seneran palvelukseen.

Käy tutustumassa toimialaan ja Tom Allen Seneran monipuolisiin hankkeisiin: https://www.youtube.com/channel/UC3OpPQ0aRUh5qdSCxDAA7vw 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Energia-asiantuntija

Oletko jo kokemusta myyntityöstä kartuttanut ammattilainen tai uraasi aloitteleva, kehittymishaluinen talentti? Havator, nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, etsii aktiivista ja kehittymishaluista (Junior) Myyntipäällikköä Etelä-Suomen tiimiinsä. Myyntipäällikön roolissa pääset vastaamaan nostopalveluiden myynnistä, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien kehittämisestä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen