Executive assistant

Julkaistu 14.10.2019

Karsa Ltd on startup-yritys, joka luo innovatiivisia kemiallisten uhkien ilmaisimia. Perustuen Karsan omaan tekniikkaan, joka kehitettiin alun perin erittäin herkille ilmakehän tutkimuksen mittauksille, olemme kehittäneet prototyypin kemiallisten räjähteiden ilmaisujärjestelmästä, jonka eri maiden hallintoyksiköt ovat menestyksekkäästi testanneet. Karsa keskittyy nyt tämän tekniikan kaupallistamiseen erilaisiin turvallisuussovelluksiin, mutta on keskittynyt erityisesti siviili-ilmailun ympärille. Karsa on perustettu Helsingissä.

Löytyykö sinulta taloushallinnon osaamista ja intoa hypätä mukaan kasvavaan ilmailuturvallisuusalan startuppiin? Etsimme nyt Executive assistenttia vahvistamaan Karsan talous- ja hallintotiimiä Helsingin Kumpulaan!

Tässä tehtävässä vastuualueellasi on mm. Karsan toimitusjohtajan sekä CFO:n tukeminen erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä, kuten työaikojen monitorointi ja hallinta ja dokumenttien sekä taulukoiden valmistelu. Hoidat myös laskujen jaksottamisen sekä tiliotteiden käsittelyn ja luottokorttilaskujen hallinnoimisen. Pääset tekemään erittäin monipuolisesti erilaisia tehtäviä, kuten projektien kulujenseurantaa, tilausten hallintaa sekä muiden yleishallinnollisten asioiden hoitamista. Tehtäväpöydälläsi on myös erilaiset hallinnolliset edistämisprojektit sekä joitakin HR-tehtäviä, kuten lounassetelien tilaaminen, tapahtumien organisointi tai tiedostojen ylläpitäminen.

Executive assistant -tehtävässä työskentelet osana pientä tiimiä, mutta toimit läheisessä yhteistyössä muiden karsalaisten kanssa, joten toivomme sinun nauttivan muiden kanssa työskentelystä. Tyyppinä olet tarkka, aloitteellinen sekä reippaalla ja avoimella asenteella varustettu. Jos työsi laatu on sinulle tärkeää, sovit porukkaamme hyvin. On tärkeää, että osaat käyttää sujuvasti Exceliä.

Tarjoamme sinulle roolin missä pääset kasvamaan ja kehittymään. Saat vapautta tehdä asiat omalla tavallasi ja toivomme, että haluat kehittää Karsaa sekä työyhteisöämme eteenpäin. Mikäli haluat järjestää seuraavat pikkujoulut tai tilata kasveja toimistollemme – emme pistä pahaksemme!

Edellytämme sinulta:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja (esim. kaupallinen ala tai vastaava)
  • Sujuvaa Excel sekä MS Office -osaamista
  • Sujuvaa suomen ja erinomaista englannin kielen taitoa, sillä työkielenä on englanti
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, esim. kesätöiden tai harjoittelun kautta

Karsa tarjoaa sinulle:

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan tech-alan startup yritykseen
  • Vastuullisen ja monipuolisen toimenkuvan sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen
  • Pienen, dynaamisen, joustavan ja matalan hierarkian työyhteisö sekä koko yhteisön tuen tehtävässä menestymisen varmistamiseksi ja perehdytyksen tehtävään
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet ja etätyömahdollisuuden

Oletko valmis hyppäämään mukaan kasvavan startupin pyörteisiin? Mikäli vastasit kyllä, laitathan hakemuksesi heti! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 28.10.2019 täältä: https://apply.atalent.fi/karsa-executive-assistant-10-2019. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan työt. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kärsaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.karsa.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen