Financial Manager (osa-aikainen)

Julkaistu 07.11.2018

KLOK on videoihin erikoistunut luova toimisto. Tuotamme moderneja videoita ja luomme tuloksia asiakkaillemme kertomalla tarinoita, joita heidän asiakkaansa haluavat nähdä. Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysbrändejä, mainostoimistoja ja heidän asiakkaitaan sekä mediaverkostoja maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Finnair, Finavia, Neste, Valio, Kesko ja Kone. Muodostamme ainutlaatuisen ja kokeneen tiimin, jossa yhdistyvät syvällinen ymmärrys laadukkaiden videoiden tuottamisesta sekä pitkän ajan osaaminen mainonnasta. Viime vuonna kasvoimme 87% ja sama tahti jatkuu tänäkin vuonna. Siksi etsimme nyt uutta vahvistusta tiimiimme tukemaan kasvuamme! 

KLOK etsii nyt itseohjautuvaa ja oma-aloitteista Financial Manageria tiimiinsä! Tässä roolissa tavoitteenasi on olla aktiivisesti ajan tasalla yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä toimia tiedonjakajana muille liiketoimintayksiköille. Vastaat päätöksenteosta budjetoinnin osalta ja annat isot linjat talouden puolesta muulle yrityksen toiminnalle. Pystyt myös muuttamaan numeerisen tiedon helposti ymmärrettävään ja muille motivoivaan muotoon. Käytännön tasolla työpäiväsi koostuvat esimerkiksi viikottaisten kassavirtaennusteiden ja analyysien tekemisestä, joiden kautta seuraat mm. miten eri osastot ovat budjetissa. Lisäksi osallistut sisäisiin palavereihin, joissa jaat tietoja myynnin ja tuotannon johdolle sekä toimitusjohtajalle. Tarkistat myös saatavat ja olet tarvittaessa niistä yhteydessä asiakkaisiin.  

Tässä tehtävässä olet avainasemassa yrityksen talouspuolen hallinnasta, jonka vuoksi itsenäinen ja vastuullinen työskentelyote on tärkeää. Kykenet rohkeasti tuomaan esille omaa näkemystäsi ja pystyt seisomaan omien päätösten takana. Toisaalta hyväksyt myös sen, että virheitä voi tulla ja niiden sattuessa pystyt pitämään pään kylmänä ja selvittämään tilanteen. KLOK etsii henkilöä, joka pystyisi alkuun työskentelemään osa-aikaisesti (n. 20h/vko) ja ensi kesän jälkeen mahdollisuuksien mukaan täysipäiväisesti. Tavoitteena on löytää henkilö tehtävään mahdollisimman pian, sillä nykyinen Financial Manager siirtyy uusiin tehtäviin vuodenvaihteessa.

KLOK etsii henkilöä, jolla on

 • jotain aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä joko opintojen ajalta tai valmistuttua
 • soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. laskentatoimi)
 • vahvat Excel taidot ja kokemus jostain taloushallinnon järjestelmästä (KLOKilla käytössä Netvisor)
 • itseohjautuva ja aktiivinen työskentelyote
 • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito

 Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Työkokemus controllerin tehtävistä

 KLOK tarjoaa sinulle:

 • aidosti vastuullisen roolin, jonka kautta pääset vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja kehittämään omaa osaamistasi
 • työyhteisön, joka koostuu alansa huipuista ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvista kollegoista. Töitä tehdään hyvällä ja kunnianhimoisella meiningillä. Tästä esimerkkeinä:
  • tuotantomme – käy tutustumassa siihen tarkemmin täällä 
  • #LIFEINHEL-kampanja, josta toimme pronssisen Cannesin Leijona-patsaan kotiin
 • monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset näkemään ja oppimaan esimerkiksi johtoryhmätyöskentelystä
 • paikan nopeatempoisessa ja vauhdilla kasvavassa firmassa, jossa urakehitykselle ei ole kattoa
 • viihtyisät ja modernit työskentelytilat ja satunnaisten toimistokoirien seuraa

Mikäli olet KLOKin etsimä Financial Manager lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa: https://apply.atalent.fi/klok-financial-manager-part-time-11-2018 mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.11.2018. Laitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Lue lisää KLOKista täältä tai kurkkaa meininkiä Instagramista @klokcreative. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin nykyiseltä Financial Manager Antti Merisalolta (+358 45 123 2633, antti.merisalo[ät]klok.fi). Tavoitat hänet parhaiten ma-ti klo 17-19. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi KLOKille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Nordic Label etsii tiiviiseen joukkoonsa kehittämisintoista ja analyyttistä Controlleria!

Haemme Chief Digital Officeria uuteen vastuulliseen tehtävään johtamaan Yleiselektroniikka Oyj:n digitaalista liiketoimintaa ja siihen liittyvää murrosta kokonaisvaltaisesti!

Visma Consulting etsii nyt Business Intelligence -tiimiinsä konsulttia monipuolisiin tiedolla johtamisen asiakasprojekteihin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen