Fixed Income Sales

Julkaistu 23.11.2021

Fixed Income Sales

JOOL Securities Oy tarjoaa eri omaisuuslajit huomioon ottavaa sijoitusneuvontaa, jonka painopiste on pohjoismaisessa korkosijoittamisessa. Yhtiö toimii SIP Nordic Fondkommission AB:n sidonnaisasiamiehenä. JOOL Securities Oy on osa JOOL-ryhmää, perheomisteinen konserni jonka suurin intohimo on yrittäjyys. Korkotiiminsä antaman sijoitusneuvonnan lisäksi JOOL-ryhmä tarjoaa myös rahoitusta pohjoismaisille kasvuyrityksille. Kokemus lähes kahdestasadasta transaktiosta tekee ryhmästä markkinajohtajan pohjoismaisten yritysobligaatioiden 30–200 miljoonan Ruotsin kruunun segmentissä. JOOL Securitiesistä voit lukea lisää täältä ja käy tutustumassa myös urasivuihin täältä.

Etsimme nyt pohjoismaiselle yritysobligaatioiden markkinajohtajalle JOOL Securitiesille tulevaa myynnin ammattilaista Fixed Income Sales -tiimiin. Tehtävässä vastaat oman asiakaskuntasi kaupankäynnistä sekä kokonaisvaltaisesta myyntiprosessin hoitamisesta. Teet tehtävässä aktiivista prospektointia ja uusasiakashankintaa. Tavoitteenasi on kasvattaa asiakasportfoliotasi vahvalla myynnillisellä näkökulmalla ja antaa asiakkaille asiantuntevaa sijoitusneuvontaa. Työpäiväsi koostuvat pääosin yhteydenotoista, asiakastapaamisista ja tuotteiden läpikäymisestä yhdessä muun tiimin sekä konsernin analyytikoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Emme odota että olet jo myynnin ammattilainen, mutta haluamme nähdä palosi rahoitusmarkkinoita kohtaan sekä kehittymishalukkuutesi. Kykenet esiintymään vakuuttavasti sekä herättämään luottamusta. Tehtävä vaatii jatkuvaa asiantuntijuuden eteenpäin viemistä ja jaatte tietoa aktiivisesti koko myyntitiimin kesken. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on tärkeää, vaikka teettekin talon sisällä tiiviisti yhteistyötä.

Tehtävä on erinomainen myynnin uraa aloittavalle tai jo kokeneemmallekin tekijälle. Mielenkiintoiset ja hyvät tuotteet saavat työntekijät sitoutumaan yritykseen ja tarjoavat pitkälle aikavälille kehittymismahdollisuuksia. Tässä tehtävässä pystyt kehittymään rahoitusmarkkinoiden ja myynnin asiantuntijaksi. Toimistosi sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Aloitus tehtävässä on jo loppuvuodesta 2021 tai tammikuun 2022 aikana.

Odotamme sinulta:

  • Korkeakouluopintoja ja/tai suoritettua Sijoituspalvelututkintoa (APV1)
  • Vahvaa kiinnostusta rahoitusmarkkinoihin ja niiden tuntemusta
  • Tavoitteellista ja aktiivista työskentelyotetta
  • Vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi, ja katsomme ruotsin kielen taidon eduksesi

JOOL Securities tarjoaa sinulle:

  • Kansainvälisen konsernin resurssit ja mahdollisuuden päästä mukaan vahvasti kasvavaan toimintaan Suomen markkinalla toimivaksi todistetulla liiketoimintamallilla
  • Perheomisteinen yritys tarjoaa joustavan yrityskulttuuriin, jossa saat tilaa toimia omassa roolissasi ja ottaa vastuuta, ja missä päätöksenteko on suoraa ja nopeaa
  • Mahdollisuuden kasvattaa asiantuntijuuttasi rahoitusmarkkinoiden parissa
  • Mielenkiintoiset ja toimivat tuotteet, joita kehitetään jatkuvasti eteenpäin
  • Motivoivan kompensaatiomallin
  • Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan toimiston ja hyvät puitteet työn tekemiselle

Oletko sinä seuraava JOOL Securitiesin Fixed Income Sales -tiimiläinen? Lähetä meille pdf-muodossa hakemuksesi ja ansioluettelosi, jolla myyt osaamisesi ja motivaatiosi tehtävään. Kerro myös hakemuksellasi aikaisin mahdollinen aloitusajankohta tehtävässä. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla, joten jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian aTalentin hakujärjestelmän kautta. Viimeinen hakupäivä tehtävään on maanantaina 6.12.2022.

Haettavasta tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin Recruitment Managerilta Jenni Tontilta (puh. 0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme JOOL Securities palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Fixed

Oletko myyntityöstä ja hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta innostunut aktiivinen tiimipelaaja? EasyPark etsii nyt Helsingin toimistolle kahta aktiivista ja tavoitteellista Junior Account Executivea, täydentämään kasvavaa B2B-myynnin tiimiä!

Fixed

Aibidia is looking for driven full-time Junior Account Executives in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success and Product. Your role as Junior Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team

Fixed

Aibidia is looking for 2-3 ambitious Global Account Executives who will drive momentum for the Sales team and have a huge impact on the entire company. Aibidia is in a high growth phase and it is an exciting time to join and help shape the company’s future as an early stakeholder!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen