Fleet Manager

Julkaistu 03.10.2018

foodora: bringing good food into your everyday!

Delivery Hero Finlandin tavaramerkit Pizza-Online sekä foodora kuuluvat Pohjoismaiden suurimpaan toimijaan ruoan kotiinkuljetuksen saralla. Olemme osa alallaan kansainvälisesti suosituinta konsernia, saksalaista Delivery Hero:ta, jolla on toimintaa yli 40 maassa. Suomessa toimintaamme kuuluu noin 1500 ravintolaa ja noin 70 omistautunutta ja ruokaa rakastavaa työntekijää, jotka työskentelevät molempien tavaramerkkien parissa. Vuoden 2019 alussa muutamme uuteen ja nykyaikaiseen toimistoon keskeiselle sijainnille Pasilaan. Nuorekkaana ja nopean kasvun yrityksenä olemme startup-henkinen – meillä totut vastuulliseen ja kunnianhimoiseen työskentelyyn. Haluamme luoda pohjoismaiden parhaan vaihtoehdon ruoan kotiinkuljetukselle samalla kun pidämme hauskaa yhdessä. Lue lisää foodorasta ja Delivery Herosta!

foodora etsii nyt analyyttista ja sosiaalisesti taitavaa Fleet Manageria täydentämään kasvavaa tiimiään Helsinkiin! Tässä tehtävässä kehität liiketoimintamme kannalta elintärkeää osa-aluetta, eli lähettiemme toimintaa. Työtehtäviisi lukeutuvat datan analysointi ja lähettien liikkumista ja tehokkuutta määrittävän strategian kehittäminen tämän pohjalta. Olet myös keskeisessä roolissa jalkauttamassa strategiaa käytäntöön. Tämän lisäksi työhösi kuuluu yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, kuten lähetteihin ja HR-osastoomme Suomessa ja Saksassa, jossa emoyhtiömme sijaitsee. Tehtävässä toimit tiivissä yhteistyössä muiden Fleet Managereiden ja Head of Operationsin kanssa.

Fleet Managerin roolissa onnistuu henkilö, jolla on kokemusta datan analysoinnin parissa toimimisesta. Numeroiden parissa työskentely on sinulle luontevaa ja mieluista. Tämän lisäksi et kuitenkaan pelkää laittaa käsiä saveen ja tehdä itsenäisiä päätöksiä nopeallakin aikataululla. Sinulla on erinomainen liiketoiminnallinen ymmärrys ja kyky hahmottaa kokonaiskuvaa, mikä auttaa sinua foodoran liiketoiminnan strategisessa kehittämisessä ja implementoinnissa. Excel on sinulle tuttu työkalu opintojen ja/tai työn parista. Tämän lisäksi nautit nopeatempoisessa ympäristössä työskentelystä ja tartut yllättäviinkin haasteisiin proaktiivisella ja innostuneella otteella. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

foodora edellyttää:

 • Relevanttia koulutustaustaa (esim. KTM tai DI)
 • Kokemusta datan analysoinnista opintojen ja/tai työkokemuksen kautta
 • Vahvasti analyyttista ja numero-orientoitunutta työskentelyotetta sekä innostusta datan analysointiin ja sen käyttämiseen strategian rakentamisessa
 • Erinomaisia Excel-taitoja
 • Tehokasta ja strukturoitua ongelmanratkaisukykyä kovassakin aikataulupaineessa
 • Hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä viestiä eri sidosryhmien kanssa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

foodora tarjoaa:

 • Haastavan ja mielenkiintoisen roolin yritykselle elintärkeän liiketoiminta-alueen keskiössä
 • Mahdollisuuden edetä roolissa ja saada enemmän vastuuta lyhyelläkin aikavälillä
 • Pitkäaikaisen työpaikan vahvasti kansainvälistyvässä ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla ­— meillä ei mikromanageerata!
 • Rennon ja onnistumistasi tukevan tiimin, joka viihtyy yhdessä myös vapaa-ajalla
 • Työtilat aivan Helsingin keskustassa ennen muuttoamme upouudelle toimistolle Pasilaan vuoden alussa

Valmiina haasteeseen? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/foodora-fleet-manager-10-2018 viimeistään tiistaina 16.10.2018 . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Meeri Sarkkinen (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen