Kaleva Media

Full Stack Developer

Julkaistu 01.03.2021

Kaleva Media tarjoaa parasta paikallista Pohjois-Suomen journalismia, monipuolisia sisältöjä ja valtakunnallisia markkinointipalveluita. Olemme noin 700 ihmisen työyhteisö, jota yhdistää usko unelmaan – olla paikallisuuden maailmanvalloittaja, joka lisää ihmisten ymmärrystä ja yhteisöllistä yhteenkuuluvuutta. Tänä päivänä tarjoamme entistä syvempää paikallisuutta, joka on enemmän kuin alueellisuutta. Se on tietoa omaksi koetuista asioista ja palveluita, jotka rikastuttavat erilaisten digitaalisten ja alueellisten yhteisöjen elämää.

Arvomme sekä henkilöstön kokemus kehittymisestä, merkityksellisyydestä, yhteenkuuluvuudesta ja asioihin vaikuttamisesta ovat meille yhtä tärkeitä asioita kuin työntekijöidemme ammatillinen osaaminen. Palveluksessamme työskentelee noin 700 oman alansa ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 69,2 M €.

Etsimme Full Stack Developeria osaksi noin 20 hengen kokenutta kehittäjätiimiä. Tehtävässä vastaat uusien tuotteiden ja uuden sisällönhallinta-alustamme jatkuvasta kehittämisestä. Suunnittelet ja toteutat skaalautuvia REST-rajapintoja ja järjestelmäintegraatioita Pythonilla. Kehität web-palveluita sekä kuluttajille että sisällöntuottajille Reactilla ja Reduxilla. Osaat tuottaa suorituskykyistä ja ylläpidettävää koodia, jonka lisäksi testit ja dokumentaatio ovat sinulle tuttuja asioita.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva tekninen kokemus skaalautuvien verkkopalveluiden parista ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Hallitset ainakin jonkin modernin ohjelmointikielen ja web-frameworkin itsenäisellä työotteella. Tärkeimmät käytössämme olevat teknologiat ovat mm. Django, Python, React, Redux, REST, GraphQL, Serverless, Docker, Kubernetes, AWS ja Continuous Delivery. Emme hae täydellistä osaamista, mutta suhtaudut uuden oppimiseen ja kehittymiseen innokkaasti. Haluat viedä asiat aina maaliin asti ja tuot myös uusia ideoita pöydälle. Toivomme, että työskentelet sujuvasti osana tiimiä ja tarjoat apua ja palautetta aktiivisesti kollegoille.

Tarjoamme sinulle:

  • Modernit teknologiat – meillä et jumiudu vanhentuneisiin toimintatapoihin
  • Asiantuntevan tiimin, jossa olet avainasemassa varmistamassa joustavaa digitaalisten palvelujen kehitystä
  • Tyytyväisen työyhteisön, jonka tavoite on tulla työntekijäkokemuksessa alansa parhaaksi
  • Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa näet kehityksesi jäljen konkreettisesti medioissamme
  • Merkityksellisen työn nykyaikaisessa mediaympäristössä, joka tavoittaa 1,5 miljoonaa suomalaista joka kuukausi

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa kokemusta skaalautuvien verkkopalvelujen kehittämisestä
  • Vahvaa osaamista jostakin modernista ohjelmointikielestä ja web-frameworkistä
  • Kokemusta web-APIen (esim. REST tai GraphQL) käytöstä, suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Halua tuottaa laadukasta koodia ja kykyä kehittää ratkaisujamme jatkuvasti paremmaksi
  • Sujuvaa kieliosaamista suomeksi ja englanniksi

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kaleva Median palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 14.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Halutessasi voit liittää myös mukaan hakemuskirjeen ja mainita palkkatoiveen, mahdollisen aloituspäivämäärän ja GitHub-profiilin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kaleva Mediasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kalevamedia.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Would you like to join a rapidly growing company offering broad opportunities for professional growth and career development? Roima Intelligence’s Logistics Business Area is now looking for a Junior Full Stack developer to join the platform team of approximately 15 professionals. In this role, you get to participate in customer projects as well as product development as a junior developer.

Full

Critical Force is looking for a self-driven (Senior) Game Server Developer to join the team on a mission to take Critical Ops to the next level. This is a new position with plenty of responsibility, as you will play a key role in ensuring a high quality real-time game experience for our millions of monthly players.

Full

Financial technology company Lendiron Group is growing fast and hence looking for Software Developer to join the team in either Kuopio or Helsinki. Lendiron’s FinTech solutions’ demand is growing, clients are even bigger and SaaS solutions are even more popular. Now would be an ideal time to jump in the development team as our SaaS business is growing and we are planning to enter international markets

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen