Kaleva Media

Full Stack Developer

Julkaistu 01.03.2021

Kaleva Media tarjoaa parasta paikallista Pohjois-Suomen journalismia, monipuolisia sisältöjä ja valtakunnallisia markkinointipalveluita. Olemme noin 700 ihmisen työyhteisö, jota yhdistää usko unelmaan – olla paikallisuuden maailmanvalloittaja, joka lisää ihmisten ymmärrystä ja yhteisöllistä yhteenkuuluvuutta. Tänä päivänä tarjoamme entistä syvempää paikallisuutta, joka on enemmän kuin alueellisuutta. Se on tietoa omaksi koetuista asioista ja palveluita, jotka rikastuttavat erilaisten digitaalisten ja alueellisten yhteisöjen elämää.

Arvomme sekä henkilöstön kokemus kehittymisestä, merkityksellisyydestä, yhteenkuuluvuudesta ja asioihin vaikuttamisesta ovat meille yhtä tärkeitä asioita kuin työntekijöidemme ammatillinen osaaminen. Palveluksessamme työskentelee noin 700 oman alansa ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 69,2 M €.

Etsimme Full Stack Developeria osaksi noin 20 hengen kokenutta kehittäjätiimiä. Tehtävässä vastaat uusien tuotteiden ja uuden sisällönhallinta-alustamme jatkuvasta kehittämisestä. Suunnittelet ja toteutat skaalautuvia REST-rajapintoja ja järjestelmäintegraatioita Pythonilla. Kehität web-palveluita sekä kuluttajille että sisällöntuottajille Reactilla ja Reduxilla. Osaat tuottaa suorituskykyistä ja ylläpidettävää koodia, jonka lisäksi testit ja dokumentaatio ovat sinulle tuttuja asioita.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva tekninen kokemus skaalautuvien verkkopalveluiden parista ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Hallitset ainakin jonkin modernin ohjelmointikielen ja web-frameworkin itsenäisellä työotteella. Tärkeimmät käytössämme olevat teknologiat ovat mm. Django, Python, React, Redux, REST, GraphQL, Serverless, Docker, Kubernetes, AWS ja Continuous Delivery. Emme hae täydellistä osaamista, mutta suhtaudut uuden oppimiseen ja kehittymiseen innokkaasti. Haluat viedä asiat aina maaliin asti ja tuot myös uusia ideoita pöydälle. Toivomme, että työskentelet sujuvasti osana tiimiä ja tarjoat apua ja palautetta aktiivisesti kollegoille.

Tarjoamme sinulle:

  • Modernit teknologiat – meillä et jumiudu vanhentuneisiin toimintatapoihin
  • Asiantuntevan tiimin, jossa olet avainasemassa varmistamassa joustavaa digitaalisten palvelujen kehitystä
  • Tyytyväisen työyhteisön, jonka tavoite on tulla työntekijäkokemuksessa alansa parhaaksi
  • Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa näet kehityksesi jäljen konkreettisesti medioissamme
  • Merkityksellisen työn nykyaikaisessa mediaympäristössä, joka tavoittaa 1,5 miljoonaa suomalaista joka kuukausi

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa kokemusta skaalautuvien verkkopalvelujen kehittämisestä
  • Vahvaa osaamista jostakin modernista ohjelmointikielestä ja web-frameworkistä
  • Kokemusta web-APIen (esim. REST tai GraphQL) käytöstä, suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Halua tuottaa laadukasta koodia ja kykyä kehittää ratkaisujamme jatkuvasti paremmaksi
  • Sujuvaa kieliosaamista suomeksi ja englanniksi

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kaleva Median palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 14.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Halutessasi voit liittää myös mukaan hakemuskirjeen ja mainita palkkatoiveen, mahdollisen aloituspäivämäärän ja GitHub-profiilin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kaleva Mediasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kalevamedia.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Full

Onko sinulla useamman vuoden relevanttia työkokemusta teknologioista? Haluatko työn, jossa pääset ennen kaikkea haastamaan, mutta myös kehittämään itseäsi osana ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta tiimiä? Finazilla etsii nyt Fullstack developeria rakentamaan talousjohtamisen SaaS-ratkaisuja taloushallinnon ammattilaisille yhdessä nelihenkisen tuotekehitystiimin kanssa. Lue lisää ja hae paikkaa!

Full

Mobile.io is looking for a (Senior) Software Engineer to join their growing team in Helsinki. As a Senior Software Developer, you will be responsible for driving end-to-end development of product features from planning to the implementation of the actual solution and changes, as well as further development by using cutting-edge technologies. You will get to plan and influence the technological choices and architecture as well as write the code and implement new features hands-on. Now it is time to grow and change the local marketing business!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen