Lääketietokeskus

Fullstack developer

Julkaistu 29.11.2021

Fullstack developer

Lääketietokeskus on moderni lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys. Tarjoamme asiakkaillemme osaamista, koulutusta ja työkaluja turvallisuuden, vaikuttavuuden ja tulosten parantamiseen. Olemme tunnettuja Pharmaca Fennica®- lääketietokannasta, jossa ylläpidämme ajantasaista lääketietoa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten, lääkealan yritysten ja terveydenhuollon järjestelmätoimittajien tarpeisiin. Tuotamme myös Kelalle kansallisen eReseptin Master Data- lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr-palvelu). Tämän lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman tiedolla johtamiseen sekä osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita. Lääketietokeskuksessa työskentelee farmasian, data-analytiikan ja teknologian ammattilaisia, jotka uskovat luotettavan tiedon parantavaan voimaan. Voit tutustua meihin lisää täällä.

Etsimme kehityshaluista Fullstack Developeria liittymään osaksi Lääketietokeskuksen kasvavaa työyhteisöä. Tässä yhteiskunnallisesti merkittävässä työssä tulet rakentamaan muun muassa terveydenhuollon ammattilaisille, kansalaisille ja potilaille suunnattuja digitaalisia lääketietopalveluita sekä ylläpitämään lääketietokantoja yhdessä kymmenhenkisen IT-tiimin kanssa. Fullstack Developerina tehtävänäsi on osallistua tiiviisti Lääketietokeskuksen tuotteiden, etenkin Pharmaca Fennica® -lääketietopalveluiden ylläpitoon ja päivittämiseen, sekä uusien ominaisuuksien luomiseen. Tämän lisäksi työssäsi osallistut kaikkiin ohjelmistokehityksen vaiheisiin, kuten testaukseen, julkaisu automaatioihin sekä dokumentointiin. Pääset työskentelemään modernien teknologioiden, kuten .NET Core, React, Azure ja Azure DevOps parissa. Tavoitteenamme on, että työsi on innostavaa ja motivoivaa, joten pystyt oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan painottamaan työtehtäviäsi, ja siten vaikuttamaan vahvasti siihen miltä työarkesi lopulta näyttää.

Olet etsimämme Fullstack Developer, mikäli olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka toimii ketterästi niin itsenäisyyttä kuin myös yhteistyökykyä vaativissa työtehtävissä. Sinulta löytyy osaamista etenkin .NET Stackin sekä HTML/CSS/JavaScriptin osalta, jota olet kerryttänyt joko työelämässä tai muille toteutettujen projektien kautta. Haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta, sekä osallistua aktiivisesti Lääketietokeskuksen tuotteiden rakentamiseen. Viestit myös sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi, niin puhuen, kuin paperilla.

Tarjoamme sinulle:

 • Yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään tuotetta, joka vaikuttaa suomalaisten jokapäiväiseen elämään
 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joita on mahdollista laajentaa ja muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan
 • Työskentelyäsi tukevan ja ammattitaitoisen IT-tiimin, jossa asioihin pääsee aidosti vaikuttamaan, oli sitten kyse käytetyistä teknologioista tai yhteisestä vapaa-ajan tekemisestä
 • Great Place to Work sertifikaatilla palkitun työyhteisön, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista ja viihtymisestä välitetään aidosti (lue lisää täältä)
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Hakijalta odotetaan:

 • 1-2 vuotta relevanttia kokemusta vastaavista työtehtävistä
 • Aiempaa web-kehityskokemusta .NET stackin sekä HTML/CSS/JavaScriptin parissa
 • Kehitysorientoitunutta ja yhteistyökykyistä työskentelyotetta, sekä oma-aloitteista asennetta
 • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Alalle soveltuva tutkinto
 • Osaamista teknologioista, kuten React, TypeScript, .Net Core tai Azure
 • Tietokantaosaaminen tai kokemus API-kehityksestä

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV:si sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 19.12. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Lääketietokeskuksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.laaketietokeskus.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Lääketietokeskuksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Fullstack

Onko sinulla useamman vuoden relevanttia työkokemusta teknologioista? Haluatko työn, jossa pääset ennen kaikkea haastamaan, mutta myös kehittämään itseäsi osana ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta tiimiä? Finazilla etsii nyt Fullstack developeria rakentamaan talousjohtamisen SaaS-ratkaisuja taloushallinnon ammattilaisille yhdessä nelihenkisen tuotekehitystiimin kanssa. Lue lisää ja hae paikkaa!

Fullstack

Mobile.io is looking for a (Senior) Software Engineer to join their growing team in Helsinki. As a Senior Software Developer, you will be responsible for driving end-to-end development of product features from planning to the implementation of the actual solution and changes, as well as further development by using cutting-edge technologies. You will get to plan and influence the technological choices and architecture as well as write the code and implement new features hands-on. Now it is time to grow and change the local marketing business!

Fullstack

Hygga is looking for both Senior and Mid-level Fullstack Developers to join the dynamic development team in Helsinki. In both roles, the main task is to develop Hygga’s products, including the patient record system also used at Hygga’s own clinic, as well as Hygga Flow that streamlines the operations of healthcare providers and enables a better and more efficient experience for the end-users.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen