Grapevine

Google Ads -asiantuntija

Julkaistu 13.01.2022

Google Ads -asiantuntija

Grapevine on suomalainen strategisen markkinointiviestinnän asiantuntijatalo, jossa tehdään tuloksellista digimarkkinointia kanavasta riippumatta. Grapevine on vastuullinen työnantaja, joka panostaa työntekijöihin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sillä on toimisto Helsingin Kalliossa. Grapevine työllistää tällä hetkellä parisenkymmentä digimarkkinoinnin asiantuntijaa, tavoitteenaan kasvattaa iloista joukkoaan vuoden 2022 aikana.

 

 

Grapevinella uskotaan, että hakukonenäkyvyys on aina osa laadukasta markkinointiviestinnän kokonaisuutta, joka luo asiakkaille aidosti mitattavaa arvoa. Siksi Grapevine hakeekin vahvistuksekseen vakituista Google Ads -asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidensa Google-mainontaa ja muuta hakukonemarkkinointia. Hakukonemarkkinoinnin asiantuntijana olet elintärkeä osa Grapevinen Google-tiimiä, jolla on palava halu kehittyä ja kehittää ja jonka palvelutarjooma sekä kysyntä kasvavat nyt kovaa vauhtia. Google-tiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä Grapevinen sisällöntuottajien, some-osaajien ja muiden digimarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa, yhdessä asiakkaiden tavoitteita palvellen.

Google Ads -asiantuntijana olet maksetun hakukonenäkyvyyden asiantuntija, jolle Google-mainonnan pyörittäminen ja optimointi on tuttua ja mieluisaa hommaa. Osaat määrittää konversiotapahtumia Google Analyticsissa sekä neuvoa asiakkaita konversioseurannan tai pikselien asennuksessa. Lisäksi ymmärrät, miten suuret hakukonemainonnan budjetit kannattaa jakaa erilaisten kampanjoiden kesken ja miten Google-mainonta istuu osaksi laajempaa digimarkkinoinnin kokonaisuutta. Jaat mielelläsi osaamistasi työkavereillesi ja osallistut yhteisten prosessien ja työtapojen kehittämiseen.

Etsimme tehtävään lähtökohtaisesti täyspäiväistä osaajaa, jolla on mahdollisuus työskennellä Grapevinen Helsingin toimistolla sekä osallistua kasvokkaisiin asiakastapaamisiin. Osa-aikainen työ on kuitenkin neuvoteltavissa ja etätöitä saa tehdä joustavasti tiimi- ja asiakastapaamisten sallimissa rajoissa.

Hakijalta odotetaan:

 • Muutaman vuoden kokemusta hakusanamainonnasta ja display-mainonnasta
 • Kokemusta Google Ads -mainostilien ja kampanjakokonaisuuksien hallinnoinnista
 • Ymmärrystä Google Ads, Google Analytics ja Google Tag Manager -alustoista
 • Perustason ymmärrystä SEO:sta
 • Analyyttisyyttä, numerotarkkuutta sekä toimenpide-ehdotusten tekemistä datan pohjalta
 • Hyvien tiimityötaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus rutiininomaisten optimointitöiden automatisoinnista
 • Kokemus Google Data Studio -dashboardien rakentamisesta
 • Osaaminen SEO:n yhdistämisestä maksetun hakukonenäkyvyyden kanssa saumattomaksi kokonaisuudeksi
 • Kokemus mainonnasta muissa digitaalisissa kanavissa, kuten some-, natiivi- tai Bing-mainonnasta

Grapevine tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä tunnettujen brändien ja kiinnostavien asiakasprojektien parissa
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelin- ja lounasetu, modernit työvälineet, kannustava palkitsemismalli sekä kokemuksen karttuessa mahdollisuus ylimääräiseen lomaan. Voit tutustua tarkemmin kattaviin etuihimme täällä.
 • Vastuuta ja vapautta – saat tehdä töitä siten kuin sinulle sopii, kunhan prosessit eivät pääse unohtumaan
 • Tukea ja turvaa – apu on lähellä, kun se on tarpeen, eikä ketään jätetä yksin
 • Haasteita ja kehittymistä – Grapevinella opit varmasti uutta, etkä ehdi sammaloitumaan
 • Iloa ja inspiraatiota – vitsi se on huonokin vitsi, ideat ovat puolestaan onnistumisen siemen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.01.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Grapevinen palvelukseen. Grapevinesta voit lukea lisää osoitteessa: https://grapevine.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski (+358 50 552 0419, kati.hautakoski(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen