Growth Hacker

Julkaistu 24.02.2020

LeadCloud on keväällä 2017 perustettu suomalainen IT-yhtiö. LeadCloud on täysin keskittynyt tarjoamaan eri toimialojen yrityksille B2C- ja B2B-kohderyhmäpalveluja sekä data-analytiikkaa. Kehitämme jatkuvasti omia palvelujamme ja tuomme alalle uusia innovaatioita. Yhtiö osti syksyllä 2019 Fonectan dataliiketoiminnan ja tulee tekemään vuonna 2020 noin 5M€ liikevaihdon.  Tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti ja olla alamme johtava toimija.

Kasvunsa myötä LeadCloud etsii nyt tiimiinsä suuresta vastuusta motivoituvaa näytönhaluista Growth Hackeriä! Kyseessä on täysin uusi rooli, joka on tähän mennessä hoidettu ulkoisten kumppanien kautta. Tässä olisi siis ainutlaatuinen tilaisuus päästä rakentamaan modernin kasvuyrityksen markkinointi omin käsin alusta alkaen!  

Roolissasi pääset sekä suunnittelemaan LeadCloudin markkinointistrategiaa että toteuttamaan markkinointitoimenpiteitä päivittäisellä tasolla esimerkiksi sähköpostikampanjoiden ja sisällöntuotannon kautta. Koska valmiita vakiintuneita toimintamalleja ja kanavia ei vielä ole, on sinulla mahdollisuus ennakkoluulottomasti kokeilla eri vaihtoehtoja, ja hioa sen kautta prosesseja ja kanavia koko ajan osuvammiksi.

Sinulla on käytössäsi markkinoinnin budjetti, jonka käytöstä viisaasti vastaat parhaaksi testaamallasi tavalla, eksperimentoiden ja jatkuvasti datan perusteella iteroiden. Sisäisesti tulet tekemään yhteistyötä erityisesti myynnin, tuotepäälliköiden ja johtoryhmän kanssa.  Tukeaksemme kehittymistäsi saat tarvittaessa sparrausta ulkoiselta konsultilta varsinkin pestisi alkutaipaleella.  

Vaikka kyseessä on vastuullinen ja itsenäinen rooli, emme edellytä tehtävään valittavalta henkilöltä mittavaa uraa markkinoinnin parista – etsimämme henkilö voi olla esim. aiemmin suunnitellut ja toteuttanut markkinointia osana tiimiä, janoten nyt suurempaa kokonaisvastuuta. Toisaalta emme myöskään poissulje kokeneempia ammattilaisia etsiessämme markkinointimme suunnannäyttäjää. Mikäli olet siis jo sen luokan tekijä, että pystyisit viemään markkinointiamme riittävästi eteenpäin esimerkiksi osa-aikaisella työpanoksellasi, olemme yhtä lailla kiinnostuneita. Keskustellaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan nousussa olevan yrityksen markkinointi itsenäisesti alusta asti – käytännössä pääset toteuttamaan kaikkea maan ja taivaan väliltä
  • Vapautta ja itsenäisyyttä – luotamme dataan perustuvaan näkemykseesi ja saat tehdä työtä joustavasti parhaiksi katsomillasi tavoilla. Markkinointifunktiostamme tulee juuri sinun näköisesi kokonaisuus ja parhaimmillaan mestariteos, jonka rakentamisesta saat olla reilusti ylpeä.
  • Toimiston loistavalla sijainnilla Stockmannin 7. kerroksessa
  • Hyvähenkisen, monimuotoisen ja kunnianhimoisen porukan työkavereita 

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa työkokemusta markkinoinnin parista
  • Kunnianhimoa ja motivaatiota menestyä itsenäisessä, vastuullisessa roolissa
  • Analyyttisyyttä ja kykyä arvioida markkinoinnin vaikuttavuutta datan perusteella
  • Kykyä keskustella myös englanniksi 

Eduksesi katsomme:

  • Koulutuksen kautta kartutetun teoriaosaamisen
  • Kaiken osaamisen markkinoinnin työkaluista (erit. Google Analytics & WordPress)  

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 8.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/leadcloud-growth-hacker-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

LeadCloudista voit lukea lisää osoitteessa: leadcloud.fi, ja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointikonsultti Otto Seppälältä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme LeadCloudin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen