Haalariharjoittelu (infra)

Julkaistu 03.12.2018

SRV, rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja, on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, joka toimii Suomessa, Venäjällä ja Virossa. SRV:llä kaiken keskiössä on aina ihminen ja yrityksen vaatimaton tavoite on rakentaa onnellista elämää. Yritys tunnetaan haastavista ja rohkeista hankkeista niin maan päällä kuin alla: Kalasataman REDI, Kehä I Keilaniemessä, Koivusaaren metroasema, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena. Unohtamatta jo valmistuneita näkyvimpiä taidonnäytteitä, kuten Kampin keskus, Musiikkitalo Helsingissä, Torni-hotelli Tampereella ja tuhannet kodit ympäri Suomea. Omistautuneisuuden rakennuspalikoina toimivat yrityksen arvot: vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö. SRV:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa, ja yhtiössä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, minkä lisäksi yritys työllistää hankkeissaan lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Etsimme infra-alasta innostuneita haalariharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun työmaille kesäksi 2019 – kenties juuri sinua?

Mitä haalariharjoittelija tekee?

Haalariharjoittelijana pääset vetämään haalarit jalkaan ja perehtymään infrarakentamisen työmaa-arkeen. SRV:n infrarakentaminen kattaa niin maanpäälliset kuin maanalaiset vaativat toteutukset, kuten pysäköinti-, väestönsuoja ja huoltotilat sekä tunnelit.  Harjoittelijana pääset tutustumaan avo- tai tunnelilouhintaan, kuten esimerkiksi avustaviin poraus- ja paalutustehtäviin. Infratyömaa saattaa olla sinulle vain opinnoista tuttu ulkona oleva työkenttä, mutta älä huoli: pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka opastaa sinua infratyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin. Osaamisesi kehittyessä roolisi sekä tarkemmat tehtäväsi ovat yksilöllisesti muokattavissa käynnissä olevan projektin luonteen mukaisesti.

Kenelle haalariharjoittelu on tarkoitettu?

Haalariharjoittelu on tarkoitettu infra-alasta innostuneille AMK- tai yliopistotason opiskelijoille. Haalariharjoittelussa pääset hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä, eikä harjoittelu näin ollen vaadi sinulta aiempaa kokemusta työmaalta. Harjoittelu alkaa perehdytyksellä, missä sinut opastetaan infratyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen sekä rakentamisen laatuun. Etsimämme haalariharjoittelijat ovat ennen kaikkea aktiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen, itsenäisen ja tehokkaan työskentelytavan omaavia tulevaisuuden infra-alan huippuammattilaisia. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot niin kollegojen kuin myös yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa. Harjoittelu on siis tarkoitettu sinulle, joka haluat saada jalan oven väliin ja nähdä, miten infra-alan edelläkävijäyritys toimii.

Viisi syytä innostua ja hakea harjoittelijaksi SRV:lle:

  1. Tämä on oiva tilaisuus saada kättesi jälki näkyviin ihmisten arkeen.
  2. Saat yksilöllisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kerryttäen samalla aidosti merkityksellistä työkokemusta rakennusalan aitiopaikalla. Et jää yksin vastuusi kanssa, vaan kehittymismahdollisuuksien lisäksi saat myös rakennusalan huippuammattilaiset kollegoiksesi.
  3. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisen ja näkemyksellisen toimijan innovatiivisisiin ratkaisuihin hyödyntäen nykyaikaisia työvälineitä.
  4. SRV on ihmisen kokoinen työpaikka, mutta pääset nauttimaan ison pörssiyrityksen eduista…  
  5. …sinun hyvinvointiasi unohtamatta: pääset halutessasi ottamaan osaa aktiivisen henkilöstön vapaa-ajankerhon, SRV Viihdytyksen, toimintaan, joka tarjoaa kurssien lisäksi myös erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia aina graffiteista ja askartelusta ralliautoiluun ja jääkiekko-otteluihin!

Kaiken tämän lisäksi pääset myös tutustumaan muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta myös mahdollisuus ottaa osaa SRV:n uuteen Trainee-ohjelmaan opintojen ohella ja kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä!

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään sunnuntaina 27. tammikuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/srv-haalariharjoittelu-infra-12-2018 .

Olemme ottaneet kesäharkkahaussa käyttöön videohaastattelutyökalun. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Seuraathan sähköpostiasi ahkerasti mahdollisen videohaastattelukutsun varalta, sillä vastausaikaa on yleensä vain muutama päivä. Kaikki rekrytointipäätökset pyritään tekemään helmikuun 2019 loppuun mennessä ja tehtävään valittavat henkilöt tulevat työllistymään suoraan SRV:n palvelukseen.

Ota haltuun SRV:n Instagram-tili ja seuraa henkilöstön arkea niin toimistoilla kuin myös työmailla. Voit myös lukea SRV:stä lisää osoitteessa: https://www.srv.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) keskiviikkona 19. joulukuuta 2018 klo 9-10.30, torstaina 3. tammikuuta 2019 klo 14.30-16, tiistaina 8. tammikuuta 2019 klo 12.30-14, perjantaina 18. tammikuuta 2019 klo 10-11.30 ja keskiviikkona 23. tammikuuta klo 12-13.30.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

The ultimate career matchmaking event for developers is held on 8.2.2019 from 3pm onwards at Kellohalli, Helsinki.

Hae viimeistään: 27.01.2019

Toimintansa kehittyessä Synoste hakee yritystalouden hallitsevaa hallinnollista johtajaa vastaamaan yrityksen päivittäisen toiminnan sujuvuudesta.

Hae viimeistään: 27.01.2019

Nurminen Logistics etsii infrataitoista järjestelmäasiantuntijaa vahvistukseksi 4 hengen tiiviiseen IT-tiimiinsä.

Hae viimeistään: 27.01.2019

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Picture an old brick building from 1930’s, dimmed lights,music from light funk to deep house, dozens of computers, the s...

Antti on työskennellyt rakennusalan tehtävissä jo yli vuosikymmenen verran. Hän työskentelee tällä hetkellä SRV:llä proj...

Paulus edustaa SRV:n nuorta sukupolvea. Hän aloitti talossa työnjohdon harjoittelussa 2018 kesällä, jonka jälkeen hän jä...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen