Hallintoassistentti

Julkaistu 23.07.2019

Rekrytoiva yritys on maailman menestyneimpiä suorahakuyrityksiä, joka on ylemmän johdon suorahakujen lisäksi erikoistunut myös johtoryhmien ja hallitusten konsultointiin ja arviointiin. 

Suomen johtava suorahakuyritys etsii hallintoassistenttia Helsingin toimistolleen. Hallintoassistenttina työnkuvasi koostuu sekä taloushallinnollisista tehtävistä että toimitusjohtajan assistentin tehtävistä. Taloushallinnon osalta osallistut muun muassa Suomen toimiston raportointiin konsernille sekä laskutukseen ja vastaat kirjanpitoaineiston valmistelusta, budjetoinnista ja veroasioista yhdessä tilitoimiston kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluvat muut toimiston yleishallinnolliset tehtävät, kuten vakuutuksiin, työterveyshuoltoon, työsopimuksiin ja toimistokiinteistöön liittyvät tehtävät. Toimitusjohtajan assistenttina huolehdit muun muassa matka-, kokous- ja asiakastilaisuusjärjestelyistä sekä asiakirjojen ja esitysten luonnostelusta ja oikoluvusta.

Etsimme henkilöä, joka on jo kerryttänyt kokemusta assistentin tai sihteerin tehtävistä tai vastaavista. Eduksi luemme kokemuksen asiantuntijaorganisaatiosta tai pörssiyrityksestä. Edellytämme myös erinomaista englanninkielen taitoa sekä Excel-osaamista. Aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä tai kiinnostus taloushallintoon luetaan eduksi. Tehtävässä viihtyy henkilö, joka omaa joustavan ja proaktiivisen työskentelyotteen, auttaa mielellään muita ja pystyy sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Soveltuva koulutus on esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto. 

Tarjoamme sinulle:

  • Tiiviin, matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan johtavassa, vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä ja seuraamaan yhteiskunnan tapahtumia aitiopaikalta
  • Aidosti kansainvälisen toimintaympäristön
  • Joustavat työajat, joihin on mahdollista jossain määrin itse vaikuttaa
  • Viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/anonyymi-suorahakualan-yritys-hallintoassistentti-7-2019  Kerrothan hakudokumenteissasi kokemuksestasi, palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Yrityksestä, tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäälliköltä Mikko Lahdelta (mikko.lahti[ät]atalent.fi, 0400495946).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Nordic Label etsii tiiviiseen joukkoonsa kehittämisintoista ja analyyttistä Controlleria!

Haemme Chief Digital Officeria uuteen vastuulliseen tehtävään johtamaan Yleiselektroniikka Oyj:n digitaalista liiketoimintaa ja siihen liittyvää murrosta kokonaisvaltaisesti!

Visma Consulting etsii nyt Business Intelligence -tiimiinsä konsulttia monipuolisiin tiedolla johtamisen asiakasprojekteihin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen