Hallintoassistentti

Julkaistu 23.07.2019

Rekrytoiva yritys on maailman menestyneimpiä suorahakuyrityksiä, joka on ylemmän johdon suorahakujen lisäksi erikoistunut myös johtoryhmien ja hallitusten konsultointiin ja arviointiin. 

Suomen johtava suorahakuyritys etsii hallintoassistenttia Helsingin toimistolleen. Hallintoassistenttina työnkuvasi koostuu sekä taloushallinnollisista tehtävistä että toimitusjohtajan assistentin tehtävistä. Taloushallinnon osalta osallistut muun muassa Suomen toimiston raportointiin konsernille sekä laskutukseen ja vastaat kirjanpitoaineiston valmistelusta, budjetoinnista ja veroasioista yhdessä tilitoimiston kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluvat muut toimiston yleishallinnolliset tehtävät, kuten vakuutuksiin, työterveyshuoltoon, työsopimuksiin ja toimistokiinteistöön liittyvät tehtävät. Toimitusjohtajan assistenttina huolehdit muun muassa matka-, kokous- ja asiakastilaisuusjärjestelyistä sekä asiakirjojen ja esitysten luonnostelusta ja oikoluvusta.

Etsimme henkilöä, joka on jo kerryttänyt kokemusta assistentin tai sihteerin tehtävistä tai vastaavista. Eduksi luemme kokemuksen asiantuntijaorganisaatiosta tai pörssiyrityksestä. Edellytämme myös erinomaista englanninkielen taitoa sekä Excel-osaamista. Aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä tai kiinnostus taloushallintoon luetaan eduksi. Tehtävässä viihtyy henkilö, joka omaa joustavan ja proaktiivisen työskentelyotteen, auttaa mielellään muita ja pystyy sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Soveltuva koulutus on esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto. 

Tarjoamme sinulle:

  • Tiiviin, matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan johtavassa, vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä ja seuraamaan yhteiskunnan tapahtumia aitiopaikalta
  • Aidosti kansainvälisen toimintaympäristön
  • Joustavat työajat, joihin on mahdollista jossain määrin itse vaikuttaa
  • Viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/anonyymi-suorahakualan-yritys-hallintoassistentti-7-2019  Kerrothan hakudokumenteissasi kokemuksestasi, palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Yrityksestä, tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäälliköltä Mikko Lahdelta (mikko.lahti[ät]atalent.fi, 0400495946).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt Henley Business Schoolille Marketing & Administration Specialistia osaksi määrätietoista ja asiantuntevaa tiimiä Helsinkiin!

Etsimme nyt joukkoomme Espoon Otaniemeen aktiivista ja hyvän asenteen omaavaa Account Manageria!

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä podcastissa kerromme kuinka paljon työnantajamielikuvan kehittäminen maksaa ja miten työnantajamielikuvan kustannukset tulee budjetoida.

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen