Hallintoassistentti

Julkaistu 23.07.2019

Rekrytoiva yritys on maailman menestyneimpiä suorahakuyrityksiä, joka on ylemmän johdon suorahakujen lisäksi erikoistunut myös johtoryhmien ja hallitusten konsultointiin ja arviointiin. 

Suomen johtava suorahakuyritys etsii hallintoassistenttia Helsingin toimistolleen. Hallintoassistenttina työnkuvasi koostuu sekä taloushallinnollisista tehtävistä että toimitusjohtajan assistentin tehtävistä. Taloushallinnon osalta osallistut muun muassa Suomen toimiston raportointiin konsernille sekä laskutukseen ja vastaat kirjanpitoaineiston valmistelusta, budjetoinnista ja veroasioista yhdessä tilitoimiston kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluvat muut toimiston yleishallinnolliset tehtävät, kuten vakuutuksiin, työterveyshuoltoon, työsopimuksiin ja toimistokiinteistöön liittyvät tehtävät. Toimitusjohtajan assistenttina huolehdit muun muassa matka-, kokous- ja asiakastilaisuusjärjestelyistä sekä asiakirjojen ja esitysten luonnostelusta ja oikoluvusta.

Etsimme henkilöä, joka on jo kerryttänyt kokemusta assistentin tai sihteerin tehtävistä tai vastaavista. Eduksi luemme kokemuksen asiantuntijaorganisaatiosta tai pörssiyrityksestä. Edellytämme myös erinomaista englanninkielen taitoa sekä Excel-osaamista. Aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä tai kiinnostus taloushallintoon luetaan eduksi. Tehtävässä viihtyy henkilö, joka omaa joustavan ja proaktiivisen työskentelyotteen, auttaa mielellään muita ja pystyy sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Soveltuva koulutus on esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto. 

Tarjoamme sinulle:

  • Tiiviin, matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan johtavassa, vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä ja seuraamaan yhteiskunnan tapahtumia aitiopaikalta
  • Aidosti kansainvälisen toimintaympäristön
  • Joustavat työajat, joihin on mahdollista jossain määrin itse vaikuttaa
  • Viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/anonyymi-suorahakualan-yritys-hallintoassistentti-7-2019  Kerrothan hakudokumenteissasi kokemuksestasi, palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Yrityksestä, tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäälliköltä Mikko Lahdelta (mikko.lahti[ät]atalent.fi, 0400495946).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen