Hankinta-assistentti

Julkaistu 10.05.2019

BE Group Oy Ab on Suomen johtava teräsjakelija ja tuotantopalveluyritys. Palvelemme sekä teollisuutta että rakentamisen sektoria. Tehokkaan hankintatoimen ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden laajimman valikoiman teräksiä, ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä sekä alumiineja kilpailukykyiseen hintaan. Olemme tehneet teräskauppaa Suomessa vuodesta 1868 – jo 150 vuotta!

Suomen johtava teräsjakelija ja tuotantopalveluyritys BE Group etsii nyt aktiivista ja toimeentarttuvaa hankinta-assistenttia Lahteen. Liityt osaksi kuuden hengen ostotiimiä, jossa tehtävänkuvasi pitää sisällään muun muassa tilausten toimitusaikojen seurantaa, tilausvahvistusten laatimista ja kotiinkutsujen hoitamista. Lahdessa toimiva ostotiimimme hoitaa materiaalihankintaa kansainvälisten sidosryhmien, kuten terästehtaiden kanssa, jolloin tehtäväsi on seurata sovittuja toimitusaikoja ja poikkeustilanteissa tehdä selvitystyötä toimittajien kanssa. Toimit myös vuorovaikutuksessa myyntiorganisaation ja tuotepäälliköiden kanssa toimitusketjun aikataulujen koordinoinnissa.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tutkinto esimerkiksi logistiikan, hankinnan tai muiden kaupallisten tai teknillisten opintojen parista. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, etkä pelkää yhteydenpitoa eri sidosryhmiin. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, mutta motivaatio uuden oppimiseen on kaikkein tärkein, sillä kattavan perehdytyksemme avulla kehityt kansainvälisen organisaation ostotoimen ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut ja tuemme muun muassa harrastustoimintaa, itsensä kehittämistä ja kulttuuriaktiviteetteja. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun, mutta kyvykkäälle ja hyvin työnsä hoitaneelle tekijälle on mahdollisuuksien mukaan tarjolla jatkoa määräaikaisen sopimuksen jälkeen.

Odotamme hakijalta:

  • Soveltuvaa tutkintoa esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
  • Vuorovaikutuksellista ja ongelmanratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Halua kehittyä hankintatoimen ammattilaiseksi
  • Perustason IT-valmiuksia, kuten tuntemus Microsoft Office-ohjelmista
  • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

Mikäli kiinnostuit Hankinta-assistentin tehtävästä BE Groupilla, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/be-group-hankinta-assistentti-5-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Jätäthän hakudokumentit PDF-muodossa.

BE Groupista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.begroup.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

Tähän tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan BE Groupille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin Turun seudulle!

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin pääkaupunkiseudulle!

Nostopalvelu J. Helaakoski etsii nyt joukkoonsa Vantaalle monipuolisista tehtävistä motivoituvaa suunnittelutaitoista laatuinsinööriä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen