Hankintainsinööri

Julkaistu 27.02.2020

Suomalainen Settle Oy on trendikkäiden ja yksilöllisten talojen rakentamisen suunnannäyttäjä. Parannamme asiakkaidemme asumisen elämänlaatua vastuullisten pientaloprojektiemme kautta. Meitä Settleläisiä yhdistää intohimo laadukkaaseen työhön, hyvällä asenteella. Työskentelemme yhdessä innostavassa ilmapiirissä ja kasvuyrityksen monipuolisten mahdollisuuksien parissa.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaan asiat ja jokainen projekti inspiroi meitä: muunnamme asiakkaidemme unelmat todeksi, fokuksena maailmanluokan suunnittelu, yksityiskohtien huomioiminen ja ammattitaitoinen toteutus. Päivittäinen vuorovaikutus, innovaatio ja inspiraatio ilman kompromisseja on ollut menestyksemme salaisuus. Katso tästä tekemiämme projekteja: https://settle.fi/projektit/

Etsimme rohkeaa, motivoitunutta ja oman näkemyksen omaavaa hankintainsinööriä Settlelle  – kenties juuri sinua? Työtehtäviisi kuuluvat määrälaskenta ja budjetointi, sekä hankintojen kilpailutukset ja tarjousten vertailut. Valmistelet ja osallistut tarjous- ja vuosisopimusneuvotteluihin. Lisäksi, teet tiivistä yhteistyötä työmaiden kanssa ja autat materiaalitoimitusten optimoimisessa ja hankintojen optimaalisessa ajoittamisessa. Haemme henkilöä, joka on varustettu erinomaisella asenteella sekä hyvillä neuvottelutaidoilla. Tuloksellisuus tässä tehtävässä on tärkeää, joten toivomme, että omaat hyvät neuvottelutaidot ja olet aidosti kiinnostunut siitä mitä teet.

Tehtävä vaatii rakennusalan teknisen koulutuksen saanutta henkilöä esim. (rakennusmestari- tai insinööri). Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Mikäli olet urasi alkuvaiheessa ja olet kerryttänyt kokemusta mm. kesätöiden parista esim. työmaainsinöörin tehtävistä, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan myös sinusta. Odotamme sinulta hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja ja sinun tulisi hallita myös numerot.

Tocoman-järjestelmän ja muiden vastaavien sovellustyökalujen käyttö kuuluu tähän työtehtävään ja edellytämme kokemusta vastaavanlaisista järjestelmistä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle:

  • Erittäin mielenkiintoiset projektit, joissa pääset tekemään ainutlaatuisia ja uniikkeja ratkaisuja kohteisiimme
  • Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pidempäänkin
  • Erinomaiset puitteet menestyä työssäsi sekä asiantuntevan kahdeksan hengen tiimin tuen matalan hierarkian omaavassa yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, kuten kuntosalin, joustavat työajat sekä mahdollisuuden työsuhdeautoon

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi viimeistään 12.3.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/settle-hankintainsinoori-2-2020.

Pääset tutustumaan Settleen lisää täällä: https://settle.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista antaa aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen