Kospro

Hankintainsinööri

Julkaistu 05.01.2021

Vuoden 2019 lopussa perustettu Kospro Oy tarjoaa rakennusalan hankinnan asiantuntijapalveluita. Kospron palvelut sopivat yrityksille, joilla on aito halu kehittyä ja erottautua kilpailijoista. Kohderyhminä ovat rakennusliikkeet, materiaaliteollisuus ja muut rakennusalalla toimivat tahot. Kosprolaiset ovat hankintatoimen intohimoisia ammattilaisia, joiden tuottama hyöty asiakkaalle ei rajoitu vain konsultointiin ja strategioiden kehittämiseen, vaan myös operatiiviseen hankintaan.

Vauhdilla kasvava Kospro etsii vahvistusta muutaman hengen tiimiinsä Espoon Otaniemeen! Tässä vakituisessa ja täysipäiväisessä Hankintainsinöörin roolissa osallistut rakentamisen hankintaprosessien jokaiseen vaiheeseen aina tarjouspyynnöstä sopimukseen: kartoitat toimittajia, koostat tarjouspyyntöjä ja lähetät tarjouksia sekä käyt urakka- ja sopimusneuvotteluita. Olet toimittajien ja asiakkaiden pääasiallinen yhteyshenkilö, ja vastuullasi onkin palvelun laadukas toteutus sisältäen myös aikataulutuksen sekä vaadittavat loppuselvitykset urakan päättyessä. Operatiivisten hankintojen lisäksi osallistut eri yritysten hankintaprosessien ja -dokumentaation kehittämiseen, tuet hankintajärjestelmien käyttöönotoissa sekä kerrytät osaamistasi kansainvälisten hankintojen parissa, urakoiden niin vaatiessa. Työtehtäväsi vaihtelevat operatiivisista ja käytännönläheisistä aliurakoitsija- ja materiaalihankinnoista jopa suurten yritysten hankintastrategioiden laatimisprojekteihin saakka. Koska työtehtäväsi sekä asiakasportfoliosi vaihtelevat laidasta laitaan, pääset laajasti näkemään ja oppimaan lisää erilaisista projekteista ja organisaatioista.

Tässä tehtävässä oppimistasi tukevat ammattitaitoiset ja hyvällä huumorilla varustetut kollegasi, sillä yhteisiin, Kospron arvoihin kuuluvat jatkuva uudistuminen, kehittyminen ja innovaatisten ratkaisuiden etsiminen. Kospro on edelläkävijä rakennusalalla tarjoten asiakkailleen hankintapalvelua, jota yksikään muu yritys ei vielä tee, joten tehtävässäsi pääset aidosti vaikuttamaan alan kehitykseen kehittäessäsi samalla omaa osaamistasi. Pieni yritys tarjoaa lisäksi vastuuta ja vapautta tehdä asiat niin kuin parhaaksi yhdessä katsotaan, ilman turhaa byrokratiaa ja prosesseja. Monipuoliset asiakkaat ja vaihtelevat työtehtävät varmistavat osaamisesi eksponentiaalisen kehittymisen, joten kehittymishalu ja muutosmyönteisyys ovat tässä tehtävässä menestyksen avaimia. Työtehtävä sopii sinulle, joka nautit muuttuvasta arjesta sekä kohtaamisista erilaisten sidosryhmien kanssa. Toivomme sinun olevan sosiaalisesti rohkea tiimipelaaja, joka sietää keskeneräisyyttä, tasapainottelee useiden eri projektien välillä menestyksekkäästi sekä tarttuu, pienelle yritykselle tyypillisesti, tehtävään kuin tehtävään! Etsimämme henkilö voi olla uraansa aloitteleva tulevaisuuden tekijä, tai jo osaamista kerryttänyt rautainen ammattilainen – meille tärkeintä on asenne!

Odotamme sinulta:

  • Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi rakentamisen tai muun vastaavan parista (Insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Työkokemusta rakennusalalta esimerkiksi kesätöiden parista tai harjoitteluista, mutta voit olla jo vankalla kokemustaustallakin varustettu ammattilainen
  • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista
  • Vahvoja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Rakennusalan hankintaprosessien tuntemus

Oletko valmis hankkimaan itsellesi unelmiesi työpaikan? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 24.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kospro.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen johtaja Mia Paatsalo (050 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 12.1.2021 sekä 18.-22.1.2021 välisenä aikana.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Kospron palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen