Fixcel

Hankintapäällikkö

Julkaistu 30.06.2021

Hankintapäällikkö

Tulevaisuuden tilasuunnittelun suunnannäyttäjä Fixcel Group Oy rakentaa teräksestä toimivia, turvallisia ja muuntojoustavia puhtaan sisäilman rakennuksia. Suunnittelun lähtökohtana on se, että rakennukset ovat aina oikeassa paikassa ja oikean kokoisina tilaajan tarpeeseen nähden. Tästä syystä rakennukset ovat modulaarisia ja siirtokelpoisia – ne voivat muuntua ja niitä voidaan laajentaa, supistaa tai jopa siirtää tarpeen mukaan. Fixcel-moduuleista toteutetaan esimerkiksi kouluja, päiväkoteja ja sairaaloita, joiden käyttöikä on vähintään 100 vuotta. Voit tutustua Fixceliin tarkemmin ilmoituksen lopussa olevasta videosta.

Innovatiivinen Fixcel Group Oy etsii nyt joukkoonsa proaktiivista Hankintapäällikköä tukemaan yrityksen kasvua Hämeenlinnaan! Fixcelin rakennustekniikan ydin on kestävästä, puhtaasta ja paloturvallisesta teräksestä valmistettava innovaatio, Fixcel-teräskenno. Teräskennosta valmistettavat tilaelementit kootaan Fixcelin omalla tehtaalla Hämeenlinnassa lähes valmiiksi asti. Kohteet vaihtelevat päiväkodeista kouluihin ja sairaaloihin, minkä lisäksi yritys on juuri laajentamassa repertuaariaan myös asuinkerrostaloihin. Muun muassa HUSin lastenpsykiatrian osasto, Pakilan ala-asteen koulu sekä Seinäjoen lastensairaala ovat Fixcelin käsialaa.

Hankintapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Fixcelin Hämeenlinnan tehtaan hankinnoista. Hankinnat vaihtelevat muun muassa jatkuvista teräs- ja kipsitilauksista aina hankekohtaisiin erikoiskomponentteihin, kuten koulun liikuntasalin välineisiin asti. Roolissa osallistut koko hankintaprosessin elinkaareen, alkaen hankintatarpeiden kartoittamisesta sopimusten neuvottelemiseen sekä lopulta hankintojen kotiinkutsumiseen. Tehtäviisi kuuluu paitsi operatiivista hankintaa, myös hankinnan prosessien strategista kehittämistä ja uusien ratkaisujen etsimistä. Tärkein tavoitteesi onkin varmistaa, että Fixcelin hankintaprosessi on toimiva ja että tarvittavat materiaalit hankitaan ajallaan, laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti. Tämä on hieno mahdollisuus päästä ylläpitämään ja kehittämään kasvavan yrityksen koko hankintatoimea!

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten olet aktiivinen sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Hahmotat ja organisoit ongelmitta laajempiakin kokonaisuuksia ja erotat metsän puilta. Tämän lisäksi olet jo kerryttänyt soveltuvaa kokemusta hankinnan tehtävistä ja rakennusala on sinulle tuttu toimintaympäristö. Emme kuitenkaan jumiudu kokemusvuosiin tai aiempiin titteleihin, vaan ennen kaikkea toivomme sinun olevan itseohjautuva ja valmis tarttumaan monipuoliseen tehtäväkenttään.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia koulutustaustaa (amk / yo)
  • Soveltuvaa työkokemusta hankinnan parista
  • Ymmärrystä rakennusalan hankinnoista
  • Hyviä neuvottelu- ja organisointitaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen, monipuolisen ja keskeisen työnkuvan kasvavassa ja innovatiivisessa suomalaisessa yrityksessä
  • Merkityksellisen työn, jonka lopullisena tavoitteena on taata loppukäyttäjille turvallinen ja terveellinen sisäilma oikeiden hankintojen avulla
  • Vapautta ja vastuuta kehittää koko yrityksen hankintatoimea toiminnan laajentuessa – kenties ulkomaille asti!
  • Rennon työyhteisön, jossa on vallitsee vahva tekemisen meininki ja hyvä työilmapiiri
  • Lounasedun sekä muita, neuvoteltavissa olevia työsuhde-etuja

Sinustako uusi fixceliläinen? Jos kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 14.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Fixcel Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.fixcel.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 8.7. klo 14-15 ja 12.7 klo 11-12.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme Fixcel Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen