Head of Finance and Administration

Julkaistu 17.12.2018

Synoste on suomalainen terveysteknologia-alan startup, joka kehittää ainutlaatuisia langattomaan energiansiirtoon perustuvia aktiivisia implantteja potilaille, jotka kärsivät kirurgista hoitoa vaativista luuston epämuodostumista ja raajojen pituuseroista. Synoste jalostaa omista ideoistaan itse kaikkine välivaiheineen lopputuotteita, joilla hoidetaan potilaita. Yritys on lähtöisin Aalto-yliopistosta ja perustettu elokuussa 2012, ja koostuu tällä hetkellä 13 kovan luokan ammattilaisen älykkäästä mutta rennon kaverihenkisestä tiimistä. Synosten kokonaisrahoitus on tähän mennessä 14 miljoonaa euroa, viimeisimpänä sijoittajanaan maailman suurin ortopedien ja traumatologien säätiö AO Foundation.

Toimintansa kehittyessä Synoste hakee yritystalouden hallitsevaa hallinnollista johtajaa vastaamaan yrityksen päivittäisen toiminnan sujuvuudesta. Roolin osa-alueet ovat aiemmin olleet toimitusjohtajan vastuulla, mutta hänen fokuksessaan tulee jatkossa olemaan strategian jalkauttaminen, myynnin kehitys ja johtoryhmätyöskentely. Tarjolla oleva rooli antaa sinulle monipuolisuudessaan taidot ja valmiudet johtaa isompaakin yritystä tulevaisuudessa, omasta bisneksestäsi puhumattakaan. Laaja-alaisen roolin ytimessä ovat sekä yrityksen talous että hallinto, ja käytätkin arviolta ajastasi 80 % näiden osa-alueiden hoitamiseen. Talouspuolen työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi seuraaviin: kuukausittainen raportointi, rahoitusmallin ja budjetin rakentaminen sekä seuranta, ja kirjanpidon hallinnointi. Tulet myös olemaan tärkeässä roolissa rahoitukseen liittyen esimerkiksi arvioidessasi potentiaalisia sijoittajia ja rahoittajia, sekä valmistellessasi materiaaleja due diligence -prosesseja varten.

Hallinnolliset työtehtäväsi liittyvät yleisesti työympäristöön ja työnteon puitteisiin. Varmistat osaltasi, että tiimi pystyy keskittymään ydintyöhönsä mahdollisimman tehokkaasti. Käytännössä työsi koostuu muun muassa infrastruktuurin kehittämisestä ja ylläpidosta, yleisten liiketoimintasopimusten ja vakuutusten sopimusneuvotteluista, hallintopalveluiden toimittajien valinnasta, sekä yrityksen tietosuojasta vastaamisesta.

Talous- ja hallintotoimintojen lisäksi pääset roolissasi hoitamaan ajan myötä enenevissä määrin myös henkilöstöhallintoa muun muassa rekrytointiprosessien suunnittelun ja hallinnoinnin myötä. Lisäksi tulet vastaamaan yrityksen henkilökunnan työsopimuksista, työhyvinvoinnista, virkistyksestä ja työturvallisuudesta sekä työterveyshuollon järjestämisestä parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli sinulla on taipumusta ja kiinnostusta viestintään, pääset avustamaan toimitusjohtajaa sisällöntuotannossa ja PR-suhteiden hoitamisessa. Laajaa toimenkuvaasi helpottamaan saat avuksesi koko yritystä tukevan assistentin, jonka esimiehenä toimit.

Työnkuva on laaja, joten sinun ei odoteta jo valmiiksi hallitsevan kaikkia sen osa-alueita täydellisesti. Ilman vahvaa talouspuolen osaamista ei tehtävässä kuitenkaan pärjää. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi kontrollerin hommista, on siinä jo hyvä alku, mikäli olet halukas oppimaan uutta.

Toivottavaa onkin, että sinulla on jotain kosketuspintaa työnkuvan kaikkiin osa-alueisiin, jotta rooliin kasvaminen onnistuu. Kaupalliset opinnot tarjonnevatkin osuvimman koulutuspohjan tehtävässä menestymiseksi. Koska tehtävänkuvassa yhdistyvät niin rutiinit kuin uudenkin luominen, on ehdottoman tärkeää, että motivoidut uuden oppimisesta sekä siitä, että saat itse luoda ja jalkauttaa kehittyvään organisaatioon toimintamalleja ja -tapoja. Mikäli siis haluat kehittyä monipuoliseksi liiketoiminnan ammattilaiseksi ja kehittää yhteiskunnallisesti merkittävää terveysteknologia-alan yritystä entistäkin paremmaksi, on tässä sinulle suuri mahdollisuus.

Synoste edellyttää sinulta:  

 • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulutason tutkintoa
 • Vahvaa pohjaa talous- ja rahoituspuoleen koulutuksen ja mielellään myös työkokemuksen kautta
 • Vahvoja Excel-taitoja
 • Aitoa halua ja potentiaalia toimia kokonaisvaltaisen monipuolisessa roolissa sekä oppia jatkuvasti lisää  
 • Kyvykkyyttä toimia sujuvasti myös englannin kielellä
 • Itseohjautuvuutta sekä hyviä viestintä- ja ihmissuhdetaitoja

Synoste lukee eduksesi:

 • Opinto- tai työkokemuksen viestinnän tai henkilöstöhallinnon parista
 • Kokemuksen sopimusneuvotteluista  

Synoste tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen, vastuullisen ja ammatillisesti kehittävän toimenkuvan
 • Mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkityksellisten tavoitteiden eteen osana älykästä ja ekstroverttiä porukkaa
 • Täyden vapauden oman työsi järjestämisen suhteen  
 • Työterveyshuollon erikoissairaanhoidon vakuutuksineen, sekä laadukkaan kuntosalin  

Mikäli koet olevasi oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 6.1.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/synoste-head-of-finance-and-administration-12-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Synostesta voit lukea lisää osoitteessa: https://synoste.com. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen