Sannan Ruokakassi

Head of Growth

Julkaistu 02.11.2021

Head of Growth

Sannan Ruokakassi on palvelu, joka mahdollistaa sujuvan, terveellisen ja monipuolisen arkiruokailun. Palvelussamme asiakkaamme saavat kotiovellensa reseptit ja valmiiksi mitoitetut ainekset arki-illan ruokiin. Asiakas voi räätälöidä kassinsa sisällön vapaasti, ja valita ruuat 10 viikoittain vaihtuvan reseptin joukosta. Sannan Ruokakassi on mukana auttamassa asiakkaita helpompaan arkeen ja terveellisempiin elämäntapoihin laadukkaiden raaka-aineiden avulla. Sannan Ruokakassi perustettu 2011 ja on osa Lagerblad Foods Oy konsernia. Sannan Ruokakassista voit lukea lisää täältä.

 

 

Sannan Ruokakassi hakee Helsinkiin täysin uuteen rooliin kehittymishaluista Kasvumarkkinoijaa. Etsinnässä on yrittäjähenkinen, tavoitteellinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka rohkeasti uskaltaa etsiä uusia tapoja vahvistaa ruoan verkkokauppaa ja tuoda helpotusta suomalaisten arkiruokailuun. Voit olla joko kokenut konkari tai vasta urasi alkupuolella oleva innokas oppija. Asenne ja halukkuus kasvaa yhdessä Sannan Ruokakassin kanssa ratkaisee!

Työtehtäväsi ovat monipuolisia sekä vaihtelevia ja voit vaikuttaa niihin itse osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Yhteistyössä markkinointikumppaneidemme kanssa olet vastuussa asiakkaiden määrästä, churnista ja retentiosta Suomen markkinalla. Tehtäväsi on kasvattaa aktiivisten tilaajien määrää liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Etsimme visionääriä, joka pystyy toimimaan strategian, toiminnan ja analytiikan ristitulessa. Tulet keskittymään markkinointiputkeen esimerkiksi generoimalla liidejä ja jakamaan niitä myynnilliselle asiakaspalvelulle. Saat hioa CRM järjestelmän prosesseja uuteen uskoon ja jalostaa asiakkaiden Onboardausta oman näkemyksesi mukaiseksi. Sannan Ruokakassi tekee yhteistyötä markkinointitoimiston kanssa ja tulet vastaamaan tästä, seuraten heidän tuloksia ja raportointia sekä huolehtimaan yhteistyöstä. Vastuullesi kuuluu myös markkinointibudjetin teko ja sen allokoiminen. Päätavoitteesi on kasvattaa myyntiä hankkimalla uusia asiakkaita, hoitamalla olemassa olevia asiakkaita ja kehittämällä muita liiketoiminnan osa-alueita. Sinulle annetaan vapaat kädet toimia ja toivommekin, että sinulta löytyy visio jota kohden etenet päämäärätietoisesti.

Tässä tehtävässä on mainio mahdollisuus päästä kartuttamaan omaa osaamista sekä rohkeasti koittamaan uusia tapoja toimia. Takanasi on koko tiimin tuki, eli yksin et jää missään tilanteessa. Toivomme kuitenkin rohkeutta tarttua toimeen ja tuoda omia näkemyksiä esille. Tässä roolissa astut uusiin ja isoihin saappaisiin, tulevaisuudessa tarkoituksena onkin luoda ympärillesi tiimiä tukemaan kehitystä.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia korkeakoulutaustaa
 • Soveltuvaa työkokemusta kasvumarkkinoinnista
 • Kiinnostusta ruoan verkkokaupan kasvun kehittämiseen
 • Kykyä ottaa kokonaisvastuu kasvustrategiasta ja tilaajamäärän kasvattamisesta
 • Itseohjautuvaa ja tuloskeskeistä asennetta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus verkkokaupasta tai tilauspalvelusta
 • Kokemus hakukoneoptimoinnista
 • Ymmärryksen rajapinnoista ja järjestelmäkehityksestä
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä kasvavalle alalle mukaan ruoan verkkokauppaan
 • Pienen ja ketterän organisaation sekä mukavan työyhteisön
 • Monipuolisen tehtäväkentän, jota voit kehittää oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
 • Mahdollisuuden kokeilla rohkeasti uusia asioita ja tapoja toimia

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sannan Ruokakassin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Supercell is now offering a perfect chance for a communications enthusiast to get more experience in the world of communications and to take the first steps towards becoming a future specialist as a PR & Communication Trainee! Supercell’s goal is to expose you to a wide variety of communications-related work tasks so that you can get a comprehensive picture of working in a Communications Team with a company like Supercell.

aTalent Recruiting logo

Etsimme näkemyksellistä Strategic Partnerships Manageria vaihteleviin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin - kenties juuri sinua? Rekrytointiyrityksenä aTalentin vaikutuspiirin ytimessä ovat aktiiviset ja passiiviset työnhakijat sekä työnantajat, unohtamatta muita tärkeitä sidosryhmiä kuten opiskelija- ja alumnijärjestöjä ja ammatillisia ryhmiä - myös somesta tuttuja! Strategic Partnerships Managerina astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin tavoitteenasi rakentaa strategisesti merkittäviä kumppanuuksia ja niiden myötä tehdä aTalent näkyväksi ja tunnetuksi suomalaisessa työelämässä.

Head

Aibidia is looking for driven full-time Junior Account Executives in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success and Product. Your role as Junior Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen