Head of Hub

Julkaistu 13.12.2018

MOW, eli Mothership of Work on Spondan coworking-konsepti, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja –yhteisön bisneksen kehittämiseen, kasvattamiseen, pyörittämiseen ja uusien ideoiden toteuttamiseen. MOWn palvelut kattavat kaiken mitä pieni tai iso yritys tarvitsee: tulostimet, neukkarit ja tapahtumatilat, iloisen henkilökunnan, hymyilevän IT-tuen, kahvit, teet ja perjantaibisset. Fillareista ja sähköautoista puhumattakaan. MOWn jäseninä työskentelee monipuolinen joukko freelancereita, itsenäisiä yrittäjiä, pienyrityksiä ja eri alojen ammattilaisia yhdessä jaetussa, yhteisöllisessä paikassa. MOW hubeja on tällä hetkellä kolme. MOW Mothership Punavuoressa ja MOW Stargate Ruoholahdessa ja MOW Supernova Tampereella kauppakeskus Ratinan yhteydessä. Lisää MOWsta osoitteesta www.mow.fi.

Yhteisöllisten toimitilojen tarjoaja Mothership of Work (MOW) etsii joukkoonsa motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa Head of Hubia vastaamaan Pikku Roban toimipisteensä operatiivisesta johtamisesta! Tiivistettynä tehtäväsi on vastata siitä, että oma hubisi toimii sujuvasti: käytännön asiat rullaavat, jäsenet kokevat palvelun erinomaiseksi ja yhteisön yhteishenki on hyvä. Toimit oman hubisi operatiivisena esimiehenä ja hoidat päivittäin hyvin moninaisia tehtäviä tarpeen mukaan. Vastaat esimerkiksi yhteisöllisyyden kehittämisestä, hubin tilojen ja palvelujen esittelystä uusille jäsenille, tilakäytön suunnittelusta ja koordinoinnista, tiedusteluihin vastaamisesta sekä jäsenten alkuun auttamisesta uusissa työtiloissa. Ratkot myös erilaisia jäsenten pyyntöjä tai pulmia yhdessä hubin muun tiimin kanssa. Tämän lisäksi tärkeä osa tehtävääsi on rakentaa yhteisön yhteishenkeä hubissa esimerkiksi järjestäen tapahtumia ja hoitaen sisäistä viestintää. Pääset myös tekemään yhteistyötä hubin myyntiin liittyvissä tehtävissä sekä hoidat operatiivisia tehtäviä kuten tilauksia, laskujen tarkastusta ja raportointia.

Moni aikaisempi työtausta voi tarjota sopivan pohjan tälle tehtävälle ja reipas can do -asenteesi onkin tärkein etsimämme ominaisuus. Tehtävä sopii uraansa aloittelevalle osaajalle, joka on hankkinut jo jonkin verran kokemusta työelämästä. Olet samaan aikaan sekä luova että hands on -tyyppi ja sinulle on motivoivaa niin bisnespuoli kuin ihmisten parissa työskentely. Tehtävään perehtymisen tukena ovat kolme kollegaasi omasta hubistasi, esimiehesi sekä toisten hubien vetäjät, joita tapaat myös säännöllisesti sparrailun ja tiedonjakamisen merkeissä.

Hakijalta odotetaan:

 • Kaupallista tutkintoa (KTM tai tradenomi) ja liiketoimintasuuntautunutta ajattelutapaa
 • Hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja  
 • Reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus sisäisestä viestinnästä, markkinoinnista tai myynnistä   
 • Osaaminen kuvankäsittelystä  

Tarjoamme sinulle:

 • Ketterän ja kehittyvän toimintaympäristön yhdistettynä suuren ja vakaan Sponda-konsernin tukeen  
 • Nuorekkaan ja monimuotoisen työporukan, jossa on hyvä yhteishenki
 • Tehtävän, jossa pääset muokkaamaan kehittyvää ja kasvavaa toimintaa sekä näkemään selvästi työsi jäljen käytännössä
 • Kulttuurin, joka kannustaa kokeilemaan rohkeasti uutta ja ideoimaan
 • Hyvät oppimismahdollisuudet kasvavan konseptin parissa

Mikäli tämä rooli kuulostaa innostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 26.12. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mothership-of-work-fueled-by-sponda-head-of-hub-12-2018 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

MOW:ista voit lukea lisää osoitteessa: https://mow.fi/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Mothership of Workin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Tesi is now looking for a full-time, fixed-term (4-5 months) Analyst trainee for its Fund Investments team with an analytical and data-driven mindset!

Tesi is now looking for a full-time, fixed-term (4−5 months) Investment Analyst trainee with an analytical mindset!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen