hartwall-atalent

HR-asiantuntija

Julkaistu 06.06.2019

Karjala 3-1 kultatölkki kauppoihin 100 tunnissa, Gay Joe, Vuoden harmain päivä, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla ja 100-vuotias Pommac. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan kehittämään Hartwallin tiimistä entistäkin menestyvämpi!

Hartwallin tehtävänä on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti Hartwall työllistää Suomessa 11 000 ihmistä. Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria ja pitää huolen siitä, että sekä heidän juomansa että tekonsa ovat hyviä. Lue lisää: www.hartwall.fi.

Haemme nyt energisellä työskentelyotteella sekä työtä pelkäämättömällä asenteella varustettua tulevaisuuden HR-talenttia ottamaan uralleen kuplivan startin! Tässä monipuolisessa HR-asiantuntijan tehtävässä pääset varmistamaan, että Hartwallilla on kilpailukykyinen ja osaava henkilöstö, joka viihtyy töissä. Työtehtäväsi sisältävät vaihtelevasti sekä henkilöstön kehittämistä että hallinnollisia HR-tehtäviä kuten koulutusten ja työsuhde-etujen koordinointia, esimiestyön kehittämistä ja HR-järjestelmien ylläpitoa ja raportointia. Työssäsi varmistat henkilöstön tyytyväisyyden sekä vastaat henkilöstöviestinnästä kattaen muun muassa intran ylläpidon, esimiesviestinnän sekä sisäisen uutisoinnin.  Työskentelet tiiviissä yhteistyössä HR-johtaja Linda Aron kanssa auttaen häntä päivittäisissä työtehtävissä sekä Hartwallin strategiatyön toteuttamisessa. Yhdessä HR-tiimin kanssa vastaat liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin ja viet eteenpäin kunnianhimoista henkilöstöstrategiaa olla Suomen virkistävin työyhteisö.

Mikäli siis etsit monipuolista ja inspiroivaa työtä, jossa sinulla on keskeinen rooli Hartwallin liiketoiminnassa, on tämä sinun paikkasi! Työpaikkasi sijaitsee Hartwallin pääkonttorilla Pitäjänmäessä, mutta pelikenttänäsi toimii Hartwallin henkilöstö ympäri Suomen. Hartwall tarjoaa sinulle virkistävän työyhteisön, jossa aidosti viihdytään ja jossa lasi on aina puoliksi täynnä. Saat työllesi HR-tiimin tuen, jonka avulla pääset oppimaan ja kokeilemaan pelottomasti uutta sekä kehittämään omaa osaamistasi ja Hartwallin henkilöstöä. Hartwallilla työskentelet mielenkiintoisen bisneksen parissa sekä pääset tutustumaan läheltä vahvoihin, kotimaisiin brändeihin. Edellä mainittujen asioiden lisäksi sinulle tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut: Miltä kuulostaisivat päivittäiset, kylmät virvokkeet, korillinen omavalintaista juomaa kuukausittain tai vaikkapa keikkaliput?

Etsimämme henkilö on uraansa aloitteleva, intohimoinen ja kehittymishaluinen tulevaisuuden HR-alan ammattilainen, joka tarttuu reippaasti erilaisiin työtehtäviin – liittyivätpä ne sitten kokonaisvaltaiseen strategiatyöhön tai operatiivisempiin ja rutiininomaisempiin HR-tehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta liiketoimintalähtöistä ja myynnillistä ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Et pelkää haasteita, vaan näet ne oppimismahdollisuuksina, joissa kehittää omaa osaamistasi ja Hartwallin kulttuuria sekä kasvattaa yrityksen kilpailukykyä.

Edellytämme:

  • Relevanttia yliopistotutkintoa esimerkiksi kauppatieteiden parista
  • Vahvaa kielipäätä sekä suomeksi että englanniksi
  • Aiempaa kosketusta HR-kenttään esimerkiksi harjoittelusta tai muusta vastaavasta työstä

Ennen kaikkea etsimme kuitenkin potentiaalia – halua ja oppimiskykyä kasvaa vaativiin asiantuntijatehtäviin Hartwallin tuella. Oletko se sinä? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian, sillä etenemme haussa alta löytyvällä, ripeällä aikataululla:

To 6.6. – Su 16.6. Haku auki
Ma 17.6. – Ti 18.6. aTalentin esikarsinta & puhelinhaastattelut
Ke 19.6. Kutsut soveltuvuusarviointeihin
Ke 19.6. – Su 23.6. Nettipohjaiset soveltuvuusarvioinnit
Ma 24.6. Kutsut Hartwallin kasvokkaisiin haastatteluihin
Ti 25.6. – Ke 26.6. Hartwallin kasvokkaiset haastattelut Pitäjänmäessä

Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään sunnuntaina 16.6.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/hartwall-hr-asiantuntija-6-2019. Kerrothan hakemuksessasi aikaisimman mahdollisen aloituspäivämäärän sekä palkkatoiveesi. Ilmoitathan myös, mikäli hakuaikataulu tuottaa sinulle haastatteluiden osalta haasteita, niin huomioimme tämän aikataulutuksessa. Lisätietoja positiosta sekä hakuprosessista antaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (050 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi) ti 11.6. 11-12, ke 13-14 sekä perjantaina 14.6. 8-10 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen