HR-Koordinaattori

Julkaistu 12.02.2020

SFG yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, kommunikaation hallintapalveluita tarjoava konserni, joka omistaa ja kehittää yritysmarkkinoiden johtavia telealan brändejä. Yrityksen tavoitteena on toteuttaa Suomen laadukkaimpia kommunikaation hallintaratkaisuja sekä palveluita asiakasyrityksille SFG Yhtiöiden omistuksiin kuuluvien yritysten kautta. Tytäryhtiöitä ovat teleoperaattori Line Carrier Oy, asiakaspalveluratkaisuja toteuttava DialOk Communications Finland Oy, vastauskeskuspalveluja tuottava Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy ja taloushallintapalveluita tarjoava SFG Finance Oy. Viimeisimpänä SFG yhtiöiden tytäryhtiö Line Carrier Oy vahvisti teleoperaattorimarkkina-asemaansa hankkimalla Fujitsu Finlandilta teleliiketoiminnat.

SFG Yhtiöt ovat olleet vahvassa kasvussa ja työllistävät tällä hetkellä noin 170 henkilöä. Etsimmekin nyt joukkoon liittymään uutta ja ensimmäistä HR-Koordinaattoria! HR-Koordinaattorina yhdistät konsernin tytäryhtiöiden käytänteitä yhtenäisemmiksi ja otat näiden koordinoinnista, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta koppia. Työskentelet monipuolisesti HR:n teemojen kuten työhyvinvoinnin, työsuhdeasioiden, uusien työntekijöiden perehdyttämisen sekä työntekijöiden kouluttamisen parissa. Rooliin kuuluu erilaisia HR:n tehtäviä kuten työterveyshuoltoa, työsopimuksia ja käytännön asioita sekä laajempia kehitystehtäviä sekä toimintojen jalkauttamista. Työssäsi saat tukea esimerkiksi markkinoinnilta sisäiseen viestintään liittyen sekä työskentelet läheisesti yhteistyössä esimiesten kanssa. Pääset ottamaan tehtäviä pikkuhiljaa haltuun ja samalla muokkaamaan myös omaa työnkuvaasi.

Tässä tehtävässä menestyt yrittäjähenkisellä ja rohkealla asenteella! Työssä tulee pystyä sietämään keskeneräisyyttä, koska moni asia on vielä kehitysvaiheessa ja kaikki ei ole valmista. Toivomme, että olet myös avoin kaikenlaisille tehtäville eli autat joustavasti siellä missä tarvitaan ja toimit proaktiivisesti – yrityksen kulttuuri on erittäin matalahierarkinen. Roolissa pääset tekemään monipuolisesti, mikä vaatii rohkeutta lähteä kokeilemaan. Toimit monien ja erilaisten henkilöiden kanssa, joten tärkeää on helposti lähestyttävä ote ja hyvät vuorovaikutustaidot! 

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk/yliopisto) 
  • Muutaman vuoden työkokemusta HR-tehtävistä 
  • MS Officen ohjelmien hallintaa
  • Itsenäistä ja kehittävää työotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ympäristössä, jossa pääset tekemään itsenäisesti ja näkemään oman kädenjälkesi. Vastuullinen ja laaja rooli mahdollistaa sen, että pääset laajasti kiinni erilaisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin sekä kehittämään yritystä että itseäsi!  Yrityksessä pääset siis oppimaan paljon, näkemään koko liiketoiminnan laajasti ja viemään useampaa tytäryhtiötä menestyksekkäästi eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset myös itse vahvasti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja yrityksen toimintaan. 

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 25.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sfg-yhtiot-hr-koordinaattori-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SFG Yhtiöiden palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen