aTalent Recruiting logo

HR Specialist

Julkaistu 20.05.2021

HR Specialist

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Omistusrakenne näkyy myös arvopohjassamme: Meillä työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja tulosta halutaan saada aikaiseksi, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta.

aTalentin sisäinen HR kaipaa vahvistusta perhevapaan sijaisuuden ajaksi! Meillä HR tarkoittaa muun muassa aTalentin kasvun mahdollistamista onnistuneiden rekrytointien ja laadukkaan perehdytyksen avulla, työntekijöiden ja esihenkilöiden tukemista haastavissa tilanteissa, työkyvyn edistämistä sekä meidän ainutlaatuisen kulttuurin ylläpitämistä. Työllistämme myös paljon vuokratyöntekijöitä, joten HR:n tehtävänä on varmistaa, että sillä puolella asiat sujuvat lain- ja oikeudenmukaisesti. HR Specialistin tehtävänkuvaan tulee sisältymään muun muassa:

  • rekrytointiprosessien hallintaa aTalentin sisäisiin rooleihin
  • tuen ja koulutuksen tarjoamista työlainsäädäntöön ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa
  • esihenkilöiden operatiivista tukemista esimerkiksi perehdytykseen, työkykyjohtamiseen ja suorituksen johtamiseen liittyen
  • HR-viestintää
  • toimiston ylläpitoon liittyviä tehtäviä sekä
  • muuta hallinnollista HR-työtä

Mitä etsimme? Toivomme, että tulevalla HR Specialistillamme on kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä, erityisesti työlainsäädännöstä ja rekrytoinnista, mutta myös esimerkiksi työterveysyhteistyöstä, työkykyjohtamisesta asiantuntijaorganisaatiossa, HR-viestinnästä tai johtamisen ja kulttuurin kehittämisestä. Olet voinut kerryttää osaamistasi esimerkiksi osana HR-tiimiä, jossa olet päässyt näkemään useita HR:n osa-alueita.

Tämä tehtävä tarjoaa upean mahdollisuuden päästä ottamaan itsenäistä vastuuta vauhdikkaan kasvuyrityksen HR-tehtävistä laaja-alaisesti. Esihenkilösi vastaa HR-asioista ylätasolla, mutta operatiivisella tasolla saat hyvin vapaat kädet toimia itsenäisesti. Tehtävässä pärjää ja viihtyy oma-aloitteinen ja toimeentarttuva tyyppi, joka kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, vie aloittamansa asiat loppuun saakka ja uskaltaa sanoa oman mielipiteensä rohkeasti. Työpöydällesi tulee usein eteen tilanteita, jotka ovat kaikille uusia ja joihin ei ole valmiita prosesseja, joten osaatkin omatoimisesti etsiä tietoa eri lähteistä ja soveltaa sitä aTalentin arkeen. Navigoit sujuvasti eri tehtävien välillä ja osaat priorisoida akuuttejakin pyyntöjä. Lisäksi vaadimme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Mitä tarjoamme? Henkilökohtaisen kasvun ja kehittymisen lisäksi tarjoamme kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meillä on matala hierarkia ja johtamistapamme on coachaava ja luottava. Saat tukea, apua ja kannustusta, silloin kuin sitä tarvitset. Teemme töitä tavoitteellisesti ja ammattimaisesti, minkä lisäksi panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin. Meillä onkin mm. joka toinen viikko erilaisia sisäisiä koulutuksia kaikille halukkaille osallistujille, erilaisia asiantuntijapuheenvuoroja, jonka lisäksi jaamme aktiivisesti tietoa eri tiimien välillä ja sparrailemme toisiamme eri aiheiden tiimoilta. Teemme paljon asioita yhdessä myös vapaa-ajalla ja viimeisimpänä suosiossa ovatkin olleet Trib3n yksityistreenit, yhdessä ulkoilu sekä erilaiset pelailut etäafterien merkeissä. Toimistomme sijaitsee keskellä Kamppia, josta löytyy merinäköalan lisäksi välipalatarjoilu. Perinteisimpiin etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu. Sijaisuus alkaa elokuun puolesta välistä ja kestää noin syyskuuhun 2022 saakka.

Tutustu lisää aTalentin kulttuuriin ja tiimiin blogimme: https://atalent.fi/blog ja somekanaviemme kautta (FB, LinkedIn ja IG: atalentrecruiting).

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 3.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Saatamme edetä haastatteluihin jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan matchin löytyessä!

Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa HR Manager Annika Katajisto (046 9204851, annika.katajisto(at)atalent.fi), jonka tavoitat puhelimitse parhaiten maanantaina 24.5. klo 13-14, keskiviikkona 26.5. klo 16-17 tai maanantaina 31.5. klo 15-16.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Suomen johtava suorahakuyritys etsii Researcheria liittymään tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää muun muassa konsulttien johtamien suorahakutoimeksiantojen tukemista etsimällä ja kartoittamalla tehtävään soveltuvia kandidaatteja eri tietolähteiden kautta.

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen