Huoltoinsinööri

Julkaistu 27.03.2019

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa sopimus-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö kuljettaa vuodessa noin 36 miljoonaa asiakasta 1 1000 joukkoliikenteen ammattilaisen ja 530 bussin voimin.

Kestävän liikennöimisen edelläkävijänä Pohjolan Liikenne uudistaa jatkuvasti kalustoaan ja hyödyntää ratkaisuissaan uusinta ja puhtainta teknologiaa. Suomessa Pohjolan Liikenne on sähköisen bussiliikenteen pioneeri.

Pohjolan Liikenne hakee kasvavaan tekniseen tiimiinsä organisointikykyistä ja autotekniikkaan perehtynyttä huoltoinsinööriä. Huoltoinsinöörin päätehtävänä on huolto- ja korjaustoiminnan koordinointi ja prosessien kehittäminen. Tehtävässä vastaat linja-autojen ja vaihtoautojen huoltojen, korjaustöiden ja katsastusten seurannasta ja niiden oikea-aikaisesta toteutumisesta. Lisäksi tavoitteenasi on kehittää kaluston kunnon laadunseurantaa. Työssäsi pidät säännöllisesti yhteyttä eri sidosryhmiin kuten huoltosopimuskorjaamoihin. Huoltoinsinööri on tiiviisti mukana erilaisissa projekteissa. Pääset esimerkiksi mukaan Suomen ensimmäisen laajamittaisen sähköbussiliikennöinnin aloittamiseen, kun otamme käyttöön 38 uutta sähköbussia.

Toivomme sinulta soveltuvaa, esimerkiksi autoinsinöörin koulutusta, sekä vähintään noin kahden vuoden työkokemusta esimerkiksi työnjohdollisista tehtävistä tai raskaan kaluston korjaamoympäristöstä. Ehdottoman tärkeää on, että olet asenteeltasi käytännönläheinen organisoija, joka saa asiat tapahtumaan. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti toimiston puolella mutta tarvittaessa et pelkää astua korjaamohalliinkaan.

Hakijalta odotetaan:

 • Autoinsinöörin amk-tutkintoa
 • Soveltuvaa (vähintään noin kahden vuoden) työkokemusta
 • Erinomaisia organisointitaitoja ja hyviä viestintätaitoja  
 • Hyviä MS Office-taitoja
 • Vahvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Kykyä ja halua oppia uutta

Eduksesi katsotaan:  

 • Aikaisempi työkokemus linja-autojen huolto- ja korjaustoiminnan parista   

Tarjoamme sinulle:

 • Laajan ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset aidosti kehittämään toimintaa
 • Vastuullisen roolin, jossa olet hallinnoimassa yli 500 auton autokantaa
 • Mahdollisuuden työskennellä vaihtelevissa projekteissa aina ajoneuvotekniikasta IT-järjestelmiin ja korjaamoista kiinteistöihin
 • Ammattitaitoiset kollegat ja mukavan tiimin, eteenpäin katsovassa ja aikaansaavassa organisaatiossa
 • Liikunta- ja kulttuuriedun
 • Omakustannehintaisia lomahuoneistoja ympäri Suomen

Oletko sinä uusi huoltoinsinöörimme? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 10.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/pohjolan-liikenne-huoltoinsinoori-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Pohjolan Liikenteestä voit lukea lisää osoitteessa: www.pohjolanliikenne.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen(at)atalent.fi)

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Pohjolan Liikenteen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Rakennuttamo Oy etsii nyt kehittymishaluista Projekti-insinööriä kasvamaan osaksi heidän asiantuntijatiimiään Helsingin Vallilaan.

Haemme PAMin harjoittelijaporukkaan yhteiskunnallisen alan opiskelijaa osaksi erilaisia ajankohtaisia kehitysprojekteja.

Palvelualojen ammattiliitto PAM etsii harjoittelijaporukkaansa aktiivista teknillisen alan opiskelijaa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Olli Toivanen halusi työn, jossa voisi yhdistää hänen molemmat koulutuksensa, poliittisen ja taloustieteellisen, ja kun ...

SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuoden kokemuksen catering-järjestelmien suunnittelusta loisto...

Hartwall Ambassadorin tehtävään palkattiin ensimmäinen tekijä vuosi sitten. Uuden roolin sisältöä oli mietitty jonkin ve...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen