Huoltoinsinööri

Julkaistu 07.01.2020

Sintrol Oy on vuonna 1975 perustettu prosessiteollisuuden analysointiin, prosessien suojauksiin, mittauksiin, automaatioon, NDT- ja laboratoriolaitteisiin erikoistunut kasvuyritys, joka myy alan johtavien valmistajien tuotteita ja niiden ympärille toteutettuja ratkaisuja. Lisäksi Sintrol Oy suunnittelee ja valmistaa hiukkaspitoisuusmittareita, joita viedään ympäri maailman. Yrityksen liikevaihto on noin 15 miljoonaa ja henkilökuntaa yli 60 henkeä.  

Sintrol Oy tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja tuotannon hallintaan ja tehostamiseen, kilpailukyvyn parantamiseen sekä laadun varmistamiseen. Kansainvälistä liiketoimintaa tukee yrityksen tytäryhtiöt Venäjällä ja Ukrainassa, sekä myyntikonttorit Kiinassa ja Intiassa. 

Sintrol etsii nyt tiimiinsä positiivisen asenteen omaavaa huoltoinsinööriä! Työtehtäväsi koostuvat pääosin asiakastyöstä, järjestelmien huollosta ja teknisestä tuesta sekä mittausjärjestelmien suunnittelusta. Tehtävänkuva kattaa analysaattoreiden ja prosessinsuojausjärjestelmien huollot ja käyttöönotot sekä teknisen tuen. Olet siis vastuussa siitä, mitä myynnin jälkeen tapahtuu ja teet läheisesti yhteistyötä sekä myyntiryhmän että asiakkaiden kanssa. Toimit osana 4 hengen teknistä tiimiä, jossa työnkuvat räätälöityvät henkilöiden vahvuuksien mukaan.

Etsimämme henkilö on myyntitwistillä varustettu itsenäinen osaaja, jolta ei puutu ongelmanratkaisukykyä ja motivaatiota tarttua toimeen kuin toimeen. Toivomme sinun olevan luonteeltasi utelias ja oma-aloitteinen, sekä tietotekniset asiat hallitseva. Työnkuva pitää sisällään myös järjestelmien huoltamista ja korjaamista, joten tehtävässä menestyäkseen tulee hallita sekä sähkötekniset että mekaaniset työt.

Matkustusvalmius on tässä tehtävässä välttämätöntä. Pääosin matkat sijoittuvat Suomen sisälle, mutta satunnaisia koulutuksia ja huoltotöitä tapahtuu myös ulkomailla. Toivomme, että sinulla on kykyä ottaa vastuuta, olet erittäin oppimiskykyinen ja sinulla on erinomainen paineensietokyky.  Emme oleta sinun olevan valmis tehtävään ensimmäisestä päivästä alkaen, vaan voit olla tulevaisuuden tekijä, sillä tarjoamme erinomaiset puitteet kehittyä huippuosaajaksi. Koska työssä ollaan tekemisissä asiakasrajapinnassa, tarvitset myös hyvät sosiaaliset taidot. 

Edellytämme sinulta:  

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (Esim. automaatio-, prosessi- tai energiatekniikka)  
  • Aiempaa kokemusta asiakastyöstä ja/tai energia-/prosessiteollisuudesta 
  • Erinomaista asennetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti 
  • Valmiutta matkustaa pääasiallisesti Suomen sisällä, mutta satunnaisesti myös ulkomailla 
  •  Työkalujen pysymistä käsissäsi  
  • B-ajokorttia 
  • Englannin kielen osaamista  

Erottaudut eduksesi, jos sinulla on: 

  • Kokemusta energiateollisuuden prosesseista 
  • Kokemusta vesi- ja/tai kaasuanalysaattoreista sekä niiden näytteenkäsittelystä ja/tai prosessinsuojausjärjestelmistä. 
  • Kokemusta vastuullisten tehtävien hoidosta 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, hyvät työkalut ja työsuhde-edut sekä kannustavan työyhteisön. Olemme kiinnostuneita sinun kehittymisestäsi ja sen varmistamiseksi kokeneemmat kollegasi auttavat sinut hyvään alkuun valmiiksi rakennettujen asiakkuuksien kautta, mutta tehtävä sisältää myös omatoimista aktiivisen myyntihenkistä yhteydenpitoa lämpimiin kontakteihin. Meille on tärkeää kuunnella uusia ideoita ja kehitysehdotuksia, joten saamaasi asiakaspalautetta käytetään aktiivisesti oman toimintamme kehittämiseen. Työrauhan takaavat omat työhuoneet. Palkkatasomme on kilpailukyinen ja työetuihin sisältyvät laajat terveyspalvelut sekä lounas- ja liikuntaetu. Tule siis meille hommiin!

Oletko etsimämme Huoltoinsinööri? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 19.1.2020 täältä: https://apply.atalent.fi/sintrol-oy-huoltoinsinoori-1-2020. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.  

Sintroliin voit tutustua osoitteessa: www.sintrol.fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (cecil.fagerstrom@atalent.fi, +358 50 505 3170.)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Neteram Oy (KONE Oyj) is searching for 2-4 Supply Engineer’s for their Major Projects division to strengthen their supply services for their largest and complex projects!

Neteram Oy (KONE Oyj) is searching for 2 Project Engineers for KONE’s Major Projects division to strengthen their supply services for their largest and complex projects!

Lifa Air etsii erittäin pikaisella aikataululla täysipäiväisiä prosessityöntekijöitä Lifa Airin uudenkarhealle tehtaalle pääkaupunkiseudulle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen