Huoltoinsinööri / Huoltoteknikko

Julkaistu 04.12.2019

Johnson Controls Finland Oy on erikoistunut kylmälaitosten, teollisuuden ja kiinteistöjen jäähdytysratkaisujen sekä lämpöpumpputeknologiaa hyödyntävien energian talteenottojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja kunnossapitoon. Yhtiö kuuluu Johnson Controls-konserniin, joka toimii yli 150 maassa. Emoyhtiö Johnson Controls Inc. on listattu New Yorkin pörssissä. Johnson Controls Finland Oy:n toimipiste sijaitsee Helsingissä ja henkilömäärä on noin 70.

Haemme nyt Helsingin toimipisteeseen huoltoinsinööriä / huoltoteknikkoa, joka toimii sähkö- ja automaatioasentajien esimiehenä. Huolehdit asentajien osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä sekä johdat heidän jokapäiväistä työtään. Vastaat myös siitä, että resurssit ovat tehokkaassa ja suunnitelmallisessa käytössä. Pääset myös vetämään pienimuotoisia projekteja, joissa vastaat aikataulujen toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin myynnillisellä otteella. 

Sinulla tulisi olla soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai työkokemuksen kautta hankittua automaatio- ja sähköalan tuntemusta. Näemme suureksi eduksi sen, jos sinulla on osaamista teollisuuden sähkö-/automaatio kunnossapidosta tai kokemusta projektitoiminnasta. Tulet toimimaan tehtävässä esimiehen asemassa, joten sinulla tulisi olla jo aiempaa esimieskokemusta. Toivomme, että olet huolellinen, yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Tarjoamme hyvän perehdytyksen toimialaamme sekä erittäin asiantuntevan tiimimme tuen.

Sinulla tulisi olla:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta tai pitkän työkokemuksen kautta hankittua automaatio- ja sähköalan kokemusta
  • Teollisuuden sähkö-/automaatio kunnossapidon tai projektitoiminnan kokemusta
  • Aiempaa esimieskokemusta 
  • Kylmätekniikan kokemus katsotaan eduksi
  • MS Office-ohjelmien tuntemusta
  • Sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen osaamista 

Johnson Controls tarjoaa sinulle:

  • Laajan ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään hyvin monipuolisia tehtäviä hyvän yhteishengen omaavassa työyhteisössä 
  • Vastuullisen roolin, missä pidät useita eri lankoja käsissäsi 
  • Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen 
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun

Mikäli olet etsimämme Huoltoinsinööri, lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.12.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/johnson-controls-finland-oy-huoltoinsinoori-huoltoteknikko-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Johnson Controls Finland Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: www.johnsoncontrols.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Johnson Controls Finland Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Neteram Oy (KONE Oyj) is searching for 2-4 Supply Engineer’s for their Major Projects division to strengthen their supply services for their largest and complex projects!

Neteram Oy (KONE Oyj) is searching for 2 Project Engineers for KONE’s Major Projects division to strengthen their supply services for their largest and complex projects!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen