IAM Support Specialist

Julkaistu 15.07.2021

IAM Support Specialist

Spellpoint on vuonna 2000 perustettu ketterä ja kotimainen IT-palveluyhtiö, joka tänä päivänä kuuluu Loihde-konserniin. Spellpoint tarjoaa identiteetin- ja pääsynhallinnan palveluita (IAM) isoille ja keskisuurille yrityksille sekä julkishallinnon organisaatioille. IAM-ratkaisuiden osalta Spellpoint on alan pioneeri Suomessa. Spellpointin palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki. Spellpointilla työskentelee tällä hetkellä 24 asiantuntijaa mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Nyt Spellpoint etsii sinua, teknisesti lahjakasta ongelmanratkaisijaa eli IAM Support Specialistia liittymään heidän avoimeen, hyvän yhteishengen ja reippaan tekemisen meiningin omaavaan työyhteisöönsä.

Etsimme nyt Suomen johtavalle, IT-palveluyritys Spellpointille sitoutuvaa ja motivoitunutta IAM Support Specialistia liittymään heidän 24 osaavan asiantuntijan joukkoonsa! IAM Support Specialistina tulet työskentelemään IAM-ratkaisujen (Identity and Access Management) parissa, asiakastiimissä, joka muodostuu Service Managerista ja muista teknisistä asiantuntijoista. Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät tuki- ja ylläpitopalveluiden tarjoamiseen Spellpointin asiakkaille. Selvität ja ratkaiset asiakkaiden ongelmia, koostat raportteja, tarjoat käytön neuvontaa sekä teet pienkonfiguraatiomuutoksia.

Olet Spellpointin etsimä IAM Support Specialist, mikäli olet teknisesti lahjakas, nautit ongelmanratkaisutehtävistä ja sinulta löytyy myös halukkuutta tehdä rutiinityötä. Voit olla taustaltasi joko hieman juniorimpi tai jo kokeneempi tekijä. Spellpoint ei odota sinulta vuosien kokemusta alalta, vaan heille tärkeintä on se, että olet motivoitunut, halukas ja kyvykäs oppimaan sekä valmis sitoutumaan. Spellpoint tarjoaakin sinulle erinomaiset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet.

Aloitusajankohta tehtävässä on neuvoteltavissa, mutta Spellpoint toivoo sinun pystyvän aloittamaan elo-syyskuussa.

Spellpoint odottaa sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja
 • Jonkin verran aiempaa työkokemusta IT/ICT-alalta
 • Jonkin verran osaamista ohjelmoinnista- ja / tai skriptauksesta (esim. C# .Net, Java, Javascript, Python, Powershell…)
 • ServiceNow-osaamista
 • Ongelmanratkaisukykyä ja systemaattisuutta
 • Motivoitunutta asennetta sekä sitoutumis- ja oppimishalukkuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen järjestelmäintegraatioista
 • Linux-osaamisen
 • IAM-tuotealueen tuntemuksen

Spellpoint tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen työpaikan Suomen johtavassa IAM-ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä
 • Monipuolisen ja inspiroivan työkentän, haastavien hankkeiden sekä isojen ja tunnettujen asiakasyritysten parissa
 • Ketterän ja pienen organisaation tarjoamat edut, kuten mahdollisuuden vaikuttaa omaan sekä yrityksen kehittymiseen
 • Avoimen ilmapiirin, hyvän yhteishengen ja reippaan tekemisen meiningin omaavan työyhteisön
 • Osaavien kollegoiden tuen
 • Monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet
 • Etätyömahdollisuuden

Mikäli kiinnostuit IAM Support Specialistin tehtävästä Spellpointilla, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 31.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Spellpointista voit lukea lisää osoitteessa: https://spellpoint.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi.).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Spellpointin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

IAM

Haarla Oy etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa kehitysmyönteistä IT Manageria monipuolisten IT- ja järjestelmätehtävien pariin. Tämä rooli tarjoaa runsaan vastuun lisäksi vapautta, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi. Tehtävässä vastaat Haarlan yleisestä IT-hallinnosta, tuotannollisten järjestelmien ylläpidosta, dokumentinhallinnasta sekä järjestelmien kehitystyöstä.

IAM

Olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä? Haluatko toimia teknisenä asiantuntijana? Gramex etsii nyt ICT-asiantuntijaa osaksi dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen. Gramexilla pääset osaksi laajempaa Musiikin Satama -yhteisöä, johon kuuluu Gramexin lisäksi kahdeksan muuta musiikkialan organisaatiota. ICT-asiantuntijan roolissa sijoitut lähitukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä liiketoiminnan kaikkien yksiköiden tukena.

IAM

Lendiron etsii nyt joukkoonsa Technical Support Engineeriä Kuopioon tai Helsinkiin! Tulisit toimimaan monipuolisessa tehtävässä asiakkaidemme ongelmien tunnistamisesta aina lopulliseen ratkaisuun saakka. Lisäksi tehtävässä on laajasti etenemismahdollisuuksia esimerkiksi tuotekehitykseen tai haastavampiin ongelmanratkaisutehtäviin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen