IAM Support Specialist

Julkaistu 15.07.2021

IAM Support Specialist

Spellpoint on vuonna 2000 perustettu ketterä ja kotimainen IT-palveluyhtiö, joka tänä päivänä kuuluu Loihde-konserniin. Spellpoint tarjoaa identiteetin- ja pääsynhallinnan palveluita (IAM) isoille ja keskisuurille yrityksille sekä julkishallinnon organisaatioille. IAM-ratkaisuiden osalta Spellpoint on alan pioneeri Suomessa. Spellpointin palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki. Spellpointilla työskentelee tällä hetkellä 24 asiantuntijaa mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Nyt Spellpoint etsii sinua, teknisesti lahjakasta ongelmanratkaisijaa eli IAM Support Specialistia liittymään heidän avoimeen, hyvän yhteishengen ja reippaan tekemisen meiningin omaavaan työyhteisöönsä.

Etsimme nyt Suomen johtavalle, IT-palveluyritys Spellpointille sitoutuvaa ja motivoitunutta IAM Support Specialistia liittymään heidän 24 osaavan asiantuntijan joukkoonsa! IAM Support Specialistina tulet työskentelemään IAM-ratkaisujen (Identity and Access Management) parissa, asiakastiimissä, joka muodostuu Service Managerista ja muista teknisistä asiantuntijoista. Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät tuki- ja ylläpitopalveluiden tarjoamiseen Spellpointin asiakkaille. Selvität ja ratkaiset asiakkaiden ongelmia, koostat raportteja, tarjoat käytön neuvontaa sekä teet pienkonfiguraatiomuutoksia.

Olet Spellpointin etsimä IAM Support Specialist, mikäli olet teknisesti lahjakas, nautit ongelmanratkaisutehtävistä ja sinulta löytyy myös halukkuutta tehdä rutiinityötä. Voit olla taustaltasi joko hieman juniorimpi tai jo kokeneempi tekijä. Spellpoint ei odota sinulta vuosien kokemusta alalta, vaan heille tärkeintä on se, että olet motivoitunut, halukas ja kyvykäs oppimaan sekä valmis sitoutumaan. Spellpoint tarjoaakin sinulle erinomaiset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet.

Aloitusajankohta tehtävässä on neuvoteltavissa, mutta Spellpoint toivoo sinun pystyvän aloittamaan elo-syyskuussa.

Spellpoint odottaa sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja
 • Jonkin verran aiempaa työkokemusta IT/ICT-alalta
 • Jonkin verran osaamista ohjelmoinnista- ja / tai skriptauksesta (esim. C# .Net, Java, Javascript, Python, Powershell…)
 • ServiceNow-osaamista
 • Ongelmanratkaisukykyä ja systemaattisuutta
 • Motivoitunutta asennetta sekä sitoutumis- ja oppimishalukkuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen järjestelmäintegraatioista
 • Linux-osaamisen
 • IAM-tuotealueen tuntemuksen

Spellpoint tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen työpaikan Suomen johtavassa IAM-ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä
 • Monipuolisen ja inspiroivan työkentän, haastavien hankkeiden sekä isojen ja tunnettujen asiakasyritysten parissa
 • Ketterän ja pienen organisaation tarjoamat edut, kuten mahdollisuuden vaikuttaa omaan sekä yrityksen kehittymiseen
 • Avoimen ilmapiirin, hyvän yhteishengen ja reippaan tekemisen meiningin omaavan työyhteisön
 • Osaavien kollegoiden tuen
 • Monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet
 • Etätyömahdollisuuden

Mikäli kiinnostuit IAM Support Specialistin tehtävästä Spellpointilla, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 31.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Spellpointista voit lukea lisää osoitteessa: https://spellpoint.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi.).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Spellpointin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

IAM

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta! Tehtävässä olet mukana auttamassa asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen