ICT Support Specialist

Julkaistu 23.08.2019

Optomed Oy on kasvava suomalainen lääketieteen tekniikan yritys, joka valmistaa ja myy kädessä pidettäviä silmänpohjakameroita ja kokonaisratkaisuja sokeuttavien silmänpohjasairauksien seulontaan. Optomedin tavoitteena on tehdä silmänpohjan seulonnat mahdollisiksi kaikille. Optomedin tuotteita myydään yli 60 maassa maailmanlaajuisesti. Oululainen yritys on perustettu vuonna 2005 ja se työllistää tällä hetkellä Suomessa 100 henkilöä ja Kiinassa 15 henkilöä. 

Aiemmin tänä vuonna Optomed yhdisti voimansa ohjelmistoratkaisuja terveydenhuollon organisaatioille kehittävän ja myyvän, Commit; Oy:n, kanssa voidakseen toimittaa aikaisempaa suurempia kokonaisratkaisuja eri sairauksien seulontaan ja seurantaan. Yhdistyminen myös mahdollisti molempien yhtiöiden asiakaskunnan aikaisempaa paremman palvelemisen sekä aikaisempaa suuremmat panostukset tuotekehitykseen ja kansainväliseen kasvuun.

Etsimme kehityshaluista ICT Support Specialistia osaksi Optomedin asiantuntevaa IT-tiimiä hyvien kulkuyhteyksien päähän Espoon Keilaniemeen. Optomedin IT-tiimi vastaa itse talon kaikista IT-asioista: työasemista, palvelimista, verkkoympäristöistä, kehitysalustoista, jne. Päivittäiset työtehtäväsi voivatkin liittyä kaikkien näiden asennukseen, ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Optomedin työasema- ja palvelinympäristöt ovat Windows- ja Linux-pohjaiset. 

ICT Support Specialistina sinulla on tärkeä rooli henkilöstön sekä asiakkaiden tukena niin IT- kuin myös muissa laiteasioissa: pääset ratkomaan erilaisia ongelmatilanteita ja siten sujuvoittamaan koko yrityksen liiketoimintaa. Optomed tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä IT-alan ammattilaisena – olet sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä!

Odotamme sinulta Linux-tuntemusta opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta. Teknisen osaamisen lisäksi ongelmanratkaisukyky sekä avoin ja palvelualtis asenne ratkaisevat: hoidat tilanteen kuin tilanteen aloitteellisesti ja sitkeästi, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa. Tehtävässä menestymistä tukevat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Odotamme sinulta: 

  • Relevanttia IT-alan opintotaustaa
  • Linux-palvelinympäristön tuntemusta
  • Ratkaisukeskeistä ja palveluhenkistä asennetta
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työskentelyotetta sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi sekä englanniksi

Katsomme eduksesi:

  • Aiemman kokemuksen vastaavista järjestelmätuentehtävistä
  • Microsoft-palvelinympäristön tuntemuksen
  • Tietoturvaosaamisen

Optomed Oy tarjoaa sinulle vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi vastuullisessa roolissa. Pääset osaksi matalahierarkkista IT-tiimiä, jossa jokainen jäsen pääsee vaikuttamaan ja kehittymään omien kykyjensä mukaisesti. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5. syyskuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/optomed-oy-ict-support-specialist-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Optomed Software Oy:n palvelukseen ja sinulle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen aloittamista. 

Yritystä sekä työtehtäviä koskeviin kysymyksiin vastaa ICT Manager Iiro Heiniö (+358405354492, iiro.heinio[ät]commit.fi). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358503512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Puuttuuko sinulta lopputyöaihe ja etsit osa-aikaista työtä opintojesi ohelle? Jos lisäksi kiinnostut kenttätyöstä, IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Etsimme joukkoomme kokenutta Sovellusarkkitehtiä monipuolisiin asiakasprojekteihimme, pääasiassa web-kehitykseen liittyen!

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen