Industrial IT Specialist

Julkaistu 16.10.2020

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin. Tunnetuimmat rakennusalan brändimme Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, PAM ja Weber. Tutustu yritykseemme ja tunnettuihin brändeihimme paremmin täältä.

Meitä on tällä hetkellä 170 000, joista noin 13 000 työskentelee Pohjoismaiden ja Baltian alueella.  Toimimme yhteensä 68:ssä maassa. Kansainvälinen toimintaympäristömme tuo mukanaan monipuoliset uramahdollisuudet niin Suomessa kuin ulkomailla. Saint-Gobain on sertifioitu Top Employer 2020 -huipputyönantaja! Tunnustus on myönnetty panostuksestanne henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen.

Etsimme asuin- ja rakennustuoteteollisuuden johtavalle toimijalle Saint-Gobainille aktiivista ja kehittämishaluista Industrial IT Specialistia. Työssäsi valvot ja koordinoit tehtaidemme teollista IT- ympäristöä, johon kuuluu infrastruktuurin tuki-, kehittämis- sekä ylläpitotehtävät, kyberturvallisuuslinjausten implementointi sekä IT- järjestelmäprojektien koordinointi teollisuuden asiakkaillemme. Dokumentaatio on olennainen osa työnkuvaasi ja pidät huolen siitä, että Saint-Gobainin ohjeistukset, prosessikuvaukset sekä muu dokumentaatio ovat ajantasalla ja konsernin linjausten mukaiset.

Tehtäväsi pähkinänkuoressa:

IT-tuki – ylläpidät tehtaidemme MES-järjestelmiä (Manufacturing Execution System) sekä suunnittelet siihen liittyvää infrastruktuuria Saint-Gobainin standardien mukaisesti. Tehtäviin saattaa kuulua esimerkiksi varmuuskopioiden varmistamista tai muita teollisuustiimien tukitehtäviä. 

Tietoturva – implementoit konsernitasolta tulevia tietoturvakäytäntöjä sekä kehität niihin liittyviä prosesseja yhdessä tietoturvavastaavan (ISSO) sekä tietoturvatiimin kanssa. Tähän saattaa kuulua esimerkiksi kyberturvallisuusmenetelmien ratkaisu, valvonta sekä implementointi.

IT-järjestelmäprojektit -Olet tärkeässä osassa, ja osaamisesi karttuessa myös johdat, teollisuuden automatisaatioprojekteja, jotka liittyvät esimerkiksi eri tuotantotoimipaikkojemme tehdasautomaatiojärjestelmien uusimiseen. Projekteissa työskentelet tiiviisti sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa ja vastaat projektikaaren eri vaiheista, kuten tarvekartoituksesta, käyttöönottojen koordinoinnista, käyttäjien opastuksesta ja ohjeistuksesta sekä projektin jälkeisistä ylläpidollisista tehtävistä. 

Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi:

  • Tehtävään soveltuva tekninen tai IT-painotteinen korkeakoulutausta
  • Hyvää ymmärrystä erilaisista IT-järjestelmistä ja infrastruktuureista, eduksi kokemus teollisuuden IT- tai automaatioprojektien parista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Erinomaisia tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • Intoa analysoida ja kehittää nykyisiä järjestelmiä ja prosesseja 
  • SAP:n tuntemus katsotaan eduksesi

Meillä työskenteleminen kannattaa, sillä tarjoamme henkilöstöllemme vakaan ja turvallisen työpaikan. Tuemme urakehitystäsi tarjoamalla monipuolisia kouluttautumis- ja uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Panostamme työyhteisön viihtyvyyteen ja toimivuuteen ja kehitämme aktiivisesti esimiestyötä. Pääset heti näkemään, miten teollisuuden automatisoinnin prosesseja viedään eteenpäin ja verkostoitumaan Suomen teollisuuden yritysten parissa. Olemme yksi maailman 100:sta innovatiivisimmista yrityksestä – ¼ tuotevalikoimastamme on luotu viimeisen viiden vuoden aikana. Luomme Saint-Gobainilla jatkuvasti uutta – siksi työssä oppiminen, jatkuva kehitys, avoin ja osallistava kulttuuri sekä muilta oppiminen ovat meille keskeisiä asioita.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 2.11.2020. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/saint-gobain-industrial-it-specialist-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös mahdollisen aloituspäiväsi. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Saint-Gobainista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.saint-gobain.fi/. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tehtävässä työllistyt Saint-Gobainin palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen