Insinööriharjoittelija (kustannuslaskenta)

Julkaistu 03.12.2018

SRV, rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja, on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, joka toimii Suomessa, Venäjällä ja Virossa. SRV:llä kaiken keskiössä on aina ihminen ja yrityksen vaatimaton tavoite on rakentaa onnellista elämää. Yritys tunnetaan haastavista ja rohkeista hankkeista niin maan päällä kuin alla: Kalasataman REDI, Kehä I Keilaniemessä, Koivusaaren metroasema, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena. Unohtamatta jo valmistuneita näkyvimpiä taidonnäytetteitä, kuten Kampin keskus, Musiikkitalo Helsingissä, Torni-hotelli Tampereella ja tuhannet kodit ympäri Suomea. Omistautuneisuuden rakennuspalikoina toimivat yrityksen arvot: vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö. SRV:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa, ja yhtiössä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, minkä lisäksi yritys työllistää hankkeissaan lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Etsimme rohkeaa rakennusalasta, erityisesti tietomallipohjaisesta määrähallinnasta kiinnostunutta insinööriharjoittelijaa SRV:lle kesäksi 2019 – kenties juuri sinua?

Mitä Insinööriharjoittelija tekee?

Insinööriharjoittelijana osallistut tietomallipohjaiseen laskentaan – aina tietomallien teosta niiden tarkastukseen ja laadunvarmistukseen. SRV:llä digitalisaatio näkyy erityisesti tietomallien käytössä projektinjohtourakoinnissa kattaen kaiken kohteen suunnittelusta rakentamiseen – kustannuslaskentaa unohtamatta. Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu määrätiedon tuottaminen tietomalleja hyödyntäen. Tehtävä edellyttää myös määräluetteloiden ja muistioiden tekemistä. Määrätieto on rakennushankkeissa tärkeässä roolissa kustannuslaskennassa, hankinnassa sekä myös rakennustuotannossa. Roolisi on itsenäinen ja vastuullinen, mutta et kuitenkaan jää yksin vastuusi kanssa: pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta laskentatiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa. Määrähallinta on siistiä sisätyötä. Tämän lisäksi tarkempi työnkuva on mahdollisuuksien mukaan yksilöllisesti muokattavissa osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Kenelle insinööriharjoittelu on tarkoitettu?

Insinööriharjoittelu on tarkoitettu 3. – 5. vuosikurssin tietomallintamisesta innostuneille AMK- tai yliopistotason opiskelijoille. Tietomallinnusohjelmat ovat sinulle jo jollain tasolla tuttuja, minkä lisäksi hallitset myös tietomallinnuksen perusteet. Harjoittelu alkaa kuitenkin perehdytyksellä, jonka aikana sinut opastetaan laskennan tehtäviin ja käytettäviin ohjelmiin, kuten ArchiCAD, Solibri ja TCM, ja harjoittelussa pääset hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä. Huolellisesti ja systemaattisesti tehty tietomalli vähentää perinteistä mittaustyötä, joten etsimämme insinööriharjoittelija on säntillinen tekijä, jolle tietotekniikka on muutakin kuin kaksisormijärjestelmä. Mestariharjoittelu- tai muu aiempi kokemus työmaalta katsotaan eduksi, mutta aiempaa työkokemustakin tärkeämpää on aktiivinen asenne sekä oma-aloitteinen, itsenäinen ja tehokas työskentelytapa. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Harjoittelu on siis tarkoitettu sinulle, joka olet tietomallinnuksesta innostunut ja haluat saada jalan oven väliin ja nähdä, miten rakennusalan edelläkävijäyritys toimii.

Viisi syytä innostua ja hakea harjoittelijaksi SRV:lle:

  1. Tämä on oiva tilaisuus saada kätesi jälki näkyviin ihmisten arkeen.
  2. Saat yksilöllisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kerryttäen samalla aidosti merkityksellistä työkokemusta rakennusalan aitiopaikalla. Et jää yksin vastuusi kanssa, vaan kehittymismahdollisuuksien lisäksi saat myös rakennusalan huippuammattilaiset kollegoiksesi.
  3. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisen ja näkemyksellisen toimijan innovatiivisisiin ratkaisuihin hyödyntäen nykyaikaisia työvälineitä.
  4. SRV on ihmisen kokoinen työpaikka, mutta pääset nauttimaan ison pörssiyrityksen eduista…  
  5. …sinun hyvinvointiasi unohtamatta: pääset halutessasi ottamaan osaa aktiivisen henkilöstön vapaa-ajankerhon, SRV Viihdytyksen, toimintaan, joka tarjoaa kurssien lisäksi myös erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia aina graffiteista ja askartelusta ralliautoiluun ja jääkiekko-otteluihin!

 

Kaiken tämän lisäksi pääset myös tutustumaan muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta myös mahdollisuus ottaa osaa SRV:n uuteen Trainee-ohjelmaan opintojen ohella ja kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä!

Mikäli olet etsimämme rohkeaa rakennusalasta, erityisesti tietomallipohjaisesta määrähallinnasta kiinnostunut insinööriharjoittelija, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään sunnuntaina 27. tammikuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/srv-insinooriharjoittelija-kustannuslaskenta-12-2018.

Olemme ottaneet kesäharkkahaussa käyttöön videohaastattelutyökalun. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Seuraathan sähköpostiasi ahkerasti mahdollisen videohaastattelukutsun varalta, sillä vastausaikaa on yleensä vain muutama päivä. Kaikki rekrytointipäätökset pyritään tekemään helmikuun 2019 loppuun mennessä ja tehtävään valittavat henkilöt tulevat työllistymään suoraan SRV:n palvelukseen.

Ota haltuun SRV:n Instagram-tili ja seuraa henkilöstön arkea niin toimistoilla kuin myös työmailla. Voit myös lukea SRV:stä lisää osoitteessa: https://www.srv.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) keskiviikkona 19. joulukuuta 2018 klo 9-10.30, torstaina 3. tammikuuta 2019 klo 14.30-16, tiistaina 8. tammikuuta 2019 klo 12.30-14, perjantaina 18. tammikuuta 2019 klo 10-11.30 ja keskiviikkona 23. tammikuuta klo 12-13.30.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen