International (Jr.) Sales Manager

Julkaistu 27.02.2020

Vuonna 1937 perustettu Ata Gears Oy on suomalainen metalliteollisuusyritys, joka on erikoistunut kaarevahampaisten kartiohammaspyörien valmistamiseen muun muassa meriteollisuuden tarpeisiin. Toinen Ata Gearsin tuotteiden merkittävä käyttöalue ovat teollisuussovellukset esimerkiksi kaivosteollisuudessa ja erikoisajoneuvoissa.

Oletko haaveillut kansainvälisestä urasta kehittyvällä ja monipuolisella toimialalla, meriteollisuudesta tuulivoimaan ja rautatieliikenteeseen? Liki 50:een maahan  toimittava tamperelainen metalliteollisuuden toimija ATA Gears etsii asiantuntevaan joukkoonsa uransa alkuvaiheessa olevaa (Jr.) Sales Manager:ia, joka lähtee vauhdittamaan ulkomaan markkinoita. Tehtävässä konsultoit globaaleita asiakkaitamme ja vastaat siitä, että heillä on tarvittavat tekniset ratkaisut liiketoimintansa ylläpitämiseen. Voit olla taustaltasi tekniikan- tai kaupallisen alan osaaja, mutta kiinnostus konetekniikkaa kohtaan auttaa sinua tehtäväkentän haltuunotossa. 

(Jr.) Sales Managerina lähdet ATA Gearsin ammattilaisten kanssa toteuttamaan asiakkaiden tarpeita, jotka koostuvat erilaisista koneteollisuuden komponenteista, kuten kartiohammaspyöristä, jotka vaihtelevat kämmenen kokoisista 10 000 kg komponentteihin. Aktiivisen myyntityön lisäksi olet kartalla omien asiakkaidesi toimituksista ja toimit linkkinä tehtaiden sekä asiakkaiden välillä. Tekniset asiantuntijat sekä tuotanto- ja myyntitiimi tarjoavat sinulle tukea päivittäisessä työssäsi. Lisäksi tulet saamaan tehtävään kattavan ja perusteellisen perehdytyksen, jonka aikana pääset tutustumaan ATA Gearsin tuoteportfolioon sekä valmistus- ja toimitusprosesseihin.  

Tehtäväsi:

 • Potentiaalisten asiakkaiden kartoitus sekä uusasiakashankinta 
 • Asiakastapaamiset niin Suomessa kuin ulkomailla
 • Tarjousten valmistelu sekä tekeminen  ja sopimusneuvottelut
 • Toimitusketjujen hallinnointi 
 • Asiakkuuksien aktiivinen hoitaminen 

ATA Gears tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään myynnin ammattilaiseksi. Pääset ottamaan ensiaskeleesi kansainvälisillä markkinoilla ja osaamisesi karttuessa pääset myös vaikuttamaan ATA Gearsin palvelu- ja tuotevalikoiman kehittämiseen.  Pienestä vaihtuvuudesta kertoo se, että ATA Gearsilla viihdytään. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka koostuu pohjasta sekä provisiosta. Voit siis omalla menestymisellä vaikuttaa positiivisesti myös palkkakehitykseesi. 

Odotamme sinulta: 

 • Tehtävään relevanttia korkeakoulutustaa (tekninen tai kaupallinen)
 • Aikaisempaa kokemusta myynnin tehtävistä 
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa – muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta (n. 150 päivää vuodessa)

Asioita, jotka helpottavat tehtävässä menestymistä:

 • Hyvät sosiaaliset taidot – toimit luontevasti asiakasrajapinnassa sekä osana tiimiä
 • Kilpailuhenkisyys – sytyt haasteita ja mielestäsi “tavoitteet on tehty rikottaviksi”
 • Luotettavuus – ATA Gearsilla sinuun luotetaan ja haluat omalta osaltasi  ansaita paikkasi orgaisaation avaintekijänä’
 • Fasilitointitaidot – olet taitava ohjaamaan muiden työtä ja pitämään projektiesi langat käsissäsi
 • Ratkaisukeskeinen can do -asenne!

Tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta kansainvälisessä työympäristössä
 • Matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön, joka tukee kehitystäsi ja jaksamistasi
 • Liikkuvan työn, jossa voit itse valita sinulle parhaan sijainnin työnteolle
 • Kattavan perehdytyksen, jonka aikana pääset perusteellisesti tutustumaan uuteen rooliisi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut (esim. liikuntaetu) 
 • Laajennetun työterveyshuollon sekä matkavakuutuksen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 17.03.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ata-gears-oy-international-jr-sales-manager-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

ATA Gears Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.atagears.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ATA Gears Oy:n palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Motoral etsii tiimiinsä tekniikasta ja autoilusta kiinnostunutta Tuotehoitajaa vastaamaan ja kehittämään Motoralin tuoteportfoliota!

Rouvari etsii tiimiinsä useita kehittymishaluisia Työnjohtajia pääkaupunkiseudun monipuolisiin saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen