IT-asiantuntija

Julkaistu 01.10.2020

KLINGER Finland Oy on teknisen kaupan ratkaisutoimittaja. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta. Olemme harjoittaneet liiketoimintaa jo vuodesta 1940 lähtien. Tänä päivänä KLINGER Finland työllistää noin 100 henkilöä. Toimisto-, tuotanto- ja varastotilamme sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. Olemme osa kansainvälistä KLINGER-konsernia.

Etsimme joukkoomme IT-asiantuntijaa osaksi neljän hengen sisäistä ICT-tiimiämme, jonka tehtävänä on tukea ja kehittää noin 100 käyttäjän ICT-ympäristöä. Tehtäväkenttä on laaja, mutta roolisi on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Olemme uudistamassa työkaluja ja prosesseja vastaamaan nykyajan vaatimuksia, joten pääset mukaan projekteihin liittyen uusien työkalujen hankintaan, kehittämiseen, käyttöönottoon ja kouluttamiseen henkilöstöllemme. Tehtäviisi kuuluu myös Office 365:n sekä ERP- ja dokumenttienhallintajärjestelmän ylläpitoa ja pääkäyttäjänä toimimista. Lisäksi työskentelet tietokantojen, raportoinnin ja dashbordien sekä integraatioiden hallinnan parissa. Tehtäviisi saattaa kuulua myös teknistä tukea liittyen laitteistoihin, palvelimiin, työasemiin, puhelimiin sekä lisäksi näihin liittyvää ylläpitoa ja elinkaarenhallintaa. 

Emme edellytä tehtävään tiettyä kokemustasoa, vaan meillä on tilaa eri taustaisille tekijöille. Jos olet urasi alussa oleva IT-osaaja, tämä on tilaisuutesi kehittää osaamistasi monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä tiimin tuella. Jos olet jo kokeneempi IT-alan ammattilainen, saat meillä nopeasti lisää vastuuta ja pääset näyttämään kyntesi isommissa kehitysprojekteissa. Ennen kaikkea arvostamme intoa oppia uutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä rohkeutta tuoda esiin innovatiivisiakin näkemyksiä ja ideoita.

Tarjoamme sinulle: 

  • Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset uudistamaan IT-ympäristöämme sekä vaikuttamaan työsi sisältöön
  • Kattavan perehdytyksen ja koulutuksia osaamisesi kehittämiseksi
  • Mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi sekä saada lisää vastuuta taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan 
  • Hyvän tiimihengen ja osaavat työkaverit
  • Henkilöstöönsä sitoutuneen työnantajan – meillä on tyypillisesti viihdytty pitkään!

Odotamme sinulta:

  • Hyvää tietoteknistä osaamista ja näyttöjä taidoista työkokemuksen tai kouluprojektien kautta
  • Osaamista relaatiotietokannoista ja SQL:stä
  • Relevanttia IT-alan koulutusta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi (mutta emme vaadi) osaamisen joistakin seuraavista:

  • Office 365, M-Files, Visma L7 tai LTR, SAP Crystal Reports, DevExpress, VBScript

Oletko sinä etsimämme IT-asiantuntija? Jätä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 15.10.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/klinger-finland-it-asiantuntija-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. 

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan KLINGER Finland Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen