IT Engineer

Julkaistu 11.02.2021

IT Engineer

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 100 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 330 henkilöä. Olemme kansainvälisesti toimiva vakavarainen kasvuyhtiö: toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Tukholmassa ja Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt kehittymishaluista IT Engineeriä Riihimäelle. Tässä roolissa liityt osaksi pientä ja tiivistä tiimiä, jossa saat erinomaisen polun kasvaa laaja-alaiseksi IT-alan ammattilaiseksi. Aloittaessasi roolissa, pääset ensin työskentelemään vaihtelevissa lähituen tehtävissä, jolloin tutustut Sakon organisaatioon sekä työtapoihin, minkä myötä myös yrityksen ihmiset tulevat sinulle tutuiksi. Kun perusteet ovat vankasti hallussa, pääset laajentamaan työnkuvaasi ja ottamaan osaa esimerkiksi räätälöityjen raportointimallien rakentamiseen sekä eri järjestelmien ja prosessien kehitysprojekteihin, joita tehdään myös yhteistyössä kansainvälisen Beretta-konsernin kanssa. Sakon tavoitellessa vahvaa kasvua, yritys panostaa erityisesti prosessien laatuun ja tehokkuuteen ja työn alla onkin tällä hetkellä mm. kansainvälisesti toteutettava CRM-projekti.

Tässä roolissa sinun ei siis tarvitse lokeroitua, vaan voit kehittää ammattitaitoasi moneen eri suuntaan osaavien kollegoidesi tukemana. Sakolla IT-tiimi on merkittävässä osassa maailmanluokan laatutuotteiden tuotannossa sekä toimituksessa ja pääsetkin näkemään läheltä koko ketjun sekä kerryttämään samalla myös omakohtaista tuoteosaamista. Sako ja Beretta-konserni omaavat pitkät perinteet ja kyseessä on stabiili ja vahvaa tulosta tekevä työnantaja – kasvusta puhumattakaan. IT-näkökulmasta organisaatiosta tekevät erityisen mielenkiintoisen mm. kunnianhimoinen digitalisaatiostrategia ja kattavat panostukset viimeisimpiin teknologioihin.

Tehtävä sopii uransa alkupuolella olevalle, tai miksi ei jo hieman kokeneemmallekin tekijälle, jolla on aitoa intoa IT-asioihin sekä halua kehittyä. Hyvät yhteistyötaidot, positiivinen ja palveluhenkinen can do -asenne ovat tärkeitä, sillä tässä roolissa toimit osana projektityöryhmiä ja avustat muita työntekijöitä. Olet paitsi ratkaisukeskeinen ja omaat loogisen ajattelutavan, myös oma-aloitteinen, proaktiivinen ja taitava priorisoimaan tehtäviä.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa koulutusta, esim. tietotekniikan insinööri
 • Muutama vuosi soveltuvaa työkokemusta, esim. helpdeskistä
 • Reipasta can do -asennetta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin suomeksi kuin myös englanniksi

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • ERP-osaamisen
 • Ohjelmoinnin perusteiden hallinnan
 • Tietokanta-osaamisen, esim. Oracle
 • Kokemuksen valmistavasta teollisuudesta

Sako tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtävänkuvan ja laajat kehittymismahdollisuudet osaamisesi kasvaessa
 • Vakavaraisen organisaation, jolla on kunnianhimoinen digitalisaatiostrategia ja käytössään viimeisimmät teknologiat sekä huippujärjestelmät
 • Mahdollisuuden työskennellä osana Beretta-konsernin kansainvälisiä kehitysprojekteja
 • Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa
 • Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi viimeistään 28.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. ​Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo ennen haun sulkeutumista, joten saatamme edetä prosessissa jo hakuajan aikana. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: ​https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operations Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sakon palvelukseen. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

IT

Haarla Oy etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa kehitysmyönteistä IT Manageria monipuolisten IT- ja järjestelmätehtävien pariin. Tämä rooli tarjoaa runsaan vastuun lisäksi vapautta, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi. Tehtävässä vastaat Haarlan yleisestä IT-hallinnosta, tuotannollisten järjestelmien ylläpidosta, dokumentinhallinnasta sekä järjestelmien kehitystyöstä.

IT

Olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä? Haluatko toimia teknisenä asiantuntijana? Gramex etsii nyt ICT-asiantuntijaa osaksi dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen. Gramexilla pääset osaksi laajempaa Musiikin Satama -yhteisöä, johon kuuluu Gramexin lisäksi kahdeksan muuta musiikkialan organisaatiota. ICT-asiantuntijan roolissa sijoitut lähitukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä liiketoiminnan kaikkien yksiköiden tukena.

IT

Lendiron etsii nyt joukkoonsa Technical Support Engineeriä Kuopioon tai Helsinkiin! Tulisit toimimaan monipuolisessa tehtävässä asiakkaidemme ongelmien tunnistamisesta aina lopulliseen ratkaisuun saakka. Lisäksi tehtävässä on laajasti etenemismahdollisuuksia esimerkiksi tuotekehitykseen tai haastavampiin ongelmanratkaisutehtäviin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen