ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

IT Infrastructure Specialist

Julkaistu 11.02.2021

ASSA ABLOY Entrance Systems on osa ASSA ABLOY -konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. Tarjoamme kattavan valikoiman automaattisia sisäänkäyntituotteita ja -palveluita, joiden avulla asiakkaamme voi luottaa yhteen toimijaan kaikissa sisäänkäynnin automaatiotarpeissa.

ASSA ABLOY Group perustettiin vuonna 1994 sulautumalla kaksi johtavaa lukkojen ja tietoturvaratkaisujen toimittajaa: ASSA Ruotsissa ja ABLOY Suomessa. ASSA ABLOY on sittemmin kasvanut ja laajentanut tarjontaansa kohti oven avausratkaisuja ja sisäänkäynnin automaatiota. Entrance Systems -divisioona perustettiin vuonna 2006.

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy etsii nyt joukkoonsa palveluhenkistä ja IT-asioista kiinnostunutta infrastruktuuriasiantuntijaa! Liityt osaksi kansainvälistä IT Operations Nordic-tiimiä, joka koostuu tällä hetkellä yhteensä kahdeksasta Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa työskentelevästä IT-osaajasta. Tehtävässä raportoit Ruotsissa istuvalle IT Operations Nordic -tiimin vetäjälle.

IT Infrastructure Specialistina työskentelet Suomen pääkonttorillamme ja vastaat lokaalisti IT-infrastruktuuriin liittyvistä kokonaisuuksista. Työskentelet toimihenkilöiden ja kenttähenkilöstön lähi- ja käyttötukena niin järjestelmien kuin fyysisen laitteiston (työasemat, puhelimet, serverit) osalta. Meillä on käytössämme strukturoitu tikettijärjestelmä, jonka kautta vastaanotat ja selvität 1. ja 2. asteen tukipyyntöjä. Osallistut myös IT-infrastruktuuriin liittyvien pienempien paikallishankkeiden toteuttamiseen sekä hallintaan. Maailmantilanteen rauhoittuessa pääset matkustamaan Ruotsiin tutustuaksesi muihin IT Operations tiimin jäseniin.

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa työkokemusta järjestelmällisestä IT-tukifunktiosta. Avustat mielelläsi muita tietoteknisissä asioissa ja ratkot ongelmia sujuvasti. Arvostamme erityisesti osaamista Microsoft Active Directoryn palvelusta sekä aiempaa kokemusta Windows 10 käyttöönotosta ja vianmäärityksestä. Tehtävän sijoittuessa kansainväliseen tiimiin ja asiakasrajapintaan, edellytämme sinulta palveluhenkistä työotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa työkokemusta järjestelmällisestä IT-tukifunktiosta
 • Osaamista Microsoft Active Directoryn palvelusta sekä Office-työkaluista (erityisesti OneDrive, Teams ja Office365)
 • Kokemusta Windows 10 käyttöönotosta ja vianmäärityksestä
 • Ongelmanratkaisukykyä ja asiakaspalvelutaitoja
 • Proaktiivista ja itseohjautuvaa asennetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Tehtävään soveltuvan teknisen tai IT-painotteisen korkeakoulutaustan
 • Aiemman työkokemuksen globaalista IT-organisaatiosta
 • VMware-ympäristön ja/tai File/Printer servereiden tuntemuksen
 • Osaamista mobiililaitteiden hallinnan ja/tai IT-palveluhallinnan työkaluista (erityisesti ServiceNow)
 • Sujuvan ruotsin, norjan tai tanskan kielen taidon

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kerryttää merkityksellistä työkokemusta
 • Suuren konsernin kansainväliset uramahdollisuudet
 • Asiantuntevan ja kansainvälisen tiimin tuen, johon pääset osaksi oman osaamisesi ja erikoistumisen myötä
 • Uudet ja viihtyisät toimitilat – pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, Vehkalan elinkeinoalueella.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työnkuvaan sisältyy lähityöskentelyä toimistolla, mutta ajoittainen etätyö on mahdollista.
 • Lounas- ja puhelinedun yhtiön käytäntöjen mukaisesti sekä kattavat työterveyspalvelut

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

ASSA ABLOYsta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.assaabloyentrance.fi/fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ASSA ABLOYn palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

IT

Haarla Oy etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa kehitysmyönteistä IT Manageria monipuolisten IT- ja järjestelmätehtävien pariin. Tämä rooli tarjoaa runsaan vastuun lisäksi vapautta, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi. Tehtävässä vastaat Haarlan yleisestä IT-hallinnosta, tuotannollisten järjestelmien ylläpidosta, dokumentinhallinnasta sekä järjestelmien kehitystyöstä.

IT

Olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä? Haluatko toimia teknisenä asiantuntijana? Gramex etsii nyt ICT-asiantuntijaa osaksi dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen. Gramexilla pääset osaksi laajempaa Musiikin Satama -yhteisöä, johon kuuluu Gramexin lisäksi kahdeksan muuta musiikkialan organisaatiota. ICT-asiantuntijan roolissa sijoitut lähitukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä liiketoiminnan kaikkien yksiköiden tukena.

IT

Lendiron etsii nyt joukkoonsa Technical Support Engineeriä Kuopioon tai Helsinkiin! Tulisit toimimaan monipuolisessa tehtävässä asiakkaidemme ongelmien tunnistamisesta aina lopulliseen ratkaisuun saakka. Lisäksi tehtävässä on laajasti etenemismahdollisuuksia esimerkiksi tuotekehitykseen tai haastavampiin ongelmanratkaisutehtäviin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen