IT Infrastructure Specialist

Julkaistu 22.09.2021

IT Infrastructure Specialist

Receptum palvelee apteekkeja ja apteekkialan asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa sekä suunterveydenhuollon yrityksiä ja ketjuja Suomessa. Meitä on jo yli 90 ja toimimme useissa eri toimipisteissä ympäri Suomea.

Receptum yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Luomme kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella.

 

 

Receptum hakee kasvavaan joukkoonsa ratkaisukeskeistä IT Infrastructure Specialistia Helsinkiin. Tehtävässä sijoitut kymmenen hengen IT Infrastruktuuri -tiimiin, jossa osallistut monipuolisesti järjestelmien hallintaan, ylläpitoon sekä kehitykseen. Roolissa työskentelet sisäisen IT-infrastruktuurin parissa, pitäen sisällään sekä on-premise-ratkaisut että pilvipalvelut, kuten palvelimet, tietoverkot, tietoliikenteen, palomuurit sekä tietoturvan. Lisäksi toimit ajoittain Receptumin henkilöstön käyttäjätuen tehtävissä muun muassa M365-ympäristössä. Pääset osallistumaan myös vaativampiin IT-infrastruktuuriin liittyviin kehitysprojekteihin, kuten palveluiden pilviympäristöön viemiseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuvaa kokemusta esimerkiksi IT-hallinnon, -käyttäjätuen tai -infrastruktuurin tehtävistä. Toivomme, että olet työskennellyt Windows ja Linux on-premise -palvelinratkaisujen parissa. Teknisen osaamisen lisäksi olet proaktiivinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja, joka tuo mielellään aktiivisesti parannusehdotuksia esiin. Tehtävässä teet yhteistyötä useiden sidosryhmien kuten oman tiimisi, Receptumin henkilöstön sekä kansainvälisenkin kumppaniverkoston kanssa, joten hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä avainasemassa.

Tarjoamme sinulle:

 • Kasvavan ja vakavaraisen työnantajan, jossa työskennellään Pohjoismaiden johtavien tuoteratkaisujen parissa juuttumatta hierarkian rattaisiin
 • Rennon ja sitoutuneen työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen hiileen niin työnteon kuin jaksamisenkin suhteen – teemme päivittäin tiiviistä yhteistyötä yli tiimirajojen
 • Erittäin monipuoliset IT-infratehtävät huipputiimissä, jossa pääset aidosti kehittymään laaja-alaisesti etkä joudu rutiinien vangiksi
 • Kouluttautumismahdollisuuksia jatkuvan osaamisen kehittymisen tueksi
 • Avaimet itsenäiseen työskentelyyn sekä mahdollisuuden viedä Receptumin IT-palveluita pilvipainoitteisempaan suuntaan!

Hakijalta toivomme:

 • Aikaisempaa työkokemusta IT-infrastruktuurin tukitehtävistä ja ylläpitoon liittyvistä työkaluista – erityisesti Active Directoryn käytöstä
 • Kiinnostusta monipuolisia IT-infrastruktuurin tehtäviä sekä kehitysprojekteja kohtaan
 • Kokemusta palvelinympäristön tehtävistä (Linux ja/tai Windows sekä palvelimien virtualisointi)
 • Kokemuksen tietoverkkojen parissa työskentelystä
 • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta – hyviä tiimityötaitoja ja huumoria unohtamatta!
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Powershell-skriptausosaamisen
 • Bash-skriptausosaamisen

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Receptumin työntekijäksi. Tehtävässä on etätyömahdollisuus, mutta edellytämme mahdollisuutta osallistua myös lähityöskentelyyn Helsingin toimistolla.

Mikäli kiinnostuit IT Infrastructure Specialistin tehtävästä Receptumilla, lähetä CV:si tai jaa LinkedIn-profiilisi viimeistään 6.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit lähettää halutessasi myös hakemuskirjeen, jossa voit mainita myös sinulle sopivan aloitusajankohdan ja palkkatoiveesi.

Receptumiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.receptum.fi/. Tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (mikko.lahti(at)atalent.fi, +358 400 495 946).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

IT

Haarla Oy etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa kehitysmyönteistä IT Manageria monipuolisten IT- ja järjestelmätehtävien pariin. Tämä rooli tarjoaa runsaan vastuun lisäksi vapautta, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi. Tehtävässä vastaat Haarlan yleisestä IT-hallinnosta, tuotannollisten järjestelmien ylläpidosta, dokumentinhallinnasta sekä järjestelmien kehitystyöstä.

IT

Olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä? Haluatko toimia teknisenä asiantuntijana? Gramex etsii nyt ICT-asiantuntijaa osaksi dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen. Gramexilla pääset osaksi laajempaa Musiikin Satama -yhteisöä, johon kuuluu Gramexin lisäksi kahdeksan muuta musiikkialan organisaatiota. ICT-asiantuntijan roolissa sijoitut lähitukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä liiketoiminnan kaikkien yksiköiden tukena.

IT

Lendiron etsii nyt joukkoonsa Technical Support Engineeriä Kuopioon tai Helsinkiin! Tulisit toimimaan monipuolisessa tehtävässä asiakkaidemme ongelmien tunnistamisesta aina lopulliseen ratkaisuun saakka. Lisäksi tehtävässä on laajasti etenemismahdollisuuksia esimerkiksi tuotekehitykseen tai haastavampiin ongelmanratkaisutehtäviin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen