Wihuri Tekninen Kauppa

IT-Projektikoordinaattori

Julkaistu 01.11.2021

IT-Projektikoordinaattori

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja IT-maailmasta innostunutta Projektikoordinaattoria Wihuri Teknisen Kaupan tiimiin. Projektikoordinaattorin vakituisessa ja kokoaikaisessa roolissa pääset työskentelemään osana Teknisen Kaupan IT- ja Kehitystiimiä ja vastaamaan erilaisten IT-projektien läpiviennistä. Tehtävässä pääset koordinoimaan sekä käynnissä olevia että alkavia digitaalisten ratkaisujen ja integraatioiden kehitysprojekteja, joiden pääpaino on uusien integraatioiden luomisessa ja kehittämisessä DevOps-mallilla. Omasta taitotasostasi riippuen, pääset myös tukemaan kollegojasi järjestelmien ylläpitoon ja virhetilanteisiin liittyvässä selvitystyössä.

Päivittäisessä arjessa työtehtäviisi kuuluu eri vaiheessa olevien projektien toteutuksen koordinointia mm. aikatauluttamalla, vastuuttamalla ja valvomalla, että projekti etenee suunnitelmien mukaan. Pääset tekemään aktiivista yhteistyötä sekä sisäisten yhteistyökumppaneiden että ulkoisten sidosryhmien kuten järjestelmätoimittajien kanssa. Lisäksi tässä tehtävässä pääset toimimaan avainroolissa IT-tiimin ja muun Wihuri-organisaation välillä, sillä rooliin kuuluu myös liiketoiminnan toiveiden kartoittaminen ja huomioonottaminen IT-kehitysprojekteihin liittyen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aktiivisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Olet taitava koordinoimaan erilaisia kokonaisuuksia samanaikaisesti ja toimimaan erilaisten sidosryhmien parissa. Tehtävässä menestymistä helpottaa, mikäli olet teknisesti orientoitunut ja omaat mahdollisesti jo aikaisempaa ymmärrystä tai kokemusta integraatioprojektien parista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla alan ammattilainen, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tehtävässä onnistumistasi tukee asiantunteva projektitiimi. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi AMK tai DI-tutkintoa
 • Aikaisempaa kokemusta projektiluontoisesta työstä ja/tai projektipäällikön roolista
 • Vahvoja organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä
 • Oppimishaluista ja innostunutta asennetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus SAP-ympäristöstä tai muista ERP-järjestelmistä
 • Ymmärrystä API-rajapinnoista ja järjestelmäintegraatioista
 • Kiinnostus mobiiliteknologiaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä
 • Aidosti organisaation toiminnan kehittämiseen ja digitalisointiin keskittyvän position, asiantuntevan tiimin ja nykyaikaisten järjestelmien parissa
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti projektinhallinnan, liiketoiminnallisen ymmärryksen, yhteistyötaitojen sekä integraatioiden parissa
 • Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa

Kiinnostuitko! Lähetä ansioluettelosi viimeistään 14.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Jätäthän viestikenttään myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huom! Käsittelemme hakemuksia ja etenemme haastatteluihin jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Wihurin Tekniselle Kaupalle.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

IT-Projektikoordinaattori

MagiCAD is now looking for a driven and organized Project & Team Lead to join the small and devoted team in Turku! As a Project & Team Lead, your team consists of ten motivated and independent developers - from new hires to senior developers and project managers - and the teams’ mission is to create and improve solutions for MagiCAD’s long-term client!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen