Log Master

IT-projektipäällikkö

Julkaistu 16.03.2021

IT-projektipäällikkö

Log Master Oy on Suomen johtavia logistiikka-alan tietojärjestelmien toimittajia. Erityisalaamme ovat varastonhallintajärjestelmät ja logistiikkaketjun tiedonvälityksen integrointi. Jokainen järjestelmä on modulaarinen ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kasvuyrityksenä katsomme vankasti tulevaisuuteen ja haluamme olla alan kärkeä! Meillä pääset osaksi pientä ja joustavaa työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan rooliisi ja kehittää ammatillista osaamistasi ilman tarkasti määriteltyjä lokeroita Toimistomme sijaitsee Turun keskustan tuntumassa ja työllistämme tällä hetkellä kahdeksan IT-alan osaajaa.

Log Master Oy etsii nyt joukkoonsa logistiikka-alasta kiinnostunutta Projektipäällikköä monipuolisiin tietojärjestelmäprojekteihin ensisijaisesti Turkuun, mutta huomioimme myös hakemukset Kouvolaan. Projektipäällikkönä vedät suomalaisten arkeen vaikuttavia projekteja, sillä Log Masterin tietojärjestelmä sujuvoittaa lukuisten eri tuotteiden varastointia ja logistiikkaketjua aina auton varaosista elintarvikkeisiin. Onkin todennäköistä, että useat päivittäin käyttämistäsi tuotteista ovat kulkeneet käsiisi Log Masterin ohjelmistojen avustuksella! Pääset tutustumaan tarkemmin yhteen Log Masterin järjestelmäratkaisuun ilmoituksen lopussa olevasta videosta.

Projektipäällikkönä pidät käsissäsi Log Masterin projektien lankoja projektin alusta loppuun saakka. Keskityt sekä uusasiakasprojekteihin että koordinoit muun muassa integrointiprojekteja, joissa Log Masterin järjestelmä saadaan keskustelemaan asiakkaiden omien järjestelmien kanssa. Suunnittelet ja seuraat projektin etenemistä, koordinoit työnjakoa ja varmistat, että kaikki tarvittava on raportoitu asianmukaisesti ja myös tehty ajallaan. Tehtäväsi eivät rajoitu vain projektien hallinnointiin, vaan pääset osallistumaan myös esimerkiksi ratkaisujen suunnitteluun, toteuttamiseen ja testaamiseen. Tavoitteesi on varmistaa, että järjestelmien haltuunotto sujuu mahdollisimman saumattomasti sekä teknisestä että prosessinäkökulmasta. Projekteissa operoit linkkinä Logmasterin ja asiakkaiden välillä, ja toimitkin usein asiakkaan ensisijaisena tukena ja kumppanina järjestelmien haltuunotossa.

Log Masterilla sinulla on mahdollisuus muokata roolista omannäköisesi riippuen osaamisestasi, kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi – voit esimerkiksi laajentaa rooliasi tuotekehitykseen tai vaikka prosessien ja projektinhallinnan kehittämiseen. Sinulla on jo soveltuvaa työkokemusta, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta projektinhallinnasta. Koska osallistut myös ratkaisujen testaamiseen, odotamme sinun ymmärtävän ohjelmoinnin perusperiaatteita. Arvostamme paitsi oma-aloitteista, toimeentarttuvaa työskentelytyyliä, myös motivaatiota ja kiinnostusta logistiikka-alaa kohtaan. Projektityö on luonteeltaan muuttuvaa ja paikoin hektistäkin, joten pystyt luovimaan joustavasti eteenpäin yllättävissäkin tilanteissa. Lisäksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä palveluhenkisyyttä, sillä roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä niin työkavereidesi kuin myös asiakkaiden kanssa.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa työkokemusta
  • Teknistä näppäryyttä sekä ymmärrystä ohjelmoinnista ja tietokannoista
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus logistiikka-alalta
  • Osaaminen projektinhallinnasta

Tarjoamme sinulle:

  • Työpaikan kehittyvän ja kilpaillun logistiikka-alan kärjessä mielenkiintoisten asiakkaiden parissa
  • Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset ideoimaan ratkaisuja sekä hallinnoimaan käytännön toteutusta aina suunnittelusta testaukseen ja tuotantoon saakka
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ottaa vastuuta ilman tarkasti rajattuja lokeroita – pienessä kasvuyrityksessä saat vapautta laajentaa rooliasi ja pääset jättämään kädenjälkesi koko yrityksen toimintaan!
  • Toimivat etätyöratkaisut sekä kilpailukykyisen palkan kokemukseesi perustuen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Log Masterin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 29.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Log Masterista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.logmaster.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

IT-projektipäällikkö

Euroopan johtava varastonhallintaratkaisujen tarjoaja Consafe Logistics etsii nyt järjestelmällistä ja aktiivista projektipäällikköä tukemaan Suomen tytäryhtiön kasvua! Projektipäällikkönä pidät Consafen projektien lankoja käsissäsi koko projektin elinkaaran ajan, aina alun tarpeen määrittelystä lopputuloksen arviointiin saakka. Tehtävässä aiempi kokemus IT- ja logistiikka-alalta nähdään eduksi.

Roima Intelligence’s Process Business Area is looking for a Junior System Specialist to join the team. In this role you will start your journey with Roima by getting familiar with Aveva MES platforms through our internal training. Eventually you will join project teams in varying food, forest and technology industry customer projects with the support of experienced colleagues.

Uskotko, että viimeistelyllä suunnittelutyöllä, ennen kaikkea testauksella, voi muuttaa maailmaa? Etteplan etsii testausinsinööriä - henkilöä, joka jakaa intohimon sähkötekniikkaan ja joka tuo suunnittelutiimiin ripauksen ratkaisukeskeisyyttä - teollisuuden vaihteleviin asiakasprojekteihin Helsingissä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen