IT Specialist (x2)

Julkaistu 22.07.2019

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Puolustusvoimien strateginen kumppani Millog tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten järjestelmähankkeiden pariin Riihimäelle. Osana yhdeksän hengen tiimiä, olet mukana kehittämässä, testaamassa sekä päivittämässä puolustusvoimien räätälöityjä palveluita, joihin kuuluu laidasta laitaan eri tarpeisiin muovailtuja järjestelmiä. Tulet toimimaan linkkinä kehittäjien sekä asiakkaan välillä tuoden oman teknisen näkemyksesi projekteihin. Tiimisi ja asiakkaiden lisäksi, teet tiiviistä yhteistyötä myös ohjelmistotoimittajien kanssa. Kaiken tämän rinnalla teet aktiivisesti töitä projektien laadunhallinnan parissa sekä olet työssäsi tietoinen ja tarkka tietoturvan säilyttämisestä.  

Millog tarjoaa monipuolisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tulet alkuun tekemään töitä kokeneempien asiantuntijoiden rinnalla, mutta roolisi kehittyy kokemuksesi karttuessa.  Millogille on tärkeää, että järjestelmähankkeet toteutetaan laadukkaasti ja siksi kehittymiseesi panostetaan tarjoamalla tukea ja koulutuksia. Lisäksi Millogilla kannustetaan työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta niin töissä kuin vapaa-ajallakin. 

Odotamme sinulta IT-alan korkeakoulutaustaa (esim. AMK/DI) sekä kiinnostusta Millogin toimialaa kohtaan. Toivomme sinulta ymmärrystä palvelinympäristöistä, tietoverkoista sekä tietoturvasta esimerkiksi opintojesi kautta. Kansainvälisen yhteistyön hoitamisen kannalta kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Muu kielitaito on plussaa. 

Hakijalta odotetaan: 

 • IT-alan korkeakoulututkintoa (esim. AMK/DI)
 • Kokemusta Windows ja/tai Linux käyttöliittymistä
 • Ymmärrystä palvelinympäristöistä, tietoverkoista sekä tietoturvasta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle: 

 • Monipuoliset ja ammatillisesti kehittävät työtehtävät 
 • Kehittyvän organisaation etenemis- ja kehittymismahdollisuudet
 • Tukea työhyvinvointiisi sekä jaksamiseesi kattavan työterveyshuollon, työsuhde-etujen sekä harrastustoiminnan muodossa
 • Työpaikan kuntosaliedun
 • Kilpailukykyisen palkkauksen 
 • Joustavat työajat sekä hyvät kulkuyhteydet

Hakuprosessin alustava aikataulu:

 • Aktiivinen hakuaika: ma 22.7. – to 8.8.2019 
 • Haastattelut Millogin toimistolla: vko 33
 • Turvallisuusselvitys (1-2kk), jonka jälkeen viimeinen haastattelukierros sekä valinnat
 • Aloitus syys-/lokakuussa 2019

Millogista voit lukea lisää osoitteessa: https://millog.fi/tyonantajana/. Lisätietoja tehtävästä antaa viikon 30  aikana ryhmäpäällikkö Antti Juntunen 040 315 7279 ja viikon 31  aikana osastopäällikkö Jari Kortelainen, puh. 040 315 7670, etunimi.sukunimi[ät]millog.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Täytä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen to 8.8.2019 mennessä tässä osoitteessa. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Tutustu Millogiin:

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen