Sako Oy

Jälkimarkkinointipäällikkö

Julkaistu 22.12.2020

Jälkimarkkinointipäällikkö

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Sako-konsernin liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on reilut 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Hausjärvellä, Tukholmassa ja Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt myynnillisesti orientoitunutta, mutta samalla myös teknisesti pätevää jälkimarkkinointipäällikköä osaksi aseliiketoiminnan laatu- ja jälkimarkkinointiosastoa Riihimäelle!

Sakon kiväärit on suunniteltu metsästäjille, jotka arvostavat omassa aseessaan kestävyyttä, huippuluokan tarkkuutta ja suomalaista laatua. Paitsi Sakon aseet, myös niiden valmistus on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 ja AQAP 2110 laatujärjestelmät täyttäviksi. Aseiden huolto- ja palvelutason sekä ennen kaikkea asiakastyytyväisyyden ja -pysyvyyden varmistamiseksi aseita pitää kuitenkin välillä huoltaa ja korjata. Jälkimarkkinointipäällikkönä toimenkuvan fokuksessa onkin juuri tämä ja tehtäviisi kuuluu mm. reklamaatioiden vastaanotto ja käsittely, aseiden huolto- ja korjaustoimenpiteiden koordinointi ja työnjohto, hinnastojen laatiminen, sekä varaosa- ja muu lisämyynti. Vastuullasi oleva osasto valmistaa lisäksi kustomoituja Sako Custom -aseita, joten jälkimarkkinointipäällikönä toimenkuvaasi liittyy olennaisesti myös kustomoitujen aseiden valmistuksen koordinointi sekä kehitys. Tiiviissä yhteistyössä laatupäällikön kanssa tuotkin asiakasnäkökulmaa aseiden valmistukseen sekä niiden huoltoon, joten tehtäviisi kuuluu myös sisäisten sekä ulkoisten koulutusten (esim. uusien tuotekoulutusten) järjestäminen. Kyseessä on varsin kokonaisvaltainen rooli huoltopalvelun koordinoinnista aina takuuraportoinnin sekä erityisesti ennakoivien huoltotoimenpiteiden kehittämiseen ja jalkauttamiseen asevalmistukseen. Sinulla onkin tärkeä rooli Sakon edustamien aseiden huolto- ja palvelutason laadun takaamisessa ennakoivin menetelmin!

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on näkemystä sekä kykyä kehittää, mutta samalla myös halua laittaa kätensä saveen ja johtaa työtä myös operatiivisella tasolla. Teet tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja sekä esimies, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hahmotat isojakin kokonaisuuksia ja sinulla on hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot. Omaat jo jonkin verran aikaisempaa taustaa vastaavan kaltaisista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä – kenties jopa jälkimarkkinoinnista – mutta myynnillisen näkökulman lisäksi puhut myös tekniikkaa!

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa teknistä tutkintoa
 • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelu- tai myynnistä
 • Aiempaa kokemusta esimiestehtävistä
 • MS Officen lisäksi myös ERP-järjestelmien tuntemusta
 • Sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja niin suomeksi kuin myös englanniksi

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Relevantin työkokemuksen jälkimarkkinoinnista
 • Aiemman osaamisen tuotekehityksestä
 • Aseseppätuntemuksen

Sako tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään laadustaan tunnetun premium-brändin parissa ja vaikuttamaan merkittävästi sen kehitettävien ja myytävien tuotteiden jälkimarkkinointiin
 • Laaja-alaisen roolin aseiden huolto- ja palvelutason laadun takaajana
 • Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa
 • Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta

Mikäli olet ratkaisukeskeinen jälkimarkkinoija, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 10.1.2021 mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän jälkimarkkinointipäällikkönä.

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen Päällikkö Mikaela Johansson (0503512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) 22.12., 5.1. ja 8.1. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sakon palvelukseen. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Stereoscape etsii myynnistä ja teknologiaratkaisuista syttyvää avaintekijää Head of Sales and Operations -rooliin osaksi 10 hengen tiimiä!

Haluaisitko päästä kasvattamaan teknistä ja myynnillistä osaamistasi? Helon Kuumasinkitys Oy etsii nyt joukkoonsa Raumalle aktiivisen otteen omaavaa teknistä myyjää!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen