Järjestelmäasiantuntija

Julkaistu 28.02.2020

Tibio Oy on tietotekniikkapalveluita tarjoava yksityinen ja suomalainen yritys. Olemme kasvaneet viidessä vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä pk-yrityksille IT-ulkoistuspalveluita tarjoavista kokonaistoimittajista. Kasvumme on ollut nopeaa ja kannattavaa ja asiakkaamme erittäin tyytyväisiä. Meillä yhdistyvät pienen organisaation joustavuus ja kasvavan yrityksen tuomat mahdollisuudet kehittyä ammatissaan. Tibio on myös noteerattu Kauppalehden Kasvuyrityksenä ja Menestyjänä ja kuuluu parhaimpaan luottoluokitukseen – Näistä asioista huolehdimme myös tulevaisuudessa.

Toteutamme erikokoisille organisaatioille tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalvelut, konesaliratkaisut, erilaisiin järjestelmätoimituksiin asiantuntija- ja projektinhallintapalvelut sekä jatkuvan kehityksen turvaavat kehittämispalvelut. Toimitamme myös kaikki yleisimmät laitteet ja ohjelmistolisenssit päämiehinämme alan arvostetuimmat toimijat.  Asiakkainamme on aina neljän henkilön yrityksistä tuhannen henkilön organisaatioon, esimerkkeinä Oy Ford Ab, Miltton Group, Pelastakaa Lapset ry ja Nordqvist Oy.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä järjestelmäasiantuntijaa ratkomaan laajan asiakaskunnan teknisiä ongelmatilanteita! Tehtävässä toimit osana asiakaspalvelutiimiä, johon kuuluu lisäksesi muita järjestelmäasiantuntijoita ja asiakkuuksista vastaava palvelupäällikkö. Aloittaessasi työtehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme loppukäyttäjien auttaminen teknisissä ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse, järjestelmien valvonta sekä ennakoivat toimenpiteet omien taitojesi mukaan. Asiakkaiden ongelmat voivat liittyä esimerkiksi tietoliikenteeseen, palvelimiin, työasemiin tai työasemissa käytettäviin sovelluksiin. Päivittäisiin työtehtäviisi voi siis liittyä muun muassa tietokoneiden ja tietoliikenneverkoston ongelmanratkaisua sekä  Active Directoryn hallinnointia. Työsuhteesi edetessä pääset halutessasi nopeallakin aikataululla osallistumaan monipuolisten asiakasprojektien suunnitteluun ja implementointiin osana projektitiimiä.

Emme odota sinun hallitsevan kaikkia järjestelmäasiantuntijan osa-alueita etukäteen ja asiantuntevan tiimin tuki on lähelläsi sitä tarvitessasi. Työnkuvasi tarkentuu lopulta omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Tärkeintä on hyvä asenne sekä motivaatio ja halu oppia ja kehittyä järjestelmäasiantuntijana. Arvostamme myös työkokemusta asiakaspalvelusta erityisesti tekniseltä alalta. Olet hyvä kuuntelemaan asiakkaiden tarpeita ja et mene hämillesi tiukassakaan ongelmatilanteessa, vaan etsit ratkaisun rauhallisesti ja kärsivällisesti. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, mutta toisaalta osaat tarttua ongelmiin itsenäisellä ja proaktiivisella otteella. 

Tarjoamme mahtavan kasvupaikan henkilölle, jolla on halu kasvaa yrityksen mukana ja edetä myöhemmin lähituen tehtävästä yhä haastavampiin tehtäviin sekä monipuolisiin asiakas- ja kehitysprojekteihin. Etsimme henkilöä, joka haluaa sitoutua yritykseen pidemmäksi aikaa. Tehtävä on lähtökohtaisesti täysipäiväinen, mutta tarjoamme työaikaan jonkin verran joustoa esimerkiksi opintojen loppuun suorittamiseksi.

Etsimme:

  • Asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • Ryhmätyötaitoja
  • Halua oppia ja kehittää omaa osaamistaan sekä kiinnostusta ottaa vastuuta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tibio tarjoaa:

  • Haastavan ja monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan laajan asiakaskunnan tietoteknisiin ratkaisuihin 
  • Vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia ensimmäisestä päivästä lähtien
  • Asiantuntevan ja osaavan tiimin tuen 
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan koulutuksissa
  • Turvallisen ja vakaan työpaikan, jossa voit kehittää itseäsi ja ansioitasi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa tänne: https://apply.atalent.fi/tibio-jarjestelmaasiantuntija-2-2020 viimeistään sunnuntaina 15.3.2020. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja palkkatoiveesi. 

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Tibion palvelukseen.

Tutustu tarkemmin Tibioon täällä: https://tibio.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen