(Jr.) Arkkitehti/Rakennusarkkitehti

Julkaistu 29.07.2020

Cederqvist & Jäntti Architects on tunnettu arkkitehtitoimisto, jonka noin 30 hengen tiimistä löytyy laaja-alaisesti erityisosaamista esimerkiksi toimisto-, asuin- ja julkisrakennuksista. Arkkitehtuurin korkea laatu on heille tärkeä onnistumisen mittari. Tämä pyritään huomioimaan  mm. rakennusteknisten haasteiden, teknologian ja kestävän kehityksen aspekteista käsin. Yrityksen projekteja ovat esim. Lauttasaaren ostoskeskus ja asunnot, Lippulaivan kauppakeskushanke Espoossa ja Rambollin pääkonttori.

Alallansa arvostettu ja menestynyt arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntti Architects etsii kasvavaan tiimiinsä uusia osaajia työskentelemään monipuolisten ja haastavien suunnitteluprojektien pariin Kamppiin! Osana projektitiimiä olet mukana toteuttamassa mielenkiintoisia asunto-, toimitila- ja kauppakeskushankkeita pääkaupunkiseudulla.  Tällä hetkellä työpöydällämme ovat mm. Espoon Lippulaiva sekä Hakaniemen Lyyra-hanke. 

 

Toimenkuvan pääpaino on mm. toteutusvaiheen 3D -suunnittelussa ArchiCAD -ohjelmistolla.  Työskentelet avainhenkilönä projektin toteutuksen kannalta ja pääset aidosti omalla ammattitaidollasi vaikuttamaan projektien toteutukseen. Tehtävässä työskentelet tiiviisti yhteistyössä  arkkitehtien ja muun projektitiimin kanssa. Viikottaisten yhteisten projektipalaverien myötä saat selkeät raamit omalle työskentelyllesi ja asiantunteva tiimi puolestaan tukee päivittäistä tekemistäsi. Cederqvist & Jäntti Architects:illa on tilaa monenlaiselle osaajalle ja voit olla taustaltasi niin arkkitehti, rakennusarkkitehti kuin arkkitehtiopiskelijakin. Työtehtäväsi projekteissa määräytyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään relevanttia korkeakoulututkintoa tai meneillään olevia opintoja (rakennusarkkitehti tai arkkitehti) 
 • Aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä
 • Osaamista ArchiCAD -ohjelmiston käytöstä

Asioita, jotka helpottavat tehtävässä menestymistä:

 • Itsenäinen työote – otat vastuuta omista tehtävistäsi, mutta osaat kysyä neuvoa tarvittaessa
 • Positiivinen ja aktiivinen asenne tekemiseen – pidät huolen siitä, että asioita tapahtuu ja olet utelias uusien asioiden äärellä
 • Erinomaiset tiimi- ja vuorovaikutustaidot 

Rakennusarkkitehdin/Arkkitehdin rooliin sinulla on tutkinnon lisäksi muutaman vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä. Olet vahva tiimipelaaja ja toimit luontevasti ArchiCAD-maailmassa ja korkealaatuisessa tietomalliympäristössä. Mikäli viimeistelet vielä opintojasi, sinulla on kova motivaatio päästä hyödyntämään oppimaasi ja samalla kehittyä huippuammattilaisten parissa menestyvässä työyhteisössä. 

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta menestyvässä arkkitehtitoimistossa 
 • Loistavat puitteet omalle urakehitykselle esim. koulutusten ja lisävastuiden kautta
 • Alan parhaat työvälineet, jotka takaavat onnistumisesi 
 • Sijainnin Helsingin ytimessä Autotalossa
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut (esim. lounasetu)
 • Vuosittaiset palkintomatkat ulkomaille nauttimaan tiimin onnistumista 
 • Matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön, joka tukee kehitystäsi ja jaksamistasi
 • Laajennetun työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.8.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/cederqvist-jantti-architects-jr-arkkitehti-rakennusarkkitehti-7-2020.Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Cederqvist & Jäntti Architects:ista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.cej.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Cederqvist & Jäntti Architects:in palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Tule mukaan kouluttamaan tulevaisuuden IT-osaajia Laurean Tietojenkäsittelytieteiden Lehtorina!

UKKO-konserni etsii nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä Toimistopäällikköä huolehtimaan toimiston monipuolisesta arjesta!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen