(Jr.) LVI-suunnittelija

Julkaistu 05.03.2020

Awillas Oy on pirteä ja hyvän työilmapiirin omaava pienyritys, jonka palvelut kattavat kaikki talotekniset ja ylläpidon asiantuntijatehtävät. Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat, manageri- ja isännöitsijätoimistot, rakennuttajat sekä kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden hallitukset. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa Stella Business Parkissa. Lue lisää palveluistamme ja referensseistä.

Awillaksen kolme toimintaa ohjaavaa arvoa ovat luotettavuus, ammattitaito ja avoimuus. Toimintamme perustuu vahvaan kokemukseen ja henkilökohtaisen osaamisen yhdistämiseen yrityksen toimintaan.

Oletko LVI-suunnittelusta kiinnostunut, kehittymishaluinen opiskelija tai jo jonkin verran työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Talotekniikan asiantuntijapalveluihin erikoistunut Awillas etsii joukkoonsa (Jr.) LVI-suunnittelijaa, joka lähtee osana tiimiä työstämään monipuolisia projekteja. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet laaja-alaiselle asiantuntijuuden kasvattamiselle, sillä pääset toimimaan tasaisesti kaikilla LVI-tekniikan osa-alueilla. Tulet työskentelemään kokeneempien mentoreiden rinnalla ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka aikana pääset tutustumaan projekteihimme perusteellisesti. Työskentelet projekteissa ensin avustavassa roolissa ja kokeneiden kollegoiden tukemana. Suunnittelun työvälineenä toimii MagiCAD. 

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tarkka työote sekä halua kasvaa LVI-suunnittelun asiantuntijaksi ja työskennellä asiakasrajapinnassa. Työkokemusta tärkeämmäksi näemme vastuuta pelkäämättömän ja motivoituneen asenteen. 

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja (AMK/DI) esim. LVI- tai energiatekniikan parista
  • Osaamista jostakin suunnitteluohjelmasta, erityisesti MagiCADista
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa (suullinen sekä kirjallinen)

Asioita, jotka helpottavat tehtävässä menestymistä:

  • Aktiivinen työote – tartut tehtäviisi itseohjautuvasti ja kysyt neuvoa, mikäli jokin mietityttää
  • Analyyttisyys – työskentelet ratkaisukeskeisellä työotteella ja nautit haasteista
  • Maalaisjärki – sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja käytännönläheinen tapa työskennellä

Awillas huolehtii työntekijöistään ja panostaa siihen, että ihmiset viihtyvät. Työnantajana Awillas kiinnittää erityisesti huomiota henkilöstön etuihin ja virkistäytymiseen, kilpailukykyistä palkkausjärjestelmää unohtamatta. Erilaisia työsuhde-etuja ovat mm. laajennettu työterveyshuolto, hammashoito, puhelinetu sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit. Henkilökunnalle tarjotaan lisäksi onnistumista tukevat laadukkaat työvälineet, kuten kannettavat tietokoneet ja työn tekoon tarvittavat ohjelmistot. Espoon toimipisteessä on kuntosali ja sauna vapaasti kaikkien työntekijöiden käytettävissä. Lisäksi Awillaksella järjestetään erilaisia tapahtumia ja yhteistoimintaa, joista voit lukea tarkemmin heidän kotisivuillaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 22.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa https://apply.atalent.fi/awillas-jr-lvi-suunnittelija-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Awillas Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.awillas.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Awillas Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen