(Jr.) Project Manager energiatoimialan digitalisointi- ja cleantech-projekteihin!

Julkaistu 16.12.2019

Olemme Suomen johtava energia-alan IT-projektien toimisto.  Projektimallimme yhdistettynä toimialan liiketoimintaprosessien ja toimittajien tuntemukseen takaavat onnistuneet projektit. 

Partiture on yrityskulttuuriltaan suoraviivainen suomalainen asiantuntijayritys. Vahvuutemme on asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden kääntäminen käytännön toimenpiteiksi, projekteiksi ja resursoinniksi. Pidämme asiat mielellään yksinkertaisina, selkeys syntyy osaamisesta, oikeista menetelmistä ja kokemuksesta.

Suomen johtava energia-alan konsulttitalo Partiture etsii tiimiinsä vahvistukseksi ratkaisukeskeisiä ja aikaansaavia Projektipäällikköjä. Projektipäällikkönä toimit Partituren asiakasrajapinnassa, tyypillisimmin energian toimialalla. Energiatoimialan lisäksi liikumme sujuvasti myös terveydenhuollon yritysten tukena. Työssäsi pääset tutustumaan Suomen suurimpien energiayhtiöiden ja terveydenhuollon tuottaijien liiketoimintaan, saaden läpileikkaavan kuvan alojen tulevaisuudesta. 

Tässä tehtävässä hyppäät mukaan energiateollisuuden ja healthtech toimijoiden kehitysprojekteihin, joissa pääset aidosti mukaan vaikuttamaan siihen, miltä alat nyt ja tulevaisuudessa näyttävät. Työskentelet asiakasvastuullisessa roolissa osana Partituren aktiivista ja asiantuntevaa ammattilaisjoukkoa, joka tarjoaa tarvittaessa tukea työhösi.  Asiakkaidemme liiketoiminnan kehityshankkeet sisältävät asiakkaan prosessien ja tarpeen kartoittamista sekä systematisointia, toiminnan digitalisointia sekä kehitysprojektien hallintaa. Lisäksi projekteihin liittyy tyypillisesti myös tietojärjestelmien määrittely, testaus ja käyttöönotto. Päiväsi ovat vaihtelevia workshoppien ja projektipalaverien fasilitoinnista esitysten, analyysien ja prosessikaavioiden laadintaan sekä toimintamallien testaamiseen.

Tehtävään soveltuu hyvin monipuolinen korkeakoulutausta esimerkiksi energiatekniikan, tuotantotalouden tai vaikkapa matemaattisten aineiden parista. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet mielelläsi tiimissä. Lisäksi vahvuuksiasi ovat analyyttinen ajattelutapa ja asiakaslähtöisyys. Olet kiinnostunut liiketoiminnan ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on innostusta ja kiinnostusta energian tai terveydenhuollon Suomen johtavien toimijoiden kanssa työskentelyyn ja alan trendien ja muutosten seuraamiseen.

 Hakijalta edellytetään:

 • Loppusuoralla tai valmiina olevia korkeakouluopintoja tekniikan alalta 
 • Vahvoja Ms Office -taitoja (erityisesti Excel)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Uteliaisuutta uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen

Eduksi katsotaan:

 • Soveltuva, esim. opintojen ohessa kerätty työ- ja projektikokemus 
 • Data-analytiikan ja/tai IT-järjestelmäprojektien tuntemus
 • Ymmärrys ohjelmoinnista

Partiture tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden kasvaa ja ottaa laajempaa vastuuta osaamisen kehittyessä. Matalassa organisaatiossamme pääset heti jättämään kädenjälkesi asiakasprojekteihin! 
 • Mahdollisuuden päästä tutustumaan Suomen suurimpiin yrityksiin ja asiakastarpeisiin erityisesti energian ja myös terveydenhoidon toimialoilla
 • Vaihtelevan ja nopeatempoisen työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Vakavaraisen ja kasvavan työnantajan tuen urakehityseesi sekä erinomaiset puitteet kehittää omaa osaamistasi esimerkiksi lisäkoulutuksien myötä
 • Kattavat työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään su 29.12.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/partiture-jr-project-manager-12-2019. Tulemme etenemään potentiaalisten kandidaattien kanssa jo hakuaikana. Toimitathan hakudokumenttisi pdf-tiedostona. Ilmoita hakemuksessasi mahdollinen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi.

Partituresta voit lukea lisää osoitteessa: www.partiture.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.  

 *This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen