Junior Account Manager (2 positiota)

Julkaistu 07.08.2019

LINK Mobility on Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja. Tarjoamme laajan valikoiman innovatiivisia ja skaalautuvia mobiilipalveluita toimialasta riippumatta, luoden arvokasta digitaalista lähentymistä yritysten ja asiakkaiden, sekä alustojen ja käyttäjien välillä.  Asiakkaitamme ovat hyvin monipuolisesti eri toimialojen yritykset – suurista johtavista brändeistä aina pienempiin yrityksiin.

Vuonna 2016 toimimme yhdeksässä maassa. Siitä lähtien liikevaihtomme on lähes kolminkertaistunut, toimimme 500 LINKkiläisen voimin 18 maassa ja kasvumme jatkuu edelleen. LINKkiläiset ovat asiantuntevia, uteliaita ja ketteriä joukkuepelaajia, joiden tavoitteena on aina toimittaa parhaita mobiilipalveluja asiakkaillemme.

Haemme kahta Junior Account Manageria osaksi LINK Mobilityn Suomen organisaatiota. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan koko myyntisyklistä alkaen ensikontaktoinnista aina kauppojen syntymiseen ja pitkäaikaisen asiakassuhteen ylläpitoon asti. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia ja tarjousten laatimista. Ajan myötä asiakasportfoliosi kasvaa ja tulet huolehtimaan myös asiakassuhteiden ylläpidon ja lisämyynnin tehtävistä. Tulet saamaan Suomen tiimiltä ja konsernitasolta kattavan perehdytyksen ja työkalut tehtäviisi, sillä haluamme tukea kehittymistäsi osaavaksi LINKkiläiseksi osaksi tuloksellista myyntitiimiämme.

Odotamme, että olet jo päässyt tekemään tavoitteellista myyntityötä kuluttaja- tai yritysasiakkaiden parissa. Tämä tehtävä voi hyvin olla esimerkiksi askeleesi kuluttajamyynnistä yritysmyynnin asiakaspäällikön tehtäviin. Emme edellytä tehtävään tiettyä opintotaustaa, mutta näemme kaupallisen koulutuksen eduksesi. Niin ikään ymmärrys toimialastamme ja mobiiliviestinnän ratkaisuista katsotaan eduksesi. Aiempaa kokemusta tärkeämpää on aktiivinen ja motivoitunut asenne myyntityöhön ja halu saavuttaa tuloksia tuottaen asiakkaillemme lisäarvoa palveluidemme avulla.

LINK Mobilityn Junior Account Managerina voit seistä ylpeästi edustamiesi tuotteiden takana, sillä ratkaisumme tunnetaan laadukkaina ja ne tuottavat asiakasyrityksillemme selkeää lisäarvoa. Pääset osaksi matalahierarkista ja rentoa, mutta työhön tavoitteellisesti suhtautuvaa tiimiä. Olemme kansainvälinen kasvava organisaatio, joten meillä aukeaa etenemismahdollisuuksia sitoutuneille tekijöille niin Suomessa kuin maailmallakin. Tämä onkin erinomainen vaihe liittyä porukkaamme, sillä vuodesta 2016 lähtien olemme laajentaneet yhdeksään uuteen maahan ja tuoteportfoliomme kasvaa ja kehittyy alati vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Aiempaa kokemusta B2B- tai B2C-myynnistä
  • Itseohjautuvaa asennetta ja motivoitunutta otetta myyntityöhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupallisten opintojen parista 
  • Mobiiliviestinnän ja digitaalisten ratkaisujen tekninen ymmärrys
  • Aiempi kokemus CRM-järjestelmistä

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi Junior Account Managerin tehtävään LINK Mobilitylle, lähetä hakemuskirjeesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritteesi viimeistään 21.8.2019 seuraavan LINKin kautta: https://apply.atalent.fi/link-mobility-junior-account-manager-2-positiota-8-2019. Mainitsethan hakemuskirjeessäsi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme LINK Mobilityn palvelukseen. LINK Mobilityyn voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://linkmobility.fi/

Tehtävästä, aikataulusta ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi.)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen