Junior Analyst

Julkaistu 18.09.2019

Vuonna 2005 perustettu Exilion on kotimainen sijoitusyhtiö, jonka omistavat suomalaiset instituutiot Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas, Valtion Eläkerahasto ja Åbo Akademi Stiftelse. Yritys omistaa ja hallinnoi noin 700 miljoonan euron omaisuutta, joka koostuu toimisto-, kauppa-, liike- ja hotellitiloista sekä uusiutuvasta energiasta.

Exilion on erikoistunut suuriin kotimaisiin kiinteistösijoituksiin, joiden arvo on keskimäärin noin 100 miljoonaa euroa. Lisäksi Exilion sijoittaa vastuullisesti tuulivoimaan ja muuhun uusiutuvaan energiaan. Exilion on vastuussa omistajiensa varojen sijoittamisesta kannattavasti ja pitkäjänteisesti, sillä toiminnan tuotot ohjataan suomalaisten eläkkeisiin ja koulutukseen. Exilionista voit lukea lisää osoitteessa: https://exilion.fi/

Etsimme osa-aikaista Junior Analystiä liittymään osaksi Exilionin ammattitaitoista tiimiä Helsingissä! Tässä tehtävässä pääset mukaan asiakasprojektien eri vaiheisiin ja oppimaan kiinteistösijoittamisesta sekä uusiutuvasta energiasta tehden tiiviisti yhteistyötä tiimimme kanssa. Työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi esitysten ja sijoitusmuistioiden koostamista, tiedonkeruuta, sijoituskohteiden arvon määrittämistä sekä due diligence-prosessien koordinointia. Työssäsi sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään toimintatapoja kuten esimerkiksi raportoinnin sujuvoittamista ja automatisointia. Toiveidesi mukaan, voit päästä myös työskentelemään asiakasrajapinnassa. 

Tehtävä sopii hyvin keskivaiheen yliopisto-opiskelijalle, joka pystyy työskentelemään vähintään kaksi päivää viikossa. Tämä on loistava tilaisuus edistää opintoja ja samanaikaisesti kerryttää oman alan työkokemusta ammattitaitoisessa tiimissä! Exilion on joustava työaikojen suhteen ja täten toivoo myös työntekijän pystyvän joustamaan kiirehuippujen mukaisesti. Työssä menestymistä tukevat erityisesti analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ote sekä pitkäjänteinen asenne rutiineja kohtaan. Pieni tiimi mahdollistaa sen, että pääset näkemään sijoitustoimintaa kokonaisvaltaisesti ja läheltä, joten jos sinulla pysyy Excel näppärästi käsissäsi ja olet kiinnostunut kehittämään taitojasi ja sitä kautta yritystämme, niin hae heti mukaan!

Hakijalta odotamme:

  • Relevantteja yliopisto-opintoja, esim. rahoitus, kiinteistötalous, laskentatoimi, kansantalous tai tuotantotalous
  • Analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä sekä rohkeutta haastaa vallitsevia toimintatapoja
  • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel ja PowerPoint–osaamista 
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Lisäksi eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen sekä energia ja kiinteistöalan tuntemuksen (esim. töiden tai koulun parista) 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta oman alan työpaikassa. Pienessä ja ketterässä tiimissä pääset ottamaan vastuuta ja kehittämään Exilionin toimintaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. 
  • Vastuulliset ja vakavaraiset omistajat, joilta löytyy kasvuhalukkuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. 
  • Yrityksen, joka haluaa olla mukana luomassa kestävämpää tulevaisuutta ja jonka tuotot sijoitetaan hyvään: suomalaisten koulutuksiin ja eläkkeisiin. 
  • Toimiston keskeisellä sijainnilla Helsingin ytimessä sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään keskiviikkoon 1.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/exilion-junior-analyst-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+350 407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Exilion yritykseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

North European Oil Trade Oy (NEOT) is now looking to strenghten its team in the form of a new Customer Service & HSEQ (Health, Safety, Environment, Quality) Coordinator!

As Flexens’ business is growing and expanding, we’re looking for a systematic and thorough Finance Specialist to join its international team in Mariehamn or Helsinki.

Medaffcon is looking for a (Junior) Bioinformatician to analyze real world data!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen