Junior Analyst

Julkaistu 07.05.2020

Intito Oy on yrityksen talousohjauksen palveluihin ja ratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Olemme vaativien laskentatoimen ratkaisujen asiantuntijoita, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien tietojärjestelmien avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, CCH Tagetik ja Certent. Lue lisää: www.intito.fi.

 Intito etsii nyt Helsingin tiimiinsä laskentatoimen tai rahoituksen opintotaustan omaavaa Junior Analystia. Tässä roolissa työskentelet osana tiimiä, joka tarjoaa asiakkaille palvelua liittyen talouden raportoinnin- ja suunnittelun järjestelmien tukeen ja pienkehitykseen. Pääset työskentelemään suurten ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa ja saat alusta alkaen roolissasi vastuuta. Toimit asiakkaan ensimmäisenä kontaktipisteenä ja otat järjestelmässä vastaan tukipyyntöjä, joita viet eteenpäin tiimin sisällä. Aloittaessasi tehtävässä eskaloit tukipyynnöt eteenpäin kokeneemmille asiantuntijoille, mutta osaamisesi kehittyessä ratkot niitä myös itse. Järjestelmään ja tehtäviin sinua auttavat pääsemään sisään kokeneemmat kollegat, erityisesti samassa roolissa toimiva työparisi. 

Laskentatoimen tai rahoituksen opintotaustan lisäksi toivomme, että olisit tutustunut jo hieman taloushallinnon tehtäväkenttään esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun muodossa. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin asiakkaiden tarpeita talouden raportoinnin- ja suunnittelun järjestelmien suhteen. Koska toimit tiiviisti kontaktissa asiakkaiden kanssa, toivomme sinulta sujuvia viestinnän taitoja ja halua ratkoa ongelmia. Intito toimii ohjelmistopalveluliiketoiminnassa, joten sinulta löytyy valmiuksia järjestelmien omaksumiseen ja halua uuden oppimiseen. Tehtävä on osa-aikainen ja toivottu työskentelymäärä viikossa olisi noin 15-20 tuntia. On mahdollista, että roolista muodostuu myöhemmin kokoaikainen. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Laskentatoimen ja/tai rahoituksen jo pidemmälle edenneitä opintoja 
 • Hieman taloushallinnon työkokemusta esim. kesätöistä tai harjoitteluista  
 • Hyviä IT-valmiuksia 
 • Itseohjautuvuutta sekä halua uuden oppimiseen ja asiakasrajapinnassa toimimiseen
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Tietokantaosaaminen 
 • IT-opinnot esimerkiksi sivuaineen muodossa 

Tarjoamme sinulle: 

 • Roolin, jossa pääset tekemään niin ongelmanratkaisua kuin kehitystyötäkin 
 • Mahdollisuuden työskennellä suurten ja tunnettujen asiakkuuksien parissa
 • Matalan hierarkian organisaation, jossa sinulle annetaan vastuuta 
 • Kasvupolun kohti konsultin roolia   
 • Mahdollisuuden päästä näkemään laaja kattaus suomalaisesta talouselämästä ja talouden ohjauksesta 

Mikäli tämä tehtävä sai kiinnostuksesi heräämään, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 21.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/intito-junior-analyst-5-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, jolloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Huomaathan, että etenemme hakemusten käsittelyssä ja mahdollisesti myös haastatteluissa jo hakuajalla. 

Intitosta voit lukea lisää osoitteessa: https://intito.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Intiton palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen