Junior Analyst / Analyst

Julkaistu 28.09.2018

Reagle Oy tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistötransaktioissa sekä yritysten strategisissa hankkeissa kaupallisten kiinteistöjen omistajille, sijoittajille, vuokralaisille sekä rahoittajille. Reagle haastaa tyypillisesti konservatiivista kiinteistötoimialaa käyttämällä nykyaikaista ja konkreettista lähestymistapaa, sekä tehostaa alalla vallitsevia työtapoja hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Perustajilla on taustallaan vahva osaaminen kiinteistövarainhoidon, -transaktioiden sekä -arvioinnin parista. Tutustu osakkaisiin ja yritykseen paremmin: www.reagle.fi.

Reagle etsii nelihenkiseen tiiminsä kiinteistötoimialasta innostunutta ja oppimishaluista (Junior) Analyytikkoa. Osana pientä tiimiä pääset näkemään ja oppimaan asiakasprojekteistamme laajasti. Toivomme, että olet työskentelytyyliltäsi proaktiivinen ja itsenäinen tekijä, sillä saat itsenäisen vastuualueen. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa toimeksiantoihin liittyvät taustaselvitykset, markkina-analyysit, sekä myyntimateriaalien laatiminen. Lisäksi jos olet asiakastyöstä kiinnostunut myyntihenkinen tyyppi, pääset osallistumaan myös myyntiin, vaikka työtehtäväsi painottuvatkin analyysipuoleen.

Riippuen taustastasi työnimikkeesi tulee olemaan joko Junior Analyst tai Analyst. Olemme joustavia työaikojesi suhteen, joten voit aloittaa osa-aikaisena, jos vielä opiskelet, mutta töitä riittää täysipäiväisellekin tiimin jäsenelle. Tulet olemaan todella tärkeä osa tiimiä ja roolisi tulee todennäköisesti muuttumaan, monipuolistumaan ja kasvamaan nopeallakin aikataululla sitä mukaa kun osaamisesi kehittyy ja liiketoimintamme laajenee. Etenemismahdollisuudet yrityksessä ovat rajattomat, mikäli sinulla riittää kykyjä ja kunnianhimoa.

Meidän toivelistamme:

  • Motivaatio  – Olet kiinnostunut alasta ja haluat rakentaa työurasi kiinteistöalalla.
  • Kaupallisten kiinteistöjen arvonmuodostumisen ymmärtäminen ja aiempi työkokemus kiinteistötransaktioihin liittyen katsotaan eduksi.
  • Tartut työhön oma-aloitteisesti ja olet itsenäinen ongelmanratkaisija, sekä pystyt tuottamaan korkealaatuista analyysiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
  • Kunnianhimosi on hyvässä balanssissa nöyryyden kanssa; tavoitteesi ovat korkealla, mutta olet valmis tekemään myös ”perusduunia”.

Sinun toivelistasi:

  • Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät.
  • Paljon vapautta ja vastuuta, ei sisäistä byrokratiaa.
  • Loistavat etenemismahdollisuudet.
  • Työympäristönä nyt pieni, mutta vauhdilla kasvava yritys.
  • Mahtavat tyypit työkavereina, pääset osaksi tiivistä tiimiä.
  • Toimisto ydinkeskustassa ja erittäin mukavat puitteet.

Ruksasitko toivelistasi kaikki kohdat? Haluatko olla mukana muuttamassa kiinteistöalaa ja rakentaa Reaglen menestystarinaa? Lähetä CV:si, hakemuksesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi pdf-muodossa viimeistään 10.10.2018 hakujärjestelmämme kautta: https://apply.atalent.fi/reagle-junior-analyst-analyst-9-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, aikaisimman mahdollisen aloitusajankohdan ja arvion kuinka monta tuntia viikossa keskimäärin pystyt sitoutumaan työhön.

Reagle Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: www.reagle.fi. Tarkempiin työnkuvaan liittyviin kysymyksiin vastaa 5.10.2018, klo 9-15 aikavälillä Henri Hakala (+358 41 506 3101).

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi(ät)atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Reaglelle.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 10.10.2018

Rakennuspetäjä etsii nyt Nuorempaa työnjohtajaa, joten jos haluat kehittyä rakennusalan osaajaksi asiantuntevan tiimin tuella, lue lisää ja hae viimeistään 4.11.!

Hae viimeistään: 10.10.2018

Blåkläder etsii nyt Sales Controlleria täydentämään taloustiimiään!

Hae viimeistään: 10.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...