Junior BI-Specialist

Julkaistu 26.02.2019

Terveystalo on Suomen verkostoltaan suurin terveyspalveluyritys. Tarjoamme yleis- ja erikoislääkäripalveluja, työterveys- ja työhyvinvointipalveluja, sairaalapalveluja, diagnostiikkapalveluja (laboratorio, kuvantaminen ja seulonta), kliinisiä lääketutkimuksia ja suunterveyden palveluja. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Vuonna 2017 potilaskäyntejä oli yli 5,2 miljoonaa ja lääkärikäyntejä lähes 3,3 miljoonaa. Oma väki sanoo, että olemme joustava ja työntekijää arvostava työpaikka, jossa on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä entisestään.

Terveydenhuollon digitalisaation eturintamassa kulkeva Terveystalo etsii Junior BI-Specialistia osaksi moniammatillista sovelluskehityksen ja data-analytiikan tiimiään! Tehtävässä pääset työskentelemään Business Intelligence Managerin apuna raportointipuolen tukitoiminnoissa. Myönnät käyttäjäoikeuksia eri raporteille, teet pienimuotoista kehitystyötä raportoinnin suhteen ja toimit myös teknisenä tukena vastaten käyttäjien avunpyyntöihin ja tehden selvityksiä. Osaamisesi kehittyessä sinun on mahdollista saada myös uusia vastuita.

Toivomme, että datan kanssa työskentely on sinulle tuttua opintojen tai työelämän kautta. Tietokantaosaaminen (esim. SQL) ja aikaisempi QlikView-kokemus eivät ole vaatimuksina tehtävässä toimimiselle, mutta nähdään etuna. Tämä tehtävä soveltuu hyvin selvittelystä pitävälle ongelmanratkaisijalle, joka haluaa työskennellä osana tiimiä, mutta on kuitenkin työskentelytavoiltaan itseohjautuva. Saat ympärillesi osaavan tiimin, joka auttaa sinua alkuun pääsemisessä. Kun osaamisesi kasvaa ja työ alkaa rullata, työskentely on mahdollista myös etänä ja joustaviin kellonaikoihin oman aikataulusi mukaisesti. Rooli on toiveesi mukaan kokoaikainen tai osa-aikainen, joten tämä työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia yliopisto- tai amk-opintoja (esim. kauppatieteet, tuotantotalous tai tietotekniikka)
 • Teknistä ajattelutapaa ja datamallien ymmärrystä  
 • Itseohjautuvaa työskentelytyyliä ja rohkeutta kysyä apua
 • MS Office-taitoja
 • Vahvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • QlikView – osaaminen
 • SQL – osaaminen
 • Aikaisempi vastaava työkokemus  

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä näkemään, miten modernia data-analytiikkaa ja ohjelmistokehitystä tehdään suuressa yrityksessä
 • Erilaisia mahdollisia kehittymispolkuja tiimin sisällä
 • Rempseän ja hyvän yhteishengen omaavan tiimin, joka tukee kehittymistäsi   
 • Modernit toimitilat ydinkeskustassa  

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 13.3. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/terveystalo-junior-bi-specialist-2-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Huomaathan, että saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuajan aikana.

Terveystalosta työnantajana voit lukea lisää osoitteesta https://www.terveystalo.com/fi/Yritystietoa/Terveystalo-tyontantajana/Digital-Health/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Terveystaloon.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko olla mukana kehittämässä Accountor Finagon hakukonenäkyvyyttä sekä sisällöntuotantoa? Accountor Finago etsii nyt toimeen tarttuvaa Project Manageria (SEO) täydentämään Nordic-markkinointitiimiään Espooseen.

Haluatko olla mukana varmistamassa parasta mahdollista asiointikokemusta Accountor Finagon verkkosivustolla? Accountor Finago etsii nyt toimeen tarttuvaa Web Specialistia täydentämään Nordic-markkinointitiimiä Espooseen.

Are you intrested in supply chain management? This is your chance to work with world-known brands and clients and challenge yourself in an high paced environment with Unilever!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen