Junior Controller

Julkaistu 14 kesä 2018

Ikano Bank on Suomen uudistumisen mahdollistaja, joka partnereineen ratkaisee asiakkaidensa rahoituksen tarpeet. Tarjoamme reiluja leasing-ratkaisuja liike-elämälle sekä luotettavaa rahoitusta kuluttajille. Ikano Bankilla on vahva pohjoismainen asiakaskunta. Yritys on lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA ja on vakavarainen sekä vastuullinen kumppani. Maalaisjärki on osa Ikano Bankin perintöä ja yrityskulttuuria.

Etsimme nyt Junior Controlleria hoitamaan Ikano Bankin raportointia vuoden mittaiseen määräaikaiseen tehtävään. Vastuualueellasi on Ikano Bankin kuukausittainen tuottojen, kulujen, lainakantojen, hakemusmäärien ja niiden muutosten raportointi sekä Suomen että Ruotsin organisaatioon. Vastuullasi on lisäksi avustaminen ennustamis- ja budjetointiprosessissa. Pääset tekemään erilaisia ad hoc -raportteja ja kirjanpidon korjauksia sekä toimimaan hankintajärjestelmän pääkäyttäjänä Suomessa. Vastuullesi kuuluu myös muita hallinnollisia tehtäviä.

Junior Controllerin tehtävässä työskentelet osana pientä taloustiimiä sekä läheisessä yhteistyössä muiden ikanolaisten kanssa, joten toivomme sinun omaavan hyvät sosiaaliset taidot. Käytämme MS Dynamics Navision sekä Qlikview -ohjelmia, joten olisi hyvä, jos nämä ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä menestyäksesi Excelin käytön tulisi lisäksi luonnistua sinulta sujuvasti.

Etsimämme henkilö on itsenäisellä ja oma-aloitteisella työskentelyotteella varustettu osaaja, jolta ei puutu rohkeutta tuoda esille omia näkemyksiä ja uusia kehitysideoita. Tarjoamme vastuullisen ja kokonaisvaltaisen toimenkuvan sekä nopeatempoisen toimintaympäristön myötä hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseen ammatilliseen kehittymiseen.

Edellytämme sinulta:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja (esim. kaupallinen ala tai vastaava)
  • Vahvaa Excel-osaamista (mm. Pivot-taulukot)
  • Jonkin verran kokemusta taloushallinnon järjestelmistä (esim. MS Dynamics Navision ja Qlikview)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Ikano Bank tarjoaa:

  • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä
  • Pienen ja dynaamisen organisaation tuen tehtävässä menestymisen varmistamiseksi
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut

Oletko etsimämme Junior Controller?  Mikäli vastasit kyllä, haethan pian!  Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 27.6.2018 täältä: https://apply.atalent.fi/ikano-bank-junior-controller-6-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan työt. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Ikano Bankiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://ikanobank.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Can you change disruptive market forces into new business opportunities, models and game-changing offerings? Shift Actions is looking for a Business Designer!

Yritysten vastuullisuuden kehittämiseen keskittynyt Tofuture etsii nyt kasvunsa tueksi myynti- ja markkinointihenkistä tekijää Sales Manageriksi– kenties juuri sinua?

Finnmap Infra etsii nyt täydennystä kahdeksan hengen geotekniikkatiimiinsä Helsingin Pasilaan!

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy!

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...

Anders Innovations työpaikkana, aTalent Recruiting

Frank has worked at Anders for 1,5 years. He studied computer science at Åbo Akademi and after his studies worked as a w...

nainen tähyilemässä laivan kannelta merelle

Slutrakan för studierna i Jyväskyläs universitet kom emot lite väl snabbt för Maiju förra hösten. Som en snart utexamine...