Junior Controller/Service Coordinator

Julkaistu 16.08.2019

Ikano Bank on Suomen uudistumisen mahdollistaja, joka partnereineen ratkaisee asiakkaidensa rahoituksen tarpeet. Tarjoamme reiluja leasing-ratkaisuja liike-elämälle sekä luotettavaa rahoitusta kuluttajille. Ikano Bankilla on vahva pohjoismainen asiakaskunta. Yritys on lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA ja on vakavarainen sekä vastuullinen kumppani. Maalaisjärki on osa Ikano Bankin perintöä ja yrityskulttuuria.

Etsimme nyt Junior Controlleria/Service Coordinatoria työskentelemään osaksi Ikano Bankin talous- ja IT-tiimiä Espooseen.

Tässä tehtävässä vastuualueellasi on talouden osalta Ikano Bankin B2B ja B2C viikko- ja kuukausiraportointi, tulosraportointi Suomen ja Ruotsin organisaatioihin, ad hoc -raportointi, kirjanpidon korjaukset ja jaksotukset, laskujen ja tiliotteiden käsittely. Kokemuksen kasvaessa voit halutessasi päästä mukaan ennusteiden ja budjetin laatimiseen sekä hoitamaan tilinpäätösasioita.

IT-tehtävien osalta vastuullesi kuuluu IT-tikettien hallinnointi ja koordinointi yhteistyössä keskitetyn IT-organisaation kanssa.

Controlling- ja IT-vastuiden lisäksi vastaat yrityksemme yleishallinnollisista tehtävistä, mm. toimiston tilauksista (toimistotarvikkeet, lounassetelit, käyntikortit) sekä toimit matkalasku- ja ostotilausjärjestelmien vastuuhenkilönä.

Junior Controller/Service Coordinator -tehtävässä työskentelet osana pientä tiimiä, mutta toimit läheisessä yhteistyössä muiden ikanolaisten kanssa, joten toivomme sinun nauttivan muiden kanssa työskentelystä. Tyyppinä olet palveluhenkinen, tarkka ja aloitteellinen sekä reippaalla ja avoimella asenteella varustettu. Jos työsi laatu on sinulle tärkeää, sovit porukkaamme hyvin.

On tärkeää, että osaat käyttää sujuvasti Exceliä. Käytämme myös MS Dynamics Navision sekä Qlikview -ohjelmia, joten olisi hyvä, jos nämä ohjelmat ovat sinulle tuttuja tai olet nopea oppimaan.

Edellytämme sinulta:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja (esim. kaupallinen ala tai vastaava)
  • Sujuvaa Excel-osaamista (mm. Pivot-taulukot)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito nähdään eduksi
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, esim. kesätöiden tai harjoittelun kautta

Ikano Bank tarjoaa sinulle:

  • Vastuullisen ja monipuolisen toimenkuvan sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen
  • Koko organisaation tuen tehtävässä menestymisen varmistamiseksi sekä kattavan perehdytyksen tehtävään
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet ja etätyömahdollisuuden
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut

Oletko etsimämme Junior Controller/Service Coordinator? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 1.9.2019 täältä: https://apply.atalent.fi/ikano-bank-junior-controller-service-coordinator-8-2019 . Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan työt. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Ikano Bankiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://ikanobank.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen