(Junior) Data-analyytikko

Julkaistu 15.08.2018

Tact Finance on osa kansainvälistä Tact Groupia, joka on erikoistunut vakuudettomaan kuluttaja- sekä yritysluototukseen. Luottojen käsittelyprosessi on täysin automatisoitu aina luottohakemuksesta reaaliaikaiseen rahansiirtoon asiakkaalle ja laskutukseen mahdollistaen toiminnan joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Tact Financen operatiivinen pääpaikka on Turussa, mutta yhtiöllä on toimisto myös Helsingissä. Tact Group työllistää yli 20 rahoitusalan ammattilaista yhteensä viidessä eri maassa ja yhtiöllä on konsernitasolla toimistot myös Tukholmassa Ruotsissa, Tallinnassa Virossa, Varsovassa Puolassa ja Luxemburgissa.

 

Tact Finance etsii ongelmanratkaisukykyistä (junior) data-analyytikkoa. Data-analyytikkona tehtäviisi kuuluu esim. markkinoinnin, taloudenohjauksen sekä riskienhallinnan haasteiden mallintaminen sekä analysoiminen, mihin liittyy olennaisesti myös tietojen jalostus yhdessä kokeneen sekä osaavan tiimisi kanssa. Lisäksi pääset halutessasi ja osaamisesi karttuessa kehittämään analytiikan automaatiota. Emme odota sinun olevan vielä data-analytiikan ammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa data-analytiikan parissa pienessä tiimissä moderneja työtapoja ja -välineitä hyödyntäen. Tehtävä sopii myös opiskelijalle työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä lopputyön.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea analyyttinen, matemaattislooginen ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on aidosti motivoitunut ratkomaan haasteita data-analytiikan avuin sekä kehittymään ja kasvamaan data-analytiikan ammattilaiseksi. Olet tämän lisäksi tietoteknisesti näppärä ja sinulla on hallussa niin tarvittavat työkalut kuin myös tietokannat.

Sinulta odotamme:

 • Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä data-analytiikan ammattilaiseksi
 • Tehtävään soveltuvia yliopisto-opintoja, esim. matematiikka, tilastotiede, teknillinen fysiikka, tietotekniikka ja informaatioverkostot
 • Ymmärrystä tietojen mallintamisesta ja analysoinnista sekä niin tarvittavien työkalujen (esim. R) kuin myös tietokantojen (esim. SQL Server, Maria DB) sujuvaa hallintaa
 • Suomen sekä englannin kielen osaamista

Eduksi luetaan:

 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
 • Ohjelmointiosaaminen (esim. Python tai PHP)
 • Ymmärrys rahoitusteoriasta
 • Ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme:

 • Monipuolisen tehtäväkentän
 • Joustavan työympäristön ja työajat vakavaraisessa yrityksessä
 • Modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa ja nykyaikaiset työvälineet tarpeidesi mukaan
 • Mukavan viiden hengen tiimin tuen
 • Kansainvälisen yhtiön hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet etsimämme ongelmanratkaisukykyinen (junior) data-analyytikko, lähetä hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen PDF-muodossa torstaina 30. elokuuta 2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/tact-finance-junior-data-analyytikko-8-2018. Kerrothan hakemuskirjeessäsi myös, milloin olisit valmis aloittamaan (junior) data-analyytikon tehtävissä Tact Financella!

Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa http://www.tactgroup.lu/. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen