(Junior) Data-analyytikko

Julkaistu 15.08.2018

Tact Finance on osa kansainvälistä Tact Groupia, joka on erikoistunut vakuudettomaan kuluttaja- sekä yritysluototukseen. Luottojen käsittelyprosessi on täysin automatisoitu aina luottohakemuksesta reaaliaikaiseen rahansiirtoon asiakkaalle ja laskutukseen mahdollistaen toiminnan joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Tact Financen operatiivinen pääpaikka on Turussa, mutta yhtiöllä on toimisto myös Helsingissä. Tact Group työllistää yli 20 rahoitusalan ammattilaista yhteensä viidessä eri maassa ja yhtiöllä on konsernitasolla toimistot myös Tukholmassa Ruotsissa, Tallinnassa Virossa, Varsovassa Puolassa ja Luxemburgissa.

 

Tact Finance etsii ongelmanratkaisukykyistä (junior) data-analyytikkoa. Data-analyytikkona tehtäviisi kuuluu esim. markkinoinnin, taloudenohjauksen sekä riskienhallinnan haasteiden mallintaminen sekä analysoiminen, mihin liittyy olennaisesti myös tietojen jalostus yhdessä kokeneen sekä osaavan tiimisi kanssa. Lisäksi pääset halutessasi ja osaamisesi karttuessa kehittämään analytiikan automaatiota. Emme odota sinun olevan vielä data-analytiikan ammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa data-analytiikan parissa pienessä tiimissä moderneja työtapoja ja -välineitä hyödyntäen. Tehtävä sopii myös opiskelijalle työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä lopputyön.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea analyyttinen, matemaattislooginen ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on aidosti motivoitunut ratkomaan haasteita data-analytiikan avuin sekä kehittymään ja kasvamaan data-analytiikan ammattilaiseksi. Olet tämän lisäksi tietoteknisesti näppärä ja sinulla on hallussa niin tarvittavat työkalut kuin myös tietokannat.

Sinulta odotamme:

 • Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä data-analytiikan ammattilaiseksi
 • Tehtävään soveltuvia yliopisto-opintoja, esim. matematiikka, tilastotiede, teknillinen fysiikka, tietotekniikka ja informaatioverkostot
 • Ymmärrystä tietojen mallintamisesta ja analysoinnista sekä niin tarvittavien työkalujen (esim. R) kuin myös tietokantojen (esim. SQL Server, Maria DB) sujuvaa hallintaa
 • Suomen sekä englannin kielen osaamista

Eduksi luetaan:

 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
 • Ohjelmointiosaaminen (esim. Python tai PHP)
 • Ymmärrys rahoitusteoriasta
 • Ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme:

 • Monipuolisen tehtäväkentän
 • Joustavan työympäristön ja työajat vakavaraisessa yrityksessä
 • Modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa ja nykyaikaiset työvälineet tarpeidesi mukaan
 • Mukavan viiden hengen tiimin tuen
 • Kansainvälisen yhtiön hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet etsimämme ongelmanratkaisukykyinen (junior) data-analyytikko, lähetä hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen PDF-muodossa torstaina 30. elokuuta 2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/tact-finance-junior-data-analyytikko-8-2018. Kerrothan hakemuskirjeessäsi myös, milloin olisit valmis aloittamaan (junior) data-analyytikon tehtävissä Tact Financella!

Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa http://www.tactgroup.lu/. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko hypätä vauhdilla kasvavaan yritykseen, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan myyntiä? KLOK etsii nyt aktiivista ja kunnianhimoista Sales Growth Manageria tiimiinsä!

Hae viimeistään: 30.08.2018

FLIK etsii nyt itsenäistä ja sosiaalista Account Manageria, jonka vastuulla ovat olemassa olevat asiakkuudet ja niiden kehittäminen!

Hae viimeistään: 30.08.2018

VR

VR etsii nyt itsenäistä, talousorientoitunutta sekä oppimiskykyistä PMO Analyytikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pasilaan!

Hae viimeistään: 30.08.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...