Junior Data Scientist

Julkaistu 20.02.2019

Intito Oy on yrityksen talousohjauksen palveluihin ja ratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Olemme vaativien laskentatoimen ratkaisujen asiantuntijoita, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien tietojärjestelmien avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, CCH Tagetik ja Jedox. Lue lisää: www.intito.fi.

Kasvunsa myötä Intito täydentää nyt 11:n hengen tiimiään Junior Data Scientistillä! Roolisi ytimessä ovat asiakkaille tehtävät analytiikkaprojektit, joiden toteuttamiseen hyödynnät matemaattista optimointia ja tilastollisia menetelmiä. Tyypillisesti asiakasprojektimme liittyvät esimerkiksi resurssioptimointiin ja toimitusketjun hallintaan. Pääset heti mukaan terveydenhoitoalan projektiin, jolla on niin kansanterveydellistä kuin kansantaloudellistakin merkitystä. Projektien vaikeusaste ja kesto vaihtelevat, ja Intito onkin valmis tarjoamaan sinulle vastuuta sen verran kuin haluat itse kantaa. Pääset myös itse vaikuttamaan siihen, kuinka tiiviisti toimit asiakasrajapinnassa.   

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinun olevan vahvalla matemaattis-tilastotieteellisellä osaamisella varustettu tekijä. Voit olla ehtinyt kartuttaa käytännön työkokemustasi jo enemmänkin, tai parhaillaan viimeistellä opintojasi – tärkeintä on, että sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, ratkaista ongelmia ja omaksua uusia asioita nopeasti. Intito tarjoaa sinulle resurssit osaamisesi syventämiseen, mutta roolin ollessa uusi tulet olemaan oman erikoistumisalueesi ykkönen talon sisällä.

Mikäli haluat oikeasti päästä tekemään merkittävien projektien parissa töitä ja edelleen jalostaa osaamistasi, on tämä oikea paikka sinulle!

Odotamme sinulta:

 • Vahvoja matemaattisia valmiuksia, erityisesti matemaattisen optimoinnin ja tilastollisten menetelmien tuntemusta
 • Itseohjautuvaa ja innostunutta työotetta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (kaupallinen, teknillinen, matemaattis-luonnontieteellinen) tai loppusuoralla olevia opintoja
 • IBM ILOG CPLEX Optimizer ja IBM SPSS -ohjelmistojen tuntemusta ja perusteiden hallintaa
 • Liiketoimintalähtöistä lähestymistapaa
 • Korkeakoulutasoista englannin kielitaitoa

Arvostamme lisäksi:

 • Relevanttia työkokemusta (erit. terveydenhuoltoalalta tai teollisuudesta)  
 • Taloustieteen ja laskentatoimen tuntemusta
 • Ruotsin kielen taitoa
 • SQL- ja tietokantaosaamista
 • Open Source -teknologioiden tuntemusta, esimerkiksi Python ja R-kieli.

Tarjoamme sinulle:

 • Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan muokattavan työtehtävän
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan merkittävien ja mielenkiintoisten asiakkaiden liiketoimintaan  
 • Suomen johtavat talousohjauksen ja suorituskyvyn johtamisen (Corporate Performance Management, CPM) asiantuntijat kollegoinasi ja rennon työyhteisön nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
 • Resurssit lisäkouluttautumiseen
 • Etätyömahdollisuuden   
 • Kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde-etuineen

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 5.3.2019 täältä: https://apply.atalent.fi/intito-junior-data-scientist-2-2019 Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohtasi. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi pdf-tiedostona.

Intitosta, heidän tiimistään ja asiakkaistaan voit lukea tarkemmin täältä: https://www.intito.fi/

Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälä (044 0550317, otto.seppala[ät]atalent.fi).  

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Intiton palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt palveluhenkistä teknistä asiantuntijaa CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

Olemme Cervillä lähteneet vahvasti viemään palveluitamme digitalisaation eturintamaan ja havainneet tarpeen aktiiviselle ja itseohjautuvalle Kehityspäällikölle!

Aktia etsii kesäksi IT-alan osaajia monipuolisesti erilaisilla taustoilla, sillä värikkäältä sekä monipuoliselta IT:n kentältä tehtäviä löytyy useita. Tehtäviä on tarjolla erilaisille taustoille aina ohjelmistokehittäjästä analyytikkoon!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Mitkä ilmiöt ohjaavat rekrytoinnin maailmaa vuonna 2020? Tässä podcastissa käymme läpi tärkeimmät rekrytoinnin trendit vuodelle 2020. Kuuntele tai lue tiivistelmä.

Simon Pesola työskentelee ohjelmistokehittäjänä Aktian IT-puolella. IT-puoli on jaettu kahteen osaan, sovellus-, kehitys...

Palvelualojen ammattiyhdistyksessä eli PAMilla aloitti syyskuun alussa viisi korkeakouluharjoittelijaa. Maija Kekkonen, ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen